• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

bunun senın ıcınde benım ıcınde son sans oldugunun umarım bılıncındesın.. :gitme: ve bundan sonra gerektıgı gıbı gerektırdıgı gıbı davranırsın.. :1closedeyes: sana son olarak ınanıyor ve guvenıyorum... :delphin: bunu bosa cıkarma lutfen bır dahakı sefere benı durdurmaya gucun yetmeyebılır.. :sinifsinif: seve seve ^^DİGERLERİ^^ ııcın karını hayat arkadasını askını herseyını kaybettıgınle kalacaksın.. :çok üzgünüm: hem kendını hem benı yakma artık mafoldumben lutfen.. :1no2: senı tum kalbımle tum benlıgımle severken bıze bunları yasatmalarına ızın verme.. :gitme: canımız yeterınce yandı yeterınce yıprandık ne olur sevgılım daha fazlasını kaldıramıyacagım.. benneyaptımki tukendıgımı hıssedıyorum.. mafoldumbensenı cok sevıyorum..

seni reddetme sebebim seni sevmemem değil...sadece kendime güvenemiyorum,yorgunum, gücüm yok...
ayrıca çapkının tekisin beni üzmeyeceğine emin olamam ki...benim için savaştığını görsem, gerçekten sevdiğine inansam bir an bile durmam gelirim sana ama inanmıyorum, korkuyorum senden...

Bitanem, hasretim, askım herseyim :asigim:
Seni cok ama coook özledim iliklerime kadar :gitme:, ne zaman bitecek bu hasret artık kavusalım nolur askım, 5 ay oldu yüzünü görmeyeli, elini tutmayalı sana sarılmayalı, karagözlerine bakıp dalmayalı :gitme: biliyorum bu günler gececek elbet bizde kavusacagız biricigim, güzel günler geliyor askım coook yakın hemde, sen hicbirsey icin canını sıkma seni canımdan cok sevdigimi bil yeter kurban olurum seni yaradana, Allahıma sükürler olsun ki benimsin seninim :asigim:

SENDEN BOŞANMAK İSTİYORUM
Evet boşanmak istiyorum.4 yıllık birlikteliğimiz ve bunun 2 yılını evli geçiriyor olmamızdan dolayı ayrılmak zor evet. hele bunu senin yüzüne söylemek. bana yaptığın herşeyin acısını yüreğinde hissetmeni istiyorum. döktüğüm gözyaşlarının hesabını birilerinin sormasını.. ama o güzel gözlerini görünce dilim tutuluyor, ağzımdan birşey çıkmaz oluyor. seni alıp göğsümde saklamak istiyorum sonsuza kadar orada kalmanı.öyle çok seviyorum ki seni öyle çok. ama senin aynı duyguyu hissetmemenden kaynaklanıyor bütün bunlar. olmuyor aşkım yapamıyoruz. içimden çıkmıyor yaşadıklarım. gözümün önünden gitmiyor ve çok canımı acıtıyorsun. hiç dinlemiyorsun beni. ne düşündüğüm umurunda bile değil. iki yıl bekledim. değişirsin diye bekledim. ilk çıktığımız andan bu yana bekliyorum aslında ama sen değişmedin ben de kendimi kandırdım. ne kadar saftım ilk karşılaştığımızda. oysa sen..keşke çıkmasaydın karşıma, onu da geçtim keşke evlenmemiş olsaydık. herşey bu kadar çetrefilli olmazdı. şimdi aileme nasıl açıklayacağım ölesiye seviyorum evleneceğim adamı dediğim aileme.
ama olmuyor. ömrümü bu şekilde harcayamam. mantıklı düşünmek zorundayız.

Back