Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Canım hiç yanmadığı kadar yanıyor. Yalvarırim kalbimden aklımdan çık. Seni unutamayacağımı biliyorum. Bu hayatta bir daha hiç kimseyi seni sevdiğim gibi sevmeyeceğim ve istememde sevmeyi. Bu hayatta seni benim kadar sevecek biri olur mu bilmiyorum. Olurda birgun seni unutmayi tamamen basarabilirsem o gun bunu dileyebilecek cesaretim anca olur. Ama o günün geleceğini pek sanmıyorum. Keşke her şey farklı olsaydi. Keske sende beni sevsen gecmisin hatasi duzeltilebilseydi. Bu acı bana çok fazla. Hayatimdaki butun tersliklerin ustune birde sensizlik cok zor. Bu gece yine eskisi olmeyi cok istedim. Gozlerimi kapatip sabaha uyanamamayi, ölmüş olmayı çok istiyorum. Son gecem olmasını istiyorum. Hayatta hep mutlu ol sen.. keske geri gelseydin birseyler duzelseydi :KK43: Allaha emanet ol.

Dusunmekten delirdim ben biliyor musun? Imtihanim oyle zor ki kalbim dayanmiyor. Hep neden boyle oldugunu merak ediyorum. Umudumu hic yitirmedim ben. Rabbime karsi hep bi teslimiyet icimdeyim. Nefes aldikca da umutlu olacagim bu konuda. Rabbim varken umutsuz olmak delilik olurdu. Umutluyum ben seni sildigim gunde gelecek. Af yok bende sana karsi artik. Deliler gibi seviyorum seni. Seni nasil ozluyorum anlatamam ama artik bitti. Ilerisi yok gozumde. Cok yalancisin be. Yazik sana. Tek ayaginin ustunde bir ton yalan soyluyorsun. YAPMA! Az karakterin olsun. :KK66:

Seninle ilgili baska derin dertlerim var ama soylemeyecegim. Yuzeyselleri halledememisiz henüz kaldı ki onlar...

Seninle neden arkadaş oldum hiç bilmiyorum ve o kadar pişmanım ki...Anca dikkat çekmeye ilgi toplamaya çalışan hırsından ve egosundan kusurlarını dahi göremeyen birisin!Hep dinledim seni,bir kere sormadın nasıl olduğumu hep kendinden bahsettin.En mutlu olduğum zamanlarda bile fesatlıktan kıskançlıktan kendini yedin.Bir türlü mutlu olamama sebebini söyleyeyim kalbinde kötülük barındırdığın için hiç bir zaman gerçek mutluluğu bulamıyorsun,daha doğrusu haketmiyorsun.Sence bunca insan niye çıkıyor hayatından?Hepsi kötü hepsi karaktersiz de bir sen misin mükemmel?Küçücük dünyanda kendini dev aynasında görüyorsun ama gerçek hayatta seni tanıyan herkes kaçıyor.Ben mi?Ne kadar haketmesen de kalbini kırmak tamamen yalnız bırakmak istemiyorum seni.Benden başka kimse olmadığını adım gibi biliyorum çünkü,Etrafında birileri varsa da benim gibi saatlerce,günlerce dinleyip yanında olmuyorlar.Özgüvensizligini,hareketlerinin altında yatan kötü niyeti o kadar belli ediyorsun ki acıyorum aslında sana.Sürekli birilerine bir şeylere gıcık oluyorsun çünkü senin egona hizmet etmelerini istiyorsun.Artık büyümelisin.
Bu sene eğer mutluluğumu gölgelemeye çalışırsan tüm bunları yüzüne tokat gibi çarpacağım.Hoş sen yine laftan anlamayıp beni kötüleyeceksin ama zerre umrumda değilsin.Yalvarırım çık hayatımdan ben yapamıyorum ama sen yap lütfen...

Yapilan hicbir sey bosa degil biliyormusun? Mutlu oluyorum devam et. Cok sukur Rabbime emeklerim bosa gitmedi. Cok sukur bin sukur. ❤ ama deli oluyorum gordukce o ayri mesele! :sinirli:

