Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Hani hep gel diyorum ya, mutlu olacaksan hayırlı ise gel. Seni mutsuzluğunu istemem çünkü canımin içi :) Allaha emanet ol..

Evet çok iyi bir insansın ama en güzel zamanlarımda zart diye eski nişanlının konusunu açan çevrenden dolayı senden boşanmayı düşünüyorum. İyi kötü biri olman değil mesele, benim huzursuz hissetmem sorun. Ciddi ciddi senden ve geçmişinden kurtulmayı istiyorum artık. Canınız cehenneme.

Nişanlıyı bırak, eski sevgili ve ailenin beğendiği partnerlerin muhabbeti bile.. Yeni kişi için çok tatsız bir durum oluyor, çok saygısızca oluyor. Kendini bilen insanlar böyle bir kıyaslama yapmaz. Ara bozmak isteyenlerin halt yemeleri Aslında kendi evlatlarının da huzurunu bozuyorlar.. Yaşadım.. Biliyorum.. Direk soğuma sebebi

Ozlemisim eski dostumu. Yok ya olmuyor cok alismisim cok seviyorum. Hayatimdan atamayacagim bi insan bugun anladim. Kac senedir cidden icime islemis. Dostum hem sana sozum vardi o elini hic birakmayacaktim. Affet biraktigim icin. Daha sıkı tuttum bu kez. 3 yillik dostlugumuza kiyamadim. Canimsin sen benim kizim. Cok seviyorum seni. Sana serbest takil kafanca. Kizmam artik sana. Perinin her seyi iyi ki varsin sen melek yuzlum gozlerini sevdigim. Yerin cok baska bu kalpte. Bi sana kiyamam bi sana susarim. Gerisine affim yoktur.. ❤❤❤

Bu devirde en zor bulunan şey.. Karekteri sağlam ve sevecen bir dost.. Kıymetini bilin birbirinizin

Gururum en kiymetlimdi benim. Yok oldu gururum. Terketti beni. Neden boyle yaptin? Bir baskasi neden? Ustune ustluk hala benimle ugrasiyorsun. Neyi amacliyorsun be adam! Ihanetten hep suphelendim ama emin olmak cok acitti. Artik bir araya gelemeyiz bitti. Buyuk konusmalarin yakti bizi. Allah kahretmesin seni! Mahvettin beni. Yanindakine bari sadik kal! Bir daha sakin yazma bana. En agir laflarla seni bekliyorum cunku. Bozma bu suskunlugu pisman olursun...

Canımın içi ve canımın acısı.. Kalbimin, yüreğimin, ruhumun, aklımın teslim olduğu, aşık olduğu adam. Her gece dualarıma kattığım ve sana birşey olmasından korkup Allahım benim ömrümden al ona ver ama onun acısını bana gösterme diye dua ettiğim insan. Yüzüne, gözlerinin içine bakarken sol yanımda birşeyler olduğunu hissettiren insan. O şarkıyı dinlediğimde aklımda olan adam. Aklımdan bir an çıkmayan insan. Ben sana öyle bir tutuldum ki. İşte, bilgisayar başında, yolda, sahilde yürüyüşte, sabah gozlerimi ilk açtığımda, otobüste, balkonda, ya biran olsun aklımdan cikmiyorsun. Çok özledim seni. Seninle konuştuğumuz o yerdeyim. İlk yakından tanıştığımız yerdeyim. Nereden bilebilirdim ki bu yer seni kaybedecegim yer olacağını. Bugün hiç unutamayacağım bir tarih olsun istemiyorum. Nolur gel demek istiyorum. Bir işaret olsun. Nolur birsey olsun, bir mucize olsun ve gitme, geri gel.. Allaha emanet ettim seni canımın ici, hayırlısıyla Rabbim seni bana geri göndersin..

Pireyi deve yaptı dilli düdük. Ateşe bile bile körükle gidiyor. Kendi kuyusunu kazıyor enayiiiii
Kız nooolduuu yaptığın plan ayağına mı dolandı kıyamam, daha beter ol ki sana ders olsun :)

Ben kışı severim. Eylülü severim. Lütfen bu aydan nefret etmeme neden olma. Nolur öyle bir tarihi bana ezberletme. Nolur bugün o tarih olmasin, hatta öyle bir tarih hiç olmasin, yalvaririm olmasin.. Benimle kal.. Allaha emanet ol canımın içi..

Biliyor musun kendime o kadar cok kizdigim gece oldu ki, Allah boyle karsiliksiz sevgiyi, bu acıyı, bu sekilde sevmeyi kimseye nasip etmesin. Insanin ciger dedikleri, yeri oyle bir yaniyorki. Aynaya baktiginda gordugun o suret o kadar yabanci geliyor ki sana, kendinden nefret ediyorsun, kendinden ettigin nefretin mislisiyle onu seviyorsun. Allahim benim canimi al diye her gece dua ediyorsun. Allahim onun omrunu uzat diye dua ediyorsun. Lan canin oyle bir yaniyor ki bunu pek kullanmam hatta hic yazmadim ama hayatinin icine siciyorsun. Ama yinede iyiki o var onu sevdim diyorsun. Yasiyorsun ama yemin ederim yasamak adina yaptigin tek eylem nefes alip vermek ve yemek yeme, tuvalet gibi ihtiyaclari karsilamak. Uyku bile tutmuyor geceleri insani. Sevmek guzel ama bazi sevdalar var ki acıdır. Bedenen degil ama ruhen oldurur. Benim ruhum can cekisiyor, o tarih gerceklesirse ölmüş olacak iste.. Umarim gerceklesmez.. Bedenim ruhumdan once ölsün. Sende dua et ki daha fazla yasamayayim.Allaha emanet ol sende.

