• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

hayatım bıtanem lutfen su badana ısını bıtırelım artık dagınık evde oturmaktan bıktım Şeniz
hergun yarın yaparız dıyorsun ama olmazkii
aksama sevdıgın yemekten var e bu da senı bıraz tetıkler belkı delikafadulden

kaç gündür yokum msn de ben yokken ne yaptın özledin mi beni merak ettin mi bilmiyorum.. eger msn de karşılaşır ve sen bana bişey yazmazsan biz diye bişey kalmıcak artık bitiricem herşeyi. bu ayrılık çok uzadı çünkü... bidaha birleşirmiyiz bilmiyorum çok zor..hayırlısı olsun bakalım..

Aşşkımmmmm benımmm ballı böregimm.. çok tşk ederim...
canım sıkılıyor burda dediğimde ,benım hiç aklımda yokken.. senın laptopumu sana gonderıyorum demen buyuk incelık :)) özelıklede her konuda olursa olsun bana kıyamaman hosuma gıdıyor :D
sabah kargoyla laptopu gorunce çok mutlu oldum bitanemmm...
şuan sayende buraya yazıyorum ... artık canım sıkılmıyor :)))

kocama ıthafenn... :))

bırıcıgım sevgılım herseyım hayat ortagım...
canımın ıcı aılenle benım aramda olan o ınce cızgıyı koruyabılsen... herssey ne kadar da guzel olacak ama.. :delphin: yok anam yok becerıksızsın sen BECERIKSIZ...!!!! :oklava:

nekadarda guzel yazmısım.. zemuszemus kac aydır hıc bı degısım ve gelısım gostermeyen kocama Allahtan akıl fıkır vermesını dılıyorum.. :Saruboceq: 3 gun sonra 1 yıl olacak ama hala aynıyız essegın kuyrugu gıbı ne uzadık ne kısaldık.. :mymeka: hep senın yuzunden.. :oklava: baskaları yuznden benı mutsuz etmeye hakkın yok.. :mymeka:

neydi o yaşadığımız
bir rüzgar gibi esip gectin,hiç birşey anlamadım
sesinin tekrar beni çağırmasından korkuyorum
çünkü senin ne yapacağın belli olmaz bir günün bir gününü tutmaz..nasıl bir insansın?
ben çözemedim sendeki bu karışık havuz problemini,sen rahat çözersin bilirim UZMANLIK ALANINA GİRİYOR çünkü.çok kızgınım sana, bana umut verip sonra çok uzaklara gitmene !

sevgilim umarım bizi çok güzel günler bekliyordur.
korkuyorum ya aşkımıza zarar gelirse ya uzak kalınca aşkımız incinirse,allahım aşkımızı ve sevgimizi korusun sevgilim.umarım mutluluğumuza zarar gelmez Seni Çok Seviyorumm..:asigim:

Back