• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Aşkım, seninle üniversitede 3 yıl önce tanıştık 1 yıl önce evlendik, Allah'a şükür maddi veya ailevi problemlerimiz yok ama bence evliliğimizdeki tek sorun senin AŞIRI KISKANÇLIĞIN!!! Eminim şu an okusan "-Aaa hayır aşkım ben de her normal erkek gibi sevdiğim kadını kıskanıyorum" dersin eğer seninki normalse anormali acaba nasıl? Benim gözüm senden başkasını görmezken, her zaman sadece senin yanında uyuyup, sana bakarak uyanmayı hayal ederken beni hala sanki ilişkimizin ilk günlerindeki gibi kıskanırsın anlamam, lütfen bitanem bu saçma huyundan vazgeç artık:utangac:

eğer o burayı okuyacak olsaydı
''hep beni seveceksin sanırdım çünkü her dakika seni hep seveceğim derdin
nerden bilebilirdim ki bigün beni unutup başka birini seveceğini ve ayrıldığındada derman vermeye çalışacağımı
evet hep benden bu 2 sözcüğü duymak isterdin söylüyorum seni delice seviyorum
ama duymak istediğin kişi bu sefer ben değilim sanırım
olsun seni seven biri olduğunu unutma!''
ben bunları söylemek isterdim

Nereden geldin de beni buldun demeyeceğim sana. Ama sebebini tahmin edemeyeceğin kadar çok merak ediyorum. Levh-i Mahfuz'u okuma şansı verseydi Rabbim bana sadece br kerecik, neden seninle karşılaştığımıza bakardım. En nihayetinde sebepsiz yere bir sinek bile kanat çırpmaz şu alemde...
Sen.... Neden o gün senin için 'eşsiz' gibi iddialı bir sözcüğü kullandığımı düşündüm biliyor musun? Hem de çok düşündüm iki gündür.. Düşünmekten sıkıldım, ağladım, düşünürken uyuyakaldım sonra uyandım yine düşündüm vs. Tek bir cevap bulabildim kendimce. Sen 'beni bana bağışlayan'dın sevdiğim... O yüzden çok zor kabullenmek, o yüzden iki gündür kafayı yemek üzereyim kendimle verdiğim savaşta. Çok zor... sen bunu bilemezsin ama..

görüyo musun yaşar beni ne hallere soktun... bugün hasan ustada kebap yiyoduk.. masalar nişan tuvaleti giymiş kızlarla doluydu.. hatırlıyo musun ne kadar güzel olmustum 6 ağustos 2007 de nişan tuvaletimin içinde... bi ömrü paylaşmaktı düşüm.. şimdi bakamıyorum hiç bir geline ve damada.. evlilik hayalleri kurmuyorum artık hayat da buna izin vermiyor... neydi derdimiz.. neyi paylaşamadık biz.. çok mu zordu yaa bak eylülde geldi düğünümüz olacaktı.. offffffff inan bana nefes alamıyorum şuan.... seni değil hayallerimi kaldırıp attım ben o yüzüğü kaldırıp atarak... yaşamak acı veriyor artık... ben sevmiyorum tenden tene yürekten yüreğe konmaları... sevemedim ayriliği... sevemedim ben bu hayatı...

haberin olsu bir sene önce yerle bir ettiğin kalbim
yapıştırıcı tutmuyo
artık her kırıcı kelimen kalbimin bir parçaını küle çeviriyo
haberin olsun
ama yılmaycam ne senin için ne evladım için
kendim için yılmıycam
sonuna kadar kalbimi tamamen bitirene kadar yanındayım
bu savaşı bırakmıycam

haberin olsun
senin için birşey yapmayalı çok oluyo
bi kendim bi kızım için
artık düşünmüyorum seni
senden öğrendim bencilliği
bunda da haberin olsun.............................................

kocacim 17 yasimda yüzügü taktin parmagima 18de nikah 21de dügün yani tüm gencligim seni beklemekle gecti.evlendik ilk 4yil tam bir ayilik yaptin evet ayilik.su an bi oglumuz var iiyikide olmus seni hala cok seviyorum.artik yontuldun biraz sanirimm:mymeka::mymeka:

beni anlamasını isterdim zaten bazı şeyler üzerime gelirken onunda beni anlamaması beni çıldırtıyor herşey için özür dilerim çıkardığım kavgalardan doğum gününü mahvettiğim için özürdilerim belkide ben anlayışsızım üzgünüm

Bitanem, sevgilim, kardeşim, babam, kocam, çocuklarımın babası, herşeyim!
Seni o kadar özledim, o kadar çok burnumda tütüyorsun ki..
Mesleğinden ötürü bir müddet ayrı düştük seninle ama, inan bana sensiz çocuk büyütmek de,
nefes almak da, yemek yemek, uyumak ta öyle zor ki!
Seninle her akşam msn de görüştüğümüzde, farkediyorum ki, yavrularına bana bakarken, gözlerin doluyor!
Dolmasın bitanecik kocam! Dolmasın..
Bizler iyiyiz. Şüphesiz, sensiz sıkıntılarımız var elbet, olmaz mı?
Ama, sabırla beklemeyi bilenlerdeniz.
ıyiki hayatımızdasın, iyiki eşimsin, iyi ki, vazgeçilmezimsin.
Sıkıntılarımızın bitmesine çok az kaldı, tek dileğim, sayılı günlerin geçmesi.
Sana sımsıkı, doyasıya sarılmak!
Geçenlerde msn de söylemiştin ya, küçüğümü kokla bakalım kokusu hala üzerinde duruyor mu demiştin
Bitanem, küçük kızımız hala mis gibi kokuyor hala bıraktığın gibi!
Büyük de baba baba diye sayıklıyor seni. Rüyalarında ''babam'' diye uyanıyor.
Her yeni güne başladığımızda, senin resimlerinle merhaba diyoruz hayata.
Ben, ve pırlanta gibi evlatlarımız, seni çok seviyoruz.
SEN BıZıM HERŞEYıMıZSıN BENıM ESMER YARıM, HAYATIMIN BAHARI, DıĞER YARIMSIN!
Seni çok seviyorum. Hem de sana ölürcesine...

yaa bana bak beni böyle sinir etme oyunlarına girme ve bana karşı düzgün davran oldumu? Bana kızınca bak kızım diyede konuşma her zaman aşkım hayatım de oldumu cnm? Ha bi de msjlarıma geç cevap verme bazen umursamaz olma bunuda hiç sevmiyorum mucx ss aşkımm :D

^^DIGERLERI^^ evlılıgıne mal oldu en sonunda umarım herkes mutludur artık.. zemuszemus sana bundan sonra hayatta mutluluk ve basarılar dılıyorum.. vereliniortak uzulmuyorum artık.. :delphin: cunku sen de bunu hak ettın.. :mymeka: tum olanları gozunu kulagını yumdun .. :mymeka: gormedın duymadın hıc bı zaman.. :olmaz: ama ^^YETER^^ bura son durak.. yasakkelime eyvallah.. :teytey:

Back