Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bu yazacaklarimi keske sana soyleyebilseydim..askimdin,esim,sevgilim,cocugumun babasi..seni her halinle sevdim..cok zor gunler gecirdik..islerimizden dolayi birbirimizi kirdigimiz oldu
.sonra daha bir coskuyla birbirimize kenetlendik..ama..ama..sen bana bir kadinin basina gelebilecek en kotu seyi yasattin..beni en hassas yerimden vurdun.aldattin...ne igrenc bir kelime.yazarken tiksiniyorum
Aldandim ben evet.sana guvenerek,o yapmaz diyerek..askim neyin var bu aralar cok sıkıntılisin dedigimde..yok birsey gececek gelme ustume derken o kisiye seni seviyorum mesajlari..ve ben bu bayram gununde karsimda sen otururken bosanma avukatlariyla gorusuyorum.oglumuz okul acilacagi icin heyecanli..ah o mesaji gordugum ilk an
Kalbim yerinden cikacak gibiydi..gozumum onunda uyuyan sen..iceride ruyalarin gulumsettigi oglum
Sessiz gozyaslarimla sabahi beklemek..bundan sonrasi belli..yolumuza ayri devam edecegiz.tek dilegim keske,inkar etmeyip durust olsaydin.."evet yaptim bir eseklik "deseydin.affedemezdim tabii ama en azindan durustlugun bende hatir kalirdi..
..

Kızlar bi konuda yardımcı olur musunuz ben 2 aylık evliyim diane 35 kullanıyorum geçen ay adetim hic olmadı gibi bugün de adet oldum yine tek çizgi ancak benadetimi nasıl artırabilirim doktoragittiğimde ilaç normaldir dedi ama ben nasıl kanımı simdi artırabilirim

Kızlar bi konuda yardımcı olur musunuz ben 2 aylık evliyim diane 35 kullanıyorum geçen ay adetim hic olmadı gibi bugün de adet oldum yine tek çizgi ancak benadetimi nasıl artırabilirim doktoragittiğimde ilaç normaldir dedi ama ben nasıl kanımı simdi artırabilirim

Seninle arkadasligimi bitirerek cok iyi karar verdim. Ay off cocuk avutacak degilim. Benden buyuksun ama ben senden daha olgunum. O nasil oluyor bebisim? Yillardir bunalttin ya.

Canım yanıyor. Canımın yanması ilk değil ama bu gece çok farklı. Öyle bir şey ki asla anlatamam. Şuan ne yapıyorsun, neredesin iyi misin. Seni özledim, seninle konuşmayı özledim. Ben aptal gibi oturmuş ağlıyorum. Dayanamıyorum biliyor musun? Görmeyeli, sesini bile duymayalı ne kadar zaman oldu, ben bu gece dayanamıyorum. Bu gece unutamayacağım tarih olmasın. Hatta öyle bir tarih hiç olmasın nolur. Yapamıyorum işte tamam mı, sensiz yapamıyorum. Seviyorum. Aynı soruyu kendime soruyorum, neden bu kadar sevdim, nasıl bu kadar sevdim diye. Allah kahretmesin sevdim işte. Söküp atamıyorum kalbimi. Yoruldum anlıyor musun yoruldum. Her sabah uyandığımda telefonumu kontrol etmekten acaba aramış mı mesaj atmıš mı diye bakmaktan, o şiiri dinleyip o dizedeki her zil sesi deyince durup bakmaktan, işteyken aklımda olmandan, insanların arasındayken sürekli dalmaktan, birilerinin iyi misin ne düşünüyorsun bu kadar sorularına maruz kalmaktan, bulunduğum yerde evlilik ile ilgili sohbet açıldığında, gece olduğunda ben dayanamıyorum. Yardım et ne bilim ya yeter işte. Kalbimde aklımda ruhumda sen varken sensizlikle nasıl baş edeceğim? Bir halt bildigin yok bari bunu söyle. Napim, senden nasıl uzak durayım. Sensizlikle nasıl başedeyim. Ya unutmayayım, seveyim kabul. Ama sensizlik canımı yakmasın. Zor gelmesin. Icimde umut olmasın. Boş umut olmasın. Keşke beni sevseydin, keşke sende beni özleseydin gelseydin ve gitmeseydin. Gel iste artik :KK43: O tarihi nolur yapma, yalvarırım öyle bir tarih olmasın hiç.. Allaha emanet ol canımın içi..

Hic ikilemde kaldin mi? Berbat bi his. Tavsiye etmem. Bir kac gune her seyi mahvedecegim. Tamir olmayacak sekilde. Kalbimin sesini kesebilirsem yapacagim bunu. Malum huyudur bilirsin o SEN demekten caymaz. Onuda cozemedim. Benden bagimsiz cok sacma bi hayati var kalbimin. Dokunmuyorum artik ona. Anladim ki kalp laftan anlamiyor. Ne desem fayda etmiyor. Her neyse konu bu degil. Konu ne onu da bilmiyorum ya. Bu sacmaliga son vermem gerek sanirim. Neyi yok ettigimi bile bilmiyorum. Aylar once dedigin soz kulaklarimda cinliyor. Hadi ama oyle oldugun ne malum? Bizim sarkimiz caliyor suan. Bizi oyle guzel anlatiyor ki. Secimin muhtesem. Senin bir kac gun once dedigin kelimeyi dusunuyorum. Ben bir daha o kelimeyi diyecegini hic hayal etmiyordum. Senden yeniden duymak cok guzel. Inan kizmiyorum sanada. Ama bu durum yipratici. Artik son vermem lazim. Gunler sayili ve ben ikilemdeyim. Nasil yapacagim nasil? Ruhum kalbim tamamen sana ait. Ne yaparsan yap sana ait. Yaptiklarin hala aklimda ama sevgim agir basiyor iste. Kalp konusunca insan susuyor. Olmuyor..

Ben gidiyorum.. Daha fazla dövme diye, incitme diye, küçük düşürme diye.. Mutlu olmak için, güçlü olmak için...

Yurek var ya zor dayaniyor. Adin dilime geldigi zaman gozlerim doluyor. Keske bu kadar sevmeseydim diyecegimde yalan olur bu. Ben dunyaya yeniden gelsem yine sana asik olmak isterdim. Cunku senin kalbin cok farkli bi dunya. Bilselerdi beni anlarlardi.

Hayır yani alkolün dibinde olabilirim ama regliyim napayım o yüzden şuanda ayrı odada takılıyorum yanlış anlama, kafamı dağıtmaya çalışıyorum!

Dokundu mu o gun sana o kadar? Ah be anlayamadim bi turlu seni ben. Hep bundan oluyor bunlar. Yapma lutfen ben keyfimden yapmadim. Kasten yapmisim gibi davranma! YAPMADIM! Senden cok ben aci cektim. En cok kendimi uzdum. Yeter nolur.

Rüyamda sana mesaj attım.. sonra bin pişman oldum, bayramını kutlamak istedim mi desem acaba dedim.. düşündüm durdum sen okuyana kadar.. uyandım sonra oh be rüyaymış diyerek..

Ah askim. Aramizdakilerin ciddiyete dokulmesini ne kadar cok isterdim. Evlerimizin ayni olacagi gunleri iple cekiyorum

Söylen söylen fısır fısır.
Öfken iyice arttı saçma sapan.

Her seyi cozdum. Bu gune dek olan tuuuum tavirlarini ve yaptiklarini oturdum dusundum. Elimdeki tum delilleri ve olaylari kagida yazip kafa yordum. Bu durum neden olur su durum neden olur diye yazdim bi guzel. Baya bi ugrastim ama degdi. Sonunda yapbozun kalbini son parcasini takip resmi tamamladim. Sonuc IHANET cikti! Suphelerim son tavirlarin olaylar soylediklerin hepsinin sonu ihanete dayaniyordu. Noooldu iki kisiyi birden mi idare edecektin canim? Oy kiyamam harem mi kuracaktin sen? Sen gorursun gununu! Sonunda bunca yasanan seylerin nedenini buldum. Bu saatten sonra yapacaklarimdan kork! Bir daha yazarsan bittin sen!

X