Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayıp be kadın bu yaptığın Gerçi kendini belli ediyorsun benim hakkımda konuşup yüzüme bakamayarak ama ergenlerden bi farkın yok haberin olsun. Ne kadar trajik bi hal içindesin. Aynı zamanda zavallı. Bi de koca kadın olacaksın. Kalıbından utan, çam yarması
Neden böylesin sen? Neden hep kendi istedigin oluyor? Benim canim yok mu? Benim isteklerim Yok mu? Isten eve evden ise.. bisey yaptigimiz yok. Ben hep senin keyfini mi beklicem? Kazan bile almadin daha bugün dusta aglamaktan gözlerimi hissedemez oldum. Cok dua ediyorum beni biraz anla ve kendinden biseyler söyle diye insaallah dualarim kabul olur. Benim böyle sakin olduguma bakma zor tutuyorum icimde
Cogunluk hislerimde yanilmam. Yanildim mi sence bu sefer? Suan durum onu gosteriyor ama ben yanilmadigimi dusunuyorum hala. Zaman gosterecek yanilip yanilmadigimi nasilsa. . .
Senden igreniyorum. Senden igreniyorum. Senden igreniyorum. Bu cumleyi milyon kere yazacak kadar igreniyorum artik senden. Anliyor musun?
Koskoca bir nefret kutlesi var icimde sana karsi. Guvenemiyorum bir kere. Olmuyor. Hep bir seyler eksik kaliyor.
Ben bunlari dusunurken ve hissederken, senin bunlardan bihaber bir sekilde benimle iletisimi hala devam ettiriyor olman sinirlerimi bozuyor. Ofkem katlaniyor da katlaniyor.
Hayatima niye girdin igrenc sey? Amacin her ne ise defol git hayatimdan. DEFOL!
bir de stalk kötü derler! iyi ki bakmışım. bulduğum kepazelik yüzünden 3 gün ölü gibi gezdim ama olsun, çünkü resmen senden soğuma sürecim başladı. çünkü tam 4 gündür senden iğreniyorum.
henüz daha çok erken. dalgalanacağım, biliyorum. ama az da olsa soğuyabildiğimi görmek iyi geldi :))
Ahahah. 1 hafta önce falan uzuuun zaman sonra bir şeyimi beğendin ki o da manidardı sanki mesaj vermek ister gibi şimdi anladım, şimdi de sildin. Hani mesaj yazmıyor olmamsa mesele sen yaz arkadaşım, niye hep/illa ben yazıcam yani? Neyse çok da umurumdaydı, eskiden çok takardım ama artık eskiye göre enerjim daha bir yerinde(arada ruh halim dengesizleşiyor o yapı meselesi artık), art arda gelmesin bir şeyler yeter