Canim arkadaşlarım. Siz benim için arkadastan otesiniz. Allaha o kadar dua ettim kabul olan duam oldunuz. Ama ben zamanla içime kapandim daha çok sevinecegime yine karamsar oldum. Kendime güvenim bitti bir süre sizi kiskandim ama asla soyleyemedim. Söylediğiniz her lafa alındım ama haberiniz olmadi.Icimde bir buçuk yildir var olan bu ketumluk,karamsarliktan kurtulamıyorum anlatamıyorum. Duygusuzmus gibi duruyorum ama değilim tam tersine inanılmaz duygusalim ama bunu hep sakliyorum. Bazen belli edersem o kadar rahatliyorum ki. Ama nedense anlatmamaya devam... Simdi de ikinizi birbirinizden degil de ayri ayri kiskaniyorum.Sevgili yapmak,çıkma teklifi almak gibi. Anlattiginiz olaylara samimi cevaplar veremiyorum ama bir yandan da bu icimdeki kiskancliktan kurtulunca bazen anlıyorum sizi cok sevdigimi. Ama olamiyorum işte neseli anlarimi koruyup enerjik kalamiyorum sizin gibi. Keske bu kadar ice donuk olmasaydım...

Beni bırakma, ellerimden tutmana ihtiyacım var. Nolur bırakma beni. Seni bu kadar severken, sana bu kadar aşıkken beni sensiz bırakma nolur. Gitme. Bir mucize olsun, düzelsin hersey, nolur, keske hissetsen, sende iyi olsan :KK43: Allaha emanet ol canimin ici

Sensizlik `çok zor, ben hatamı anladım her şeyi. Lütfen gitme. Gel beraber gülelim güleceksek, beraber ağlayalım ağlayacaksak. Ben senin tüm sıkıntılarını almaya paylaşmaya razıyım. Ah be. Anlasana ışte seni ne kadar sevdiğimi. Hani düşmüşsün ya aradan zaman geçmesine rağmen içim nasıl acıdı bir bilsen. Olmuyor be, seni unutamıyorum, unutmak istemiyorum. Gitme sende. Tut ellerimden. İmkansız olma artik benim için. Ya mucize olsun birsey olsun artik sende sev gitme. Kalpler Allahin elindedir demi, kalpleri birbirine ısındıran Rabbim senin de kalbini bana ısındırsın. Özlüyorum seni. Ben o tarihin gelmesini istemiyorum. Nolur oyle bir tarih olmasın. Bırakma beni. Allaha emanet ol..

Yapma lutfen dayanamiyorum zor oluyor. Ikimizide zora sokma! Tamam anladim unutamadin. Bende unutamadim ama artik olmaz. Bunca olaydan sonra bittin benim icin. Ben bu aski icime gomdum. Bunu sen istedin. Sesini duymaya dayanamam nolur yapma. Ya acsam? Daha cok aci cekeriz. O yuzden yapma!!!

Icim cikana kadar aglamak istiyorum. Yeter artik bu hasretlige dayanamiyorum. Canimin ta ici oldun yok iste geri donus olmuyor. Senden kaciyorum laf soyluyorum ama olmuyor. Sana laf soylerken icim cayir cayir yaniyor benim be. Korkuyorum yok olursun diye. Ama varliginda olmaz bu saatten sonra. Niye yapiyorsun bunu ya? Beni seninle deneme kaybederim. Her seye ragmen deli divane oluyorum ben sana. Yapma sevdigim yapma eksik yanim. Ben hala sana asigim yapma. Seninle karanliklara kosmak istemiyorum. Bunu yaptirma bana. Dayanma gucum azaliyor. Rabbim sabir versin bana. Cok kotu durumdayim.

Yeter beni darlama ya hoşlanmıyorum senden.. genelde hayatımı mahveden erkeklerden hoşlanırım.. arkadaşız dedin arkadaş gibi ol, ben sevgililerimle bile öyle hergün görüşmüyordum sen benim kocam mısın ya.. çok strese sokuyosun beni ya..

Tüm gün çocuklar uyusun da başbaşa kalalım diyorsun ama sende fosur fosur uyuyorsun alacağın olsun kocacim

Çok üzdün beni.Hem senin memleketine yerlesmek istiyorum dedin.Hem de şimdi zorla geliyorsun.Hamileyim die beni erkenden gonderdin ama sen bir türlü gelemedin.2 ay bitti ama bende bittim.Haftaya burdasin ama neye yarar.Ben kırıldım bir kere sana.En çok ihtiyacım olduğunda beni yalnız bıraktın.Yüzüne bişey diyemiyorum çünkü buraya gelmek zorundasın artık.Çünkü burada herseyi ayarladik.Geri donus olamaz.Ama içimde ne firtinalar kopuyor.Böyle yapacağını bilsem hiç yerimden kimildamazdim.Sen de istedin cocugumuz senin memleketinde daha rahat daha kolay büyür dedin.Beni gecelerce aglattin.Bunu hiç bir zaman unutmucam.Gün gelir senin de canın yanar elbet ey bencil koca..

X