Bu yazacaklarimi keske sana soyleyebilseydim..askimdin,esim,sevgilim,cocugumun babasi..seni her halinle sevdim..cok zor gunler gecirdik..islerimizden dolayi birbirimizi kirdigimiz oldu
.sonra daha bir coskuyla birbirimize kenetlendik..ama..ama..sen bana bir kadinin basina gelebilecek en kotu seyi yasattin..beni en hassas yerimden vurdun.aldattin...ne igrenc bir kelime.yazarken tiksiniyorum
Aldandim ben evet.sana guvenerek,o yapmaz diyerek..askim neyin var bu aralar cok sıkıntılisin dedigimde..yok birsey gececek gelme ustume derken o kisiye seni seviyorum mesajlari..ve ben bu bayram gununde karsimda sen otururken bosanma avukatlariyla gorusuyorum.oglumuz okul acilacagi icin heyecanli..ah o mesaji gordugum ilk an
Kalbim yerinden cikacak gibiydi..gozumum onunda uyuyan sen..iceride ruyalarin gulumsettigi oglum
Sessiz gozyaslarimla sabahi beklemek..bundan sonrasi belli..yolumuza ayri devam edecegiz.tek dilegim keske,inkar etmeyip durust olsaydin.."evet yaptim bir eseklik "deseydin.affedemezdim tabii ama en azindan durustlugun bende hatir kalirdi..
..