Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

2 gündür seni düşünmüyorum biliyomusun nedenini bilmiyorum galiba tamamen ayrılmak en iyisi olucak.... en güzeli ayrılmak.... bunu sana sölesem ne dersin bilmiyorum belki kızarsın belkide sende istersin ... msn de seni bekliyorum sen gelsen herşey netleşicek ....hadiii çabuk gell

bitmesi gerekiyodu ne kadar sevsemde bitmesi bana kızma sana olan sevgim bitmedi hala içim acıyo ve yanıo beni unutmana dayanamam ve bilki seni hiç unutmucam herkese haykırmak istiyorum aslında herşeyi herkese karşı çıkmak ama yetemiyorum seninde yetmiyo ki gücün herkes karşıyken kesin bittimi bu sefer bitmedi de yine sensiz olamam de demezsin dimi gururunu incittim belkide nefret ediosun benden başkasınıda bulursun belki adımı bile anmazsın ama seni hiç unutmucam unuturuz zamanla desemde unutmucam ve benim için aslında hiç bişey bitmedi hayatımda ve içimde kalbimde aklımda her nefesimde sen varsınn herşeyim...

Ben seni seviyordum sen bilmiyordun
Sevinçlerim oluyordun ara sıra
Sen hiç bilmiyordun..

Şimdi bunları anlatsa sana birileri
Kimbilir
Yada boşver
Bilme en iyisi

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

senin benden başka işin yok heralde
seni anlamadım sanma bal gibi biliyorum kim olduