Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ban yasattiklarini yaşar istiyorum. Hayatıma mal edilen inadın. Kolun kanadın kirilsın istiyorum tıpkı ben gibi. Öl ama nefes almaya devam et işte. O zaman dur bi düşün beni anla...

Seni rüyamda gördüğümden beri ağlıyorum. Birini karşılıksız sevmek, sevilenin tek bir defa olsun bakmamasi yüzüne öyle zor ki...Sen orada uzakta aynı rüyamda olduğu gibi birini alacaksın hayatına. Ve hiç varlığından haberin olmadığın beni farketmeden öldüreceksin

Sabredicez geçicek bu kötü günler bütün iyi enerjimi sana gönderiyorum artık bende ne kadar kaldıysa
Biliyorum şartlar çok daha zor bahsetmek istemiyorsun ama ben hissediyorum.
Bitsin geçsin bu günler yok yere çıkardığım ufak tartışmalara bile vicdan yapıyorum gel artık çok özledim.

Keşke okusan sümsük zevzek sinirim seni görünce tavan yapıyo.
Keşke hayatımızdan s. Gitsen öyle bi iyilik yapsan kendi adına

sabirsizligimla bukadar guzel basedebilmeni hayranlikla izliyorum. inan, kendimi cidden tutuyorum. ya Allah bana sabrimi dizginlemeyi nasip etsin, yada sana bolca sabir versin. okuzun aklina buzagi getirmiimde yapmaktan vazgecmesin diye, hemde kendi kendine havalanma diye caktirmiyorum ama buyuk hayranlik duyuyorum sana, sabrina, idare edisine, sipsak halletmelerine, empati seviyene, hosgorune...herseyineeee (L)

Yine yoğun bir gün.. Ben çok yoruldum biliyor musun? O kadar yorgunum ki, sürekli bocalıyorum. Her seferinde ayağa kalkacakken çok sert biçimde yere düşüyorum. Bedenim yoruldu. Kalbim yoruldu. Zihnim yoruldu. Bu hayatın macerasında yoruldum artık. Sürekli ayağa kalkıp düşmekten. Öğrenmek istiyorum. Koşmayı öğrenmek istiyorum. Artık düşmek istemiyorum. Bir bakıma tek başımayım, tutunmam gerekir bu hayata. Sımsıkı tutunmam gerek. Ama yorgunum be adam. Bugün sabah evden çıktım ve insanlarla konuşurken bir şey farkettim. Içimdeki ruhsuz kişi ortaya çıktı. Karalıyorum öyle bakma sen bana. Sende yorgun musun? Senin de yükünü alıp hafifletmek isterdim, ama ben artık kendi yükümü de taşıyamıyorum. Özellikle sol yanım çok ağır geliyor artık. Kafamın içindeki düşünceler ağır geliyor. O düşüncelerle olmak zor biraz. Ama bütün bunlara rağmen sen iyi ol istiyorum.isinin yogunlugu bile seni sıkmasın istiyorum. Senin canını sıkan her şey benim de canımı sıkar. Canın yanarsa benim de canım yanar. Sana sımsıkı sarılarak seni seviyorum dediğimi farzet.

Askere gideceksin ama gözün arkada kalmasın ben seni ölene kadar beklerim sevdiğim güzel yürekli insan seni hayattaki sevdiğim tek insan

Seniiiii Çooookkkk Seviiiyooruummm Canıımm Kooocaaammm İyiki Varsın.. Rabbim seni başımdan eksik etmesinnn.. Amiinnn

Yine yanıltmadin hayat beni!!!
Yok olmuyormuş yine denedim insanlara inanmayı güvenmeyi saygı duymayı olmuyormuş!!!
Söyleyecek bir kelamimda kalmadi artık!!!

TÜKENDİMMMMM!!!

Teyzecim ne zaman asure yapacaksin? Vallahi demekten yoruldum! Seninki gibi olmuyor baskasininki. Yapsana artik lutfeeeennn teyzeee lutfeeennn... Yapta soyle 1 tabak yeyim!! Ozledim.

Stres? Barut gibiyim barutttt. Artik stres demek az kaliyor. Benim gibi bir insan agzini her actiginda kufreder mi? Ediyor iste.

Hay sizin gibileri mudur yapanlarin ben sulalesine selam yollayim.

Pislikler

Degismekte guzelmis de durup durup bir seyler hatirlatmasa iyi olur. Ben mi cekiyorum acaba hatirlamayi. Neyse ne eskisi kadar acitmiyor bu yara bil diye dedim. Rabbim iyilestiriyor incittigin bu kalbi. Elhamdulillah. ❤

bu haftasonu neyse ki yoksun, gelemezsin, ben de gönül rahatlığıyla gidebilirim. senin yüzünden oraya da gidemez oldum. hazetmediğim kişileri ne diye getirip gözüme sokuyorsun onu da anlamıyorum. kaç olay oldu o kız yüzünden, hala akıllanmadın. çocuk musun sen, çocuksun aslında, içinde hep bir çocuk oldu. kaybetme sen onu yine de

insan ameliyat için gün sayar mı?
ben sayıyorum.
çünkü bir umudumun yeşermesine çok ihtiyacım var.
belki ameliyat olursam her şey düzelir?
bende anne olabilirim.
sende baba olursun kocacığım.
ben üzülmeyeyim diye başkalarının çocuklarını sevmiyorsun.
kendi çocuğunu gönlünce seversin inşallah.
gizli gizli doğum hikayeleri okuduğunu da biliyorum.
en güzel hikaye bizim olur inşallah.
sorun bende diye çok üzülüyorum.
inşallah seni baba yapabilirim.
inşallah..

Ben de üzgünüm. Ben de ağlıyorum.
Ama bu olmalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…