Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Kız nooolduuu
Ha şöylee kendi derdinize düşünde benimle uğraşmayı Allah unuttursun size.
Daha beter olun sinsiler! Daha beter!

O gerizekalıya isimsiz çiçek gönderen umarım sen değilsindir.. belki de çiçek gönderme filan yoktur ortada, ucuz basit bi numaradır, olabilir.. neyse.. o kız bence sana bakmaz, belli de olmaz, o kız sana baksa da benimle oynadığın gibi oynarsın onunla, ama belli de olmaz.. ne bileyim ya

Her sey flu. Israrla netlesmiyor bir seyler. Neden?

Sonunun ne olacagini dusunmekten oyle yoruldum ki...

Ne diye pat diye girdin ki hayatima? Ne istedin benden? Hic degilse huzurum vardi, simdi o da yok.

Benden bu kadar. Ne halin varsa gor. Umrumda degilsin.

Yine gece ve yine ben buraya geldim. Yazdıklarım hep aynı belki dışarıdan bakılınca abartı da geliyordur. Ama yaşarken çok zor oluyor biliyor musun? Ben çok yorgun hissediyorum. Gülümsemelerimin sahte olmamasını çok isterdim. Bazen farkedilmek istiyorum, üzgün olduğumu canımın yandığını farketsinler, ama rol yapmaya devam ediyorum. Senin o günki cümlen.. Ah bir bilseydin bir bilseydin. Sana diyemediğim her cümlem boğazımı düğümlendiriyor. Bu nasıl bir acı ya? Yemin ederim ben bu kadar güçlü değilim. Bak olmuyor gerçekten olmuyor. Ben kendimden nefret ediyorum artık. İğreniyorum hatta. Gerçek içimdeki benden nefret ediyorum. Canımı çok yajıyor. Bana bunlar çok ağır. Şuan bunları yazarkende ağlıyorum. İçten gülen insanlar var bu hayatta. Gerçekten gülen mutlu insanlar. Ben şuan iyi değilim. Neden bunu yaptın? Neden bunu yaptım Uzun süredir bunu demiyordum düşünmemeye çalışıyordum ama yapamıyorum. Yine eski düşüncelere bürünüyorum. Ben ölmek istiyorum sadece ölmek. Bunu normalde günlüğe yazmalıydım ama buraya yazmak istedim. Hiçbir şeyden haberin yok nasılsa bari buraya yazayım. Canım öyle bir yanıyor ki içimde sanki ruhum can çekişiyor. Canım yanıyor. Sadece iki kelimeden oluşuyor bu ama çok farklı yaşamak. Nolur artık iyi bir şeyler olsun. Lütfen düzelt bir şeyleri, iyi ol ve gel. Dayanamıyorum çünkü artık. Uçurumdan düşeceğim lütfen tut elimden lütfen..

Selam, nasılsın ? Yaklaşık 1 aydır görüşmüyoruz, ne çok şey kaçırdık kim bilir :) şaka tabii hava durumu hakkında çok enteresan gelişmeler olmadı bu süreçte diye tahmin ediyorum, sen de beni merak etmiyor olacaksın ki son mesajımdan sonra bir daha hiç arayıp sormadın. Şaşırdım mı ? Pek sayılmaz, sana karşı ilgi göstermemi bekledin, seni arayıp sormamı, sana mesaj atmamı umdun. Yalan yok ben de aynılarını senden bekledim. Peki sonuç ? İkimiz de elimiz böğrümüzde kala kaldık, görünen o ki sen hayatına devam kararını almışsın. Pek muhtemel ihtimalle numaramı da silmiş olabilirsin. Ne yazık değil mi, biz seninle ikinci kez iletişim kurmayı yine beceremedik. Yine mesafeler koyduk, sanki mesafeler pek azmış gibi. Ne diyelim hayırlısı, bir mesajın dahi öyle çok mutlu ederdi ki beni, ama işte kısmetten öteye yol yokmuş. Bu hikaye başlamadan bitmeye mahkummuş...

Yanına gelmeye, yüzüne gözlerine tekrardan bakmaya cesaretimi toplayıp sana bakmaya çalışacağım..Senden bir şey istiyorum. Doğruyu yapmaya çalışma. Eğer sende seviyorsan veya istiyorsan lütfen reddetme. Açıkça belirt. Ben şu an uçurumun dibindeyim. Düşmek üzereyim. Sana bir kez sormaya çalışacağım. Açıkça soramayacağım ama sen anla olur mu? Senden isteğim eğer sende beni seviyorsan ya da istiyorsan bana söyle. Doğru olan umrumda değil. Ben sadece senden gerçeği öğrenmek istiyorum. Uçurumun dibindeyim. Tut elimden beraber kurtulalım. Eğer sevmiyorsan ve istemiyorsan da kalbimi paramparça et ki o uçurumdan düşüşüm hızlansın.
Her şey senin adına da benim adıma da güzel olsun.
İkimiz birlikte beraber mutlu olalım istiyorum. Ben elimden tutmanı istiyorum. Bırakma beni..

Son düzenleme:
Sen mutsuz olma istiyorum. Sen çok mutlu ol istiyorum. Canımın içi sen hep mutlu ol yeter ki.. birtanem..

Allah'ım tükeniyorum görmüyorsun duymuyorsun bilmiyorsun be adam ben her gün tükeniyorum. ölmüyorum sürünüyorum. Özledim deli gibi. Çık gel söz hiç bir şey sormadan hiç bir şey olmamış gibi başlayacağız her şeye yeniden...

Canım oğlum, öncelikle şunu bil seni her şeyden çok istiyorum, sağ sağlim doğman için dua ediyorum Rabbime

Ablana olan hamileliğim ve hazırlıklarım ile sana olan epey farklı oldu farkındayım, sende her şeyi biraz daha ağırdan aldım, hastane çıkışını bile daha yeni aldım, ismini bile henüz tam netleştirmedik, her hafta göbeğimin fotoğrafını çekmedim, her ultrason kağıdını saklayamadım

Hepsi sürekli bana oğlanı alınca kızın pabucu dama atılır, oğlan daha kıymetli olur diye insanların bir şeyler empoze etme çabası yüzünden oluyor

Sanki seninle çok ilgilenince cinsiyet ayrımı yapacakmışım gibi hissediyorum

Hepsi çok saçma aslında değil mi? Bunların hepsine tecrübenin verdiği rahatlık diyelim değil mi?

Seni de ablanı da çok seviyorum, hayırlısıyla, sağlıkla kavuşalım inşaAllah

Geldiginde degisik davranma..evet herkes ne turlu seylerden geciyor .. senin benim yanimda olman gerekir., beni koruyup kollaman, tum zamanini benimle gecirmen gerekir ..kendini gosterip geriye cekilmen degil

Nefes almak istiyorum anne,
Aklıma düştüğünde, fotoğrafların elime değdiğinde nefes alabilmeye devam etmek istiyorum.
Sensiz geçen 1.5 senede sensizliğe dair hiçbir şeye alışabilmiş değilim. Oysa geçmese de alışıyorsun demişlerdi. Bu kadar uzun mu sürüyor, daha fazla mı ağlamam gerekiyor anne?

Seni çok özlüyorum, özlerken bile kızıyorum. Aslında kırılıyorum.
Anlatmak istediğim, sığınmak istediğim öyle çok şey geldi ki başıma...
Ben uyuyamadığımda yanıma gelip saçlarımı seven sen, şimdi rahat mısın merak ediyorum. Kolay olmadı yaşamak, kırılmaktan başka bir şey kazandırmadı hayat sana. Kabul ediyorum, ama ben çok yarım kaldım anne.

Bugün fotoğraflarımıza denk geldim tesadüfen flash bellekte. Saçlarımı örerken video çekmişim, çocuklar gibi...
Espiriler, şakalar, öpmeler, sevmeler. Ellerine baktım, o çok sevdiğim ellerine.

Sen gelmiyorsun, ama kokunda yok anne. Bazen özlüyorum, bazen evde yokluğunu arıyorum. Hemen ilaç kutunu salonda sehpaya koyuyorum ki, sanki burdaymışsın gibi. Beraber yattığımız yatağın yastık kılıflarını öpüp kokluyorum o zaman. Ama lanet olsun, şu kalbim, şu içim çok acıyor anne. Çocuk gibi, çocuk gibi ağlıyorum özledikçe. Evlendim, hayat kurdum kendime, ne olurdu sende olsan...

Hayattaki en güzel kazancım, en seviğim insanın beni ağır sınava itmesi...

Geçmiyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…