Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ben hatalarından ders alamayan küçük kız çocuğu...
Bir kere şefkatle okşasan saçımı nasıl da büyüyeceğim bir bilsen. Bu çocuğa bir şans tanısan, bu defa durulacak. Hırçınlıktan eser kalmayacak. Yapmaz mısın bunu.? Yapmayacak gibisin...
Lütfen...

Ah be adam...
Her seferinde "Hakkını helal et, Allah'a emanetsin" demen nasıl öldürüyor beni. Haber izleyemiyorum akşamları. Sosyal medya sıfır. Elim yüreğimde seni bekliyorum sürekli.

Bir de gurur duyuyorum. Göğsüm kabarıyor seni öyle gördükçe.

Çok seviyorum seni. İyi ki vazgeçmedin :KK200:

Sana söylemem gerekenleri yıllar önce söylemem gerekirdi. O yüzden neyse diyorum.

Hafiften alisiyorum sanirim.
Merak ediyorum cok ama bilmemeye veya merakta kalmaya da alisiyorum galiba. Neyse ogrenicem nasilsa Allah in izniyle. O vakte kadar herseyin iyi olmasini umit ediyorum.

Seni aramaya cesaretim yok. Daha otuz yaşındasın ya. Vücudunun her yerine yayılmış o sictigimin kanseri. Minicik yegenlerimin yüzüne bakmaya bile cesaretim yok. Bir ölümü daha kaldıracak takatim yok. Çok yalvardım dayım ölmesin diye. Öldü. Sen ölme bari. Evlatların çok küçük...

Çıkamıyorum yataktan haberi aldigimdan beri. Hanı iyi gidiyordu tedavi. Hani kurtulmustun. Ben sanırım kaldıramıyorum artık daha fazla acıyı. Daha fazla ölüm görmek istemiyorum. Yazmışsın ya evlatlarım sevdiklerime emanet diye. Ben kurban olurum yegenlerime. Emanetin basım gozum üstüne ama sen yine de ölme.

Bu kadar cok aklimda olman ne tuhaf.
Guzel ama sonunda uzulmekten korkuyorum.
Herseyin hayirlisi, canim...

Seni seviyorum. Yan yana iken bir kere dahi suratıma bakmamana rağmen seviyorum seni. Şimdi sen orada ben burada....Varlığını iki üç insanın dudaklarında adını duymaktan başka hissedemiyorum. Duygularımı farketmiyorsun bile belki. Fakat etsen dahi sende bunun bir karşılığı olmadığını biliyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor üstelik

ameliyat olmazsam bize hiç gelemeyebilirmişsin. hoş olduktan sonra da garantisi yok geleceğinin. nitekim her şey Allah ın takdiri değil mi? ben bu gün ameliyat olmaya ve seni daha fazla bekletmemeye karar verdim. sen de sonra bizi daha fazla bekletmezsin değil mi? söz veriyorum içim dışıma da çıksa kusmaktan şikayet etmem. aç da kalırım sorun değil. doğuma bile razıyım. 3 yıldır içimde bir ateşle yaşamak zor. tüm yangınlara su olup bana gel ne olur. bebeğim..

beni ağlattınız.
benim bile içim acıdı.
Allah sabır versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar Yoruldum ki bıktım bu kadar duygusal olmaktan artık ağlamak istemiyorum artık keşke demek istemiyorum aşkta zafer kazandım diyebilmeyi o kadar isterdimki yanılmadım gerçekten güvendiğim kişi sana olan inancımı yitirmemi sağlamadın, teşekkür ederim demek isterdim sana. Ama ne yazk ki yine yaşananlar boşa çıktı hayatta bi kez mutluluğu yakaladım demiştim fakat herşey bir rüyaymış keşke sana güvenebilsem. Keşke eskisi gibi mutlu olsak sana olan güvenim hiç yıkılmamış olsa. Benden vazgeçmez diyebilsem keşke ama sen yenik dusmussun sanki

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorgunum ...qüçlü kadın profilimi hahhhahh yokki artık güveni çalındı hayalleri çalındı tertemiz duygularını yok ettiler kanatları kırıldı canı taaaa derinden yandı şimdi napsın dönsün gitsin mi bunuda istedi izin verilmedi hep sustu zamn zamn konuşsada menfaatciler tarafından ezildi herseklde arkasnda oldgu sevgisi yine bitmedi çünkü o tuttugu eli bırakmazdı güçlüydü çünkü artık ne o sewgi nede istegi kaldı bitirdiler sevgimin külleri var yüregimde artık onlarıda istemiyorum güvenip güvnip sarsılmak en acısı eyyy nefesinde kayboldugum artık bırak beni bırakta gideyim kendi yoluma benden bu kdar hergün öldürme beni daha fazla dayanamaz oldum o ikili oynamalarına ben kimdim kim oldum kendi benligimi unuttum yokum artık anla beni yapma yine şu bencilligide sil at beni ben yoruldum hergün ipe gitmk gibi sana bakmak duygularımı tükettim ben tek bir adımdır yapılack olan oda SON ..THE AND

Bebek sahibi olmak için yanıp tutuşanları en iyi ben anlarım, içinizdeki yangını çok çok iyi anlıyorum
Bu zamana kadar beni bir nebze de olsa rahatlatan sözü sizin için buraya bırakıyorum.
Ve tüm kalbimle dua ediyorum, en kısa zamanda, en sağlıklı, en hayırlı şekilde hamile kalırsınız inşallah
Kader arkadaşlarım (duygusala bağladım çok :KK61:)
'Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Sabredin.'

Artık beklemiyorum seni,
Gelmeni de istemiyorum.
Hatta soğudum sanırım senden.

Bize kıyıp gittiğin için seni affetmeyeceğim asla...

Hani gözden ırak olan gönülden de ırak oluyordu? Yüzünü göremiyorum başka yerdeyim artık. Sadece elimde fotoğraflara bakabiliyorum. Hani sesini duymayınca görmeyince unutulurdu? Senin aklından çıktım mı ben, kalbinden çıktım mı? Sıkıldım özledim yazmaktan. Ama özledim de. Biliyor musun sesizce çekildim köşeme. Alışmaya çalışıyorum. Tam alıştım diyorum sonra merdivenlerden çıkarken hayalimde senle konuştuğumu farkediyorum :) Sonra da kendime kızıp saydırıyorum hala onla konuşuyorsun kendi kendine diye. Uzaklaşmak istiyorum. Maddi açıdan kaygım olmasa, işim rahatlasa, gitsem uzaklara. Kimsenin beni bilmediği yerlere. Çünkü kimseyi görmek istemiyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum. İnsanlarla iki muhabbet etmek bana işkence geliyor artık. Dayanamıyorum. Bazen dayanıyor gibiyim ama bazı vakitler can çekişiyorum. Şuan da o can çekişen vakitteyim işte. İnsan kendisinden neden nefret eder? Neden kendisini sevmez? Ben bilmiyorum biri çıksın da söylesin. Ama öyle bilmiş laflar etmesin bana. Yok özgüvenli ol, yok kendini sev yok değer ver. Olmuyor işte olmuyor. Aynada gördüğü kişiden kim nefret etmek ister ki? Ama eden de ediyor işte. Kendimdeki benden nefret ediyorum. Kendimden nefret ettiğim kadar da seni çok seviyorum hatta daha çok.

Neden bu kadar anlayissizsiniz?
İsrarla cocuk dusunmedigimi soylememe ragmen hala neden yasin geciyor cocuk sahibi olmalisin, cocuk cok guzel annelik super vs... laflar ediyorsunuz?
Ben evlendigimden beri cocuk sahibi olmak isteyipte olamadigimi hepinize soylemek zorunda miyim?
Sizin gün muhabbetlerinize konu olmamak istemem sizce de mantikli degil mi?
Once esimin tahlil sonuclarinin kotu oldugunu dusunduk sonra yanlis oldugunu ogrendik ve onda hicbir problemin olmadigini...
Simdi! Sorun ben de mi acaba?, neden olmuyor? Diye dusunceler beynimi kemirirken...
Ve annelik duygusunu iliklerime kadar yasamak isteyipte yasayamamanin verdigi uzuntuyle hicbir sey olmamis gibi davranmaya calisirken...
Lutfen rahat birakin beni!
Ben aslinda cocuk sahibi olmayi dusunmeyen, ANNE olmayi isteyen bir kadinim...
Anladiniz mi? Bence anlamadiniz. Cunku sizin amaciniz aciyi paylasmak olsaydi ben coktan soylerdim. Ama... sirf sizin merakinizi gitsin diye acimi paylasip ikiye katlamiycam.
Sadece icimden uzulmek istiyorum...
İzin verir misiniz?

X