Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

ah sevgili eşim..
ameliyat olacağım için bana hiç kıyamıyorsun.
kendini ifade etmek için çok az kullanırsın kelimeleri..
sen konuşmadan ben anlarım.
aklına düştüğü an haberim olur tüm düşüncelerinden.
avucunun içindeki çizgileri bile ezbere bilirim neredeyse.
bunu da biliyorum.
anne olmak kolay değil.
baba olmak da kolay olmayacak.
sağlam dur.
daha bunun doğumu var inşallah.

sonsuz merhametimin sahibi..
seviyorum..

Az kaldi canim.
Sonrasinda ne yapicaz cok merak ediyorum. Ama benim fikrim belli zaten. Yalnizca *seninde ayni fikirde olmani umuyorum. Ne olursa olsun, yasayacagimiz gunlerin en hayirlisi olmasi dilegiyle :)

Adam senin tekme tokat dövsün sonra da ağlayıp zirlayip barışmak isteyince gururundan ödun vermiş olsun. Özür dileyip ağlamak onun yapacagi şey değilmiş! Yapınca gururu elden bırakmış olmuş. Hey yavrum gulecemde neremle bilmiyorum.
Neyse basım agriyor.

Bir gün yine heyecanlı heyecanlı bir şeyler anlatırken sana, "Kocam ya" demiştim..
Ne çok hoşuna gitmişti, sonra sürekli dalga geçmiştin Kocam ya desene diye...

Ben demeye hazırım,
Ya da değilim artık. Demek istemiyorum artık.

Seni sevmemek unutmak istiyorum artık.
Ya da gel istiyorum,
Ya da gelme geçti artık..

Kıydın bize,
Kıydın...

tesadüfen face.de gördüm.( elim gitmiyor silmeye seni nedense) sağlık sorunu yaşadığını, hastaneye gittiğini. içim burkuldu bir an. bana demez miydin hep "sen benim ailemsin, benim eşimsin" diye. haberim olmalıydı. ya da olmamalıydı bilmiyorum haberim olsaydı yanında olurdum. hep olurum, evet seninle arkadaş olmayı kabul etmedim, olmadığım bir role bürünemezdim. yüz yüze bakmasak da konuşmasak da her iyi günde her kötü günde yanında olurum. sadece bunu bil yeter...

Bir kere yüzüme bakman için ne yapmam lazım? Varlığım senin için yanindayken dahi bir şey ifade etmiyordu şimdi uzaktayiz. Sevmeyi geçtim bir insan gibi bile bakmadîn suratıma. Duvar olsam senin için daha dikkat çekici olurdum belki

Hep senin gelmeni, dönmeni istedim ya,
Her şeye rağmen gel dedim ya...

Peki ya, sen geldiğinde ben artık istemiyor olursam?
O kadar emeğime uğraşıma koşturmama rağmen elinin tersiyle ittin ya her şeyi..

Sanırım sen geldiğinde ben artık istemiyor olacağım seni...
Beni yapayalnız, bir başıma bıraktığın için, üstelik bunları hakedecek suçum da yokken..
Seni asla affetmeyeceğim ..

Gerizekalı maganda.. ne o silahla havaya ateş atmalar.. aptal beyinsizsin, boşsun.. iyi ki senden uzak durmuşum.. pişmandım biraz şimdi yine iyi ki diyorum, iyi ki...

Umarım bir gün pişman olmazsın ... ve beni seninle bir daha konuşmamaya mecbur etmezsin, verdiğin sözü tutmalısın. Bize borçlusun. Neye tamam dediysek hepsi senin içindi.. o sıfatsıza bayıldığımızdan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…