Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bu aralar biraz uzak kalmak iyi gelecek bize. Cok gerildik. Sen de sinir kupu gibi oldun. Keske bu gunlerimizi mutlu mesut gecirebilseydik.

Kendime engel olmaliyim hayir sacmalamak istemiyorum. Bu durum boyle olmali cunku. Olmuyor kabullenemiyorum ben. Cildiracagim. Neden soyle bana neden?

sen hastalarına o kadar ilaç yaz ama kendin hasta olunca ilaç istemiyorum, geçer de.
ahhh ahhh. fenasın. işin garibi dediğin gibi oldu ve geçip gitti ilaçsız. o da enteresan.
baldan adamım. misssss aşkım. şaşırtıyorsun beni.

Sana sevmedigimi dusunuyorum ama neden bugun sen uyurken seni saatlerce izlemek istedim bilmiyorum oyle karsina orurup seni saatlerce izleyesim vardi ama utandim yapamadim

Kari koca arasini bozdun kac kez yuvami yiktin kocam senin yuzundem beni aldatti simdi allahin adaletini bekliyorum sana da islicek o zaman benim nw cektigi anlicsksin dilerim sarekte 19 melegin arasinda iskenceden geberirsin

Aylar sonra senin yüzünden ağladım yine.. ofise kız atmışsın gözümle gördüm, sanki bilmediğim şey, neden yıkıldım.. ağladım ağladım sana değil seni kaybettiğime değil kıskançlıktan değil yerimde sayışıma ağladım.. Allah büyük ama, kapılar açılır birgün belki, yarın belki, her an bi mucize olabilir.. ağladım rahatladım bakma sen.. kim o kız, hayatını karartacaksın.. bana sözler verdiğin o pencerenin önünde kimbilir ona ne vaatlerde bulunacaksın.. üzüldüm ama kıskançlıktan değil biliyor musun, neden kıskanayım ki, sen kimseyi sevemezsin ki..

Ben evlendiğimde bu kadar üzüleceğimi bilmezdim. Nişanlıyken herkes düzelir evlenin derdi meğer daha kötü oluyormuş. Çok bir şey istemiyorum az sohbet az ilgi az ciddi ciddi bir şeyler konuşmak. Hiç arkadaşım yok yanımda sandım ki hem eş hem arkadaş olursun sadece kendi hayatını düşünmezsin. Nereye kadar sabrederim diyorum kendime sonra diyorum ki sen salaksın gelir sarılır öper koklar eskisi gibi davranırsın çünkü ben aptal aşık sende beni canı istediğinde seven adamsın…

Seni başka bi kadınla gördüğüm gün keşfettiğim şarkıya bak..

"gördüm ki o meyhanede sen başka bir kadınla oturuyorsun
ve çok mutlusun

ben burada, bu sokakta, kalbim yüz bin parça.."

Tek fark meyhanede değildiniz.. aman neyse sahiplenmiyorum bu duyguyu, üzülmüyorum, sen üzül beni kaybettiğine.. benden ne sana ne ailene zarar gelirdi, severdim sadece, iyi bi eş olurdum, iyi bi anne.. ne biliyimm zor yani benim gibisini bulman kızlar arabayı görünce kaçıyor diyordun arabanı mı değiştirdin noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…