Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Çok yanlış beddualar eder oldun, ve seni uyaran biri varken de devam ettiğin için Allah korusun bir gün seni bulmaz umarım, hatta bizi, o bardaklarda kötü enerjinden kırılıyor, boş yere canını sıkıp sert vurursan normal. Ayrıca bana karşı yaptığın inatların farkındayım, ne olduğunun önemli yok niyet öncelikli. Söyleyince de "ne diyosun ya, iyi misin" gibi ve konuyla alakasız olmayan şeyler üretip beni yeren tarzındaki laflarınla beni "yanlış mı yapıyorum acaba ya" ikilimine düşürüp alt etmeye çalıştığının da farkındayım.

7 yıldır birlikteyiz senin oldum hala neyi bekliyorsun derdim evimi yuvamı kurmak istiyorum neden sürekli oyalıyorsun ayrılıyorum olmuyor barışıyorum olmuyor yedi yıl bekletilir mi ya yaşlandım şu genç yaşımda diyorum da fayda etmiyor

Keşke diyorum keşke böyle olmasaydı.. seninle geçirdiğim zamanlarda daha mutlu olsaydım keşke yürüdüğümüz her yolda daha sıkı tutsaydım elini yaptığın espirilerle daha çok gülseydim sarılırken daha sıkı sarılsaydım öperken daha çok kokunu içime çekseydim... çok özlüyorum o günleri insanın aklından bir dakika olsun çıkmaz mı çıkmıyor işte.. seninle yatıp seninle kalkıyorum marketten aldığım elmada bile sen varsın... ne çok anı ne çok yaşanmışlık biriktirmişiz. Kader seni benden aldı biz çok güzeldik neden böyle oldu ? Sahi mutluluğu haketmeyecek ne günah işledim ben. Çok mutsuzum çok.. annem anlıyor halimden ona da üzülüyorum neyin var kızım diyor susuyorum susuyorum ama anlıyor o... ciğerim sökülüyor nefesim kesiliyor ama sen gelmiyorsun gelemezsin de zaten.. imkansız.. ne çok acı saklıymış bu kelime de. Çok özlüyorum seni kıymetlim... ben sensizliğe alışamıyorum neden böyle oldu neden geldi buldu bizi bu hastalık... içim sökülüyor içim... ah diyorum keşke keşke böyle olmasaydı. Seni çok seviyorum

Gitme. Yoruldum ben. Sürekli imkansıza aşık olmaktan, sensizlikle başetmeye çalışmaktan. Buluduğum ortamlarda sürekli evlilik muhabbeti açılıyor. Içim yanıyor, seninle olan hayallerimiz hatıramdan silinmiyor. Yaptım zamanında bir eşşeklik, aptallık, hayvanlık. Adına ne dersen de ama bunun karşılığı sensizlik olmasın. Yalvarırım olmasın.

Bu durumlarda ariyorum en cok seni. Ama sende insan degilmissin. Zerre verdigim degeri haketmiyorsun...

Senin verecegin karara tukureyim ben. Senin verdigin kararlarla bu sirket her gun daha da camura batiyor. Nalet adam. Kim seni o role koyduysa onun da alnina tukureyim. Senin gibi bi adam icin calisamam ben. 3 ay daha sabredicem. Sene basinda herkes kendi yoluna. Pislik seni..

Hirsimi almak icin yuksek sesle kufretmem lazim. Turkce edince rahatlamiyorum ki.

Keske sana hak ettigin tarz cevap verebilseydim.

Ne kadar salak bir insan oldugunu yuzune tukurerek soyleyebilseydim!!

Yine özledim.. unutulmuş gibiydin, ama çok özledim.. biz birbirimize göre değiliz ama, haklıydın.. bunu başta benim gördüğümü ve seni böyle kabullendiğimi bilmiyordun sadece..

Şu anda senin yüzünden yaşadığım sıkıntıyı bilmiyorsun ama bilsen de farketmezdi değil mi?Bu seni yapacağından alıkoymazdı.
Eşim ve çocuklarımla sınamasın Rabbim beni,ama senin yaptığında az sıkıntı değil.Bugün yaşadığımı unutmayayım ki,bir daha senin değiştiğini düşünüp aynı tuzağa düşmeyeyim.Kartal demiş ki,vurulduğuma yanmam,vuran ok benim tüyümden yapılmış.En ağırı da bu işte

Hayatına biraz dahil edebilseydin keşke yarınımda yanımdasın diye bugünümüden çalmasaydın.İlk zamanlarımızı o kadar özlüyorumki.Bakışın gülüşün ilgin alakan o kadar farklıydı.O sanmıştım seni ilerde var olcak o adam sanmıştım.Sonra yerini umursamamazlıklar aldı.Ne yazık.3 yılın ardından anlaşamayan iki insan.Bir insan nasıl severde geri çeker kendini nasıl eskisi gibi olamaz.Bazen bakıyorum sana nasıl değiştiğine bakıyorum.Duvarlarına bakıyorum.Senin için ne kadar uğraştığıma.İçim git diyo durma.Ayrı şehirlerde boşuna tutunuyosunuz birbirinize diyo.Sevilmeyi hissettirmiyosa neden burdasın diyo.Hayatımın merkezine aldığım için çok pişmanım seni.
Keşke aşık olduğum o adamı yok etmeseydin keşke hep öyle kalsaydın.
(Bu mesajı asla görmesini istemezdim )
Sinirliyim iç döktüm oh rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…