Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

yine herzamanki gibi yanlış taktik uyguladım ama sen herseferinde bütün hatalarıma rağmen ,okadar kesin hüküm verip sonra dayanamayıp yumuşadın şimdi yine aynısı olsun yine gel yine eskisi gibi

iki gıdım dert yanmaya girdim yazını gördüm. hıçkıra hıçkıra ağlattın ya beni.

Sen.. gercekten mi? O kadar saskinim ki. Ne dusunecegimi bilemiyorum. Bana biseyler uzun uzun anlatmasi icin sabirsizlaniyorum. Suanda sana inanmakta zorlandigim icin uzulme olur mu?

sevgilim.

gönderdiğin resimler sen gibi kokmuyor. zaten birkaç saniye baktıktan sonra gözlerim doluyor, göremiyorum yüzünü. barut kokusuna karışmış sen kokunu çok özledim. seni özledim.

çok özledim.

Çünkü bazılarına ilgi sevgi batıyo net batıyo yani ondan gidiyorlar , üzme kendini değmez ,bak bi gün o üzülecek senin için.
Çözemiyorum seni oysa çok sevmiştim ben seni. ne yanlıştı ne eksikti. bir gün olsun sevdiğimi hissettirmedim mi? değer mi vermedim adam ne oldu da gittin.

O nasil ruyaydi oyle. Cok korktum. Gelme be artik ruyalarima. Istemiyorum seni! Kabusum oldun. Hayatimdan attim hala kurtulamadim. Nasil bir varliksin sen ya?

Üzül manolya üzül şu ilk gençlik yillarina zihnine kalbine sevgilerine bakip uzul. Harbi uzul dibine kadar çik sonra bu girdaptan. Keske bir selami esirgemeseydin.Ayni hareketler ama yerler kisiler zihinler baska.
keskeee.....
keskeeee....
keskeeee......
mal gibi kalirsin boyle iste. Ezik gibi. Insanlarin sukur tahtasi olursun boyle. ya bak manolya gibi degiliz çok sukur denir sonra. Allahin maloz insanlari kendinize bakin.

Sana söylemem gereken çok önemli bir şey var. Hayatta ilk kez bu şekilde önemli belkide. Lütfen gel, bir kez olsun işaret olsun hisset, bir mucize olsun ne bilim bir kere olsun ulaş bugün, çok öenmli bu lütfen

Sen nasıl bir kadın nasıl bir insan nasıl bir annesinki evladına iftiralar atıp huzursuz edebiliyorsun. Sen nasıl bir canlısınki yalanların dolsnların sinsiliklerin hepsini hacı kimliğinin arkadına gizleme yetin var. Keşke yüzyüze baksak ama tiksiniyorum hayal bile etmek istemiyorum seni. İki evladından biri öz biri üvey mi ki bu kadar kötüsün sen. Torunlarını sevmen bile yalan bakışlarında yılan zaten. Senden nefretediyorum sen ne kaynana olabildin bana ne oğluna anne. Seni Allaha havale ediyorum.

Diycektinki kiza hesap odettim evi temizlettim bir suru kiz la gorustugum hacalanicktim hiyarto 1 tl lik cayi ismarlarim iki karnini doyururum ama seni esegin bitarafina sokarim yaptimda nasilmis dalga gecmeye calisip 2 yas buyuksun diye elimi opmek buyude gel oyle nevrin doner iste engellemer sonra ulasmaya calismalar hadi ac kopek yakisikliysan kara sevdaya tutulmadim basit karilarla egonu tatmin edersin anca onlar seni kandirdigini sanar sen onlari

Canım beni benden aldın. Ben annemi kaybedeli 8 sene oldu kalbindeki sızı dinmiyor ne yazıkli dinmedinde zaten. Ziyaret etmek güzelde onu orda bırakıp dönmek ne fena. Ağla içine atma hiç bişeyi ve git onınla konuş anlat içindekileri çok rahatlarsın emin ol. Allah sabırlar versin mekanı cennet kabri nur olsun inşallah. Bütün analarımızın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah ah unuttum ben seni ama hatırlattın bi güzel.. bilemiyorum beni terk edip giden bi adamı yeniden sevdem bile gururum ne der.. annem ne der bi de o var:) senin annen ne der, beni pek sevmemişti sanki.. bence bulaşmayalım birbirimize yeniden hiç, yolumuza bakalım:)1.5 yıl geçmiş zaten üzerinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…