Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Senin kız barda şu an bi herifle sarmaş dolaş.. senin sadece onun storyleri izliyosun tabii, arkadaşlarına da göz at.. hahah ay çok keyifli uyucamm boynuzlu eski yarim hahah :KK70:

Suan hangi dağda seke seke gidiyorsun namlunun ucunda hangi k*pek var bilmiyorum ama aklindada ben olsam bari bi haber edeydin eyiydi beh 3 günlük şu dünyada hala gurur yapiyosun. Ayri günlerimizde bile haber açıp izleyemezdim beh sana bişey oldu diye. Ne oldu bize hani barişmıştık?

Uzun yazdım ama sildim.
Sana sımsıkı sarılıp seni seviyorum desem birde gözlerinin içine bakmaktan çekinmeyip bunları desem her şey geçecek gibi. Olur mu sence..

Neden ben umrunda olmuyorum ki ? Neden böyle değersiz hissettiriyorsun ?

Birkac ay yoklugunda mutluydum kurdugumuz eski hayallerle belkide döndüğün zamanda aynı hayalleri kurabilirdik ama bıraktığım yerde kalmissin. Mutluyken seninleyken ellerim heyecandan titrer soguk soguk terlerdim.

Simdi ise olumsuz mutsuz negatif konuştuğunda moral bozuklugundan titriyorum ya cok korktugumda yada cok heyecanlandigimda mideme kramp girerdi bilirsin. Şimdi de yüzüm asık keyifsizim geldiginde keyfim olur derdim her gece aglayarak ettiğim duaların kabulu olmuştu ama belkide ben bir yerde yanlış yaptım ki yüzümü gulduremiyor kendinden korkutuyorsun.

Ben sana ne diyeyim ki anne. Gelinin ölüyor, acı çeke çeke kıvranıyor. Otuz yaşında kadın gozumuzun önünde eriyor. Sen neredesin ? Kardeşim kanserden öldü psikolojim bozuk diyerek hava değişikliğine gittin. Hadi gittin bir ay mi kalınır be kadın. Ya sen baba? Ya sen niye annemin yanına gidiyorsun on gün kalmaya. Ulan iki tane küçücük çocuk bakıma muhtaç. Kadının annesi evladına mi üzülsün çocuklara mi baksın. Ne oldu sizin vicdaniniza yahu! Utanıyorum, sizin adınıza utanıyorum.

Anladık beyin kanamasi gecirdin te üç yıl önce. Ama geçti yahu geçti. O kadar korkuyorsun ki olucem diye, o kadar bencillestin ki, gencecik kadın bunca acıyı çekerken yanında olmuyorsun. Yahu oğlunun sevdiği kadın ölüyor anladın mı? Bastı mı o zamanında kanayan beynin?

Bir evlat annesine ne kadar ofkelenebilirse o kadar öfkeliyim sana. Gelinin için evet! S.cayim bahane gösterdiğin bilet parasına da !

Rahatlayamıyorum.
O minik kalbinin attığını duymadan rahatlayamayacağım.
Hayatım hep bir endişenin peşinde sürüklene sürüklene geçiyor.
Derin bir oh çekmek istiyorum.

Way be. Bana bu kadar acildigina inanamiyorum. Ama hosuma da gitti. Sende baska bi hikaye oldugunu her zaman biliyordum da, bu kadar ilginc olacagini tahmin etmemistim. Yasadiklarina uzuldum. Ama senin kadar guclu bir adam bunu da atlatir eminim

alıp başımı gidesim var.
bunaldıkça bunalıyorum!
insanlar beni delirtmeye niyet etmiş!

X