• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

canım kocam aşkım sen bu dünyadaki en sevdiğim kişisin,iyi ki evlenmişiz kuşum,,,,,,,,,,,,,
seni çoooooook seviyorum.
Bebeğimiz de gelince(ki inanıorum yakındır ve ayrıca en yakışıklı baba sen olacaksın)daha da iyi olacak herşey...........

Sevgilim ballıkaymağım ne işin var senin burda hmm:oklava:naniknanik
Seni çok seviyomm nan:asigim: Şeniz
Anacığın iyiki doğurmuşda seni bana vermiş :delphin:
Azmı çektim ben yaa seni alana kadar. Unuttum sanma hiçbirşeyi unutmadım daha:jeyyar:

of sen ne aksi şeytansın biliyomusun bazen hiç debelenmeden bogabilecegimi düşünüyorum seni:)))))))))) eeeee kızlar malesef hayat hep canımlı cicimli geçmiyo.zaten canım cicim dencek zamanları sakıın atlamayın muhakkak yüzüne söyleyin.ama kızıp sabrettiginizdede işte böyle boş bi evde haykırın kendi kendinize.nacizane bi tavsiye.

artık şüphelerim var sanki aynı önemi göstermiyormuşsun gibime geliyor..kaç gündür o hastane benim bu hastane senin sürünüyorum ama umrunda bile değil.ne oldu diye bir sefer bile sormadın..aptalca davranıyorsun.kendine gel!çocuk gibi davranmaktan vazgeç.ikimizde olgun insanlarız böyle çocukluk aşkları gibi her bir olay olduğunda susup hiç bir yere varamayız adam gibi konuşmamız gerekiyor.aramayacam 2 gündür de aramıyorum zaten çünkü ben değilim hatalı olan.bir seferde sen kabul et evet ben hatalıydım de.

bana yaptıklarını hiç haketmedim buraya benim icinde geldiğini sanıyordum beni sevdigini sanıyordum ama bütün doğru bildiklerim yanlışmışmafoldumben canım cok acıyo sensizlik zor ama zamanla kabulleneceğim beni bi daha üzmene izin vermeyeceğim Herşey gönlünce olsun koca bebeğim :a015:senağlama:gitme:mafoldumben

Back