Sevgili discim ben yine gelcem galiba sana. Ay niye senden kacis yok? Off. Nedir benim bu disten cektigim? Cek de rahatlayim bari.

Bu gece farklı bir özlem var bende. Sana sımsıkı sarılıp kokunu içime çekmek isterdim. Ellerini sımsıkı tutup düştüğünde seni kaldırmak hatta düşmeni engellemek isterdim. Bunları yazarken gözümde geçmiş canlandı 've canım yandı. Ben seni çok özledim be.. Ben aşkım kelimesinden nefret eden ben sana aşkım demek isterdim. Birtanem kelimesini kullanmayan ben sana birtanem demek isterdim. Canımın içi diye seslenmek isterdim. Ya saatlerce gözlerinin içine bakmak isterdim, eskiden konustugumuz o sohbetleri özledim. Bu gun yine yastığıma sarılıp ağladım. Ben seni çok özledim yemin ederim.. Ah be.. Sen bir gelsen, hele bir de sevmis olsan.. Imkansız, mümkun değil demi? Seni o kadar özledim ki.. Karşımda olmuş olsan sana sımsıkı sarılıp ağlamak isterdim saatlerce. Buna o kadar çok ihtiyacım var ki.. Ya hiçbirsey istemiyorum, sadece sarılıp kokunu içime çekmeyi ve ağlamayı isterdim omzunda. Dayanamiyorum. Kalbim o kadar ağır bir sevdaya ait ki.. Yardim et nolur, beni sensiz bırakma beni hayalinle bırakma,sende kal gitme yalvarırım.. Allaha emanet ol birtanem..

Ay eşimle hiç bir şekilde anlaşamıyoruz beni gram sevmiyor saymıyor neden evlendi onu da bilmiyorum görmeniz lazım bana karşı öfkesini neyse kısacası bana mutsuz evlilik yaşattığın için çok üzgünüm allah görsün sevgşsizliğini

Seni çok seviyorum. Herseyden cok. Iyi ki dogmussun iyi ki varsin. Sana kotu sozler soyledigim icin ozur dilerim. Ruhum. Yuregim. Sen hep mutlu ol olur mu bensiz de olsan

Kararimi verdim filmin sonunu gormek istiyorum. Bakalim beni neler bekliyor. :) Yinede huzursuzum. Inanir misin ben seni dertten bile saymiyorum. Rabbime bin sukur sagligim yerinde ya gerisi muhim degil. Gecen gun disimin agrisindan cirpinirken bagirirken anladim ki saglik disinda hicbir sey dert degil. O yuzden cok da kafama takmiyorum seni. Bir gun sende aldatilacaksin unutma. Allah sanada yasatsin. Her seye ragmen seviyorum yalan yok. Hakettigin icin degil nedensiz bir sevgi bu. Yinede sevgim gozlerimi kor etmiyor. Gercekleri goruyorum. Benimleyken yaptigin bu hatayi affedecek degilim. Sadece filmin sonunu merak ettigim icin sana izin veriyorum. Istedigin kadar yaz bir seyler soyle sana zerre inanmiyorum.

Kalbimden çık olur mu? Ben çok büyük hatalar yaptım kabul ediyorum. Ama bedelini seni kaybetmekle ödedim. Hayatımda ödediğim en büyük bedelden biri buydu. En büyük acılardan biriydi. Senden istediğim artık kalbimden de çık olur mu? Sevmiyorsan dengesiz gibi davranma, ben aptalım tamam mı, sert davran. Kalbimi kır, paramparça et. Canımı yak işte. Düşüncelerin arasında beni yalnız bırakma yeter ki.. Senden uzaklaşmam lazım. Kalbim sevmesin seni artık, duygusuz olayım, senden iyice uzaklaşayım, kalbim Senden uzakta olsun istiyorum. Bunları kendi mutluluğum için istemiyorum. Allah biliyor ya yemin ederim bunları kendi mutluluğum için istemiyorum. Senin mutluluğunu kendimden daha çok önemsiyorum. Ben sadece bu ağır yükü kaldıramıyorum. Eziliyorum, ruhum acı çekiyor. Hayatımdan gidiyorsun ama kalbimden de git. Bak bunları yazdığım için kendimden nefret ediyorum ama artık kalbim sana ait olsun istemiyorum. Kimseye ait olmasını istemiyorum. Aynaya baktığımda seni gormek istemiyorum. Lan anla işte bir halt bilmiyorsun. Benim kalbimi kendine ait edip gidiyorsun. Aklımı, ruhumu sen edip gidiyorsun. Ben güçsüzüm. Senin elini tutunca en güçlü insan oluyorum. Hayatımda çözmem gereken o kadar büyük sorunlar var, ve sen yanımda olunca o sorunlar o kadar küçük geliyor ki bana, kendimi çok güçlü hissediyorum. Anlıyor musun beni? Hayatımın en zor dönemini yaşıyorum ve sana ihtiyacım var. Elimden tutmana ihtiyacım var. Ben yaptıklarımın bedelini ödedim. Gidiyorsun ya ben bedelin en ağırını ödemiş olacağım. Kendi mutsuzluğumda, sorunlarımda, acılarım da sensizlik bana fazla geliyor. Bana şans dile, kalbimin olmamasi, aklımın, ruhumun tüm benliğimin senden uzaklaşması ve bitmesi için şans dile. Olurda birgün bana gelmek istersen hiç tereddüt etmeden gel. Çünkü her zaman seni seven aptal kız olmaktan vazgeçemeyeceğim. O gün belki sana sarılma imkanım olur. ruhumun boşluklarını doldurabilirim o gün.. Allaha emanet ol simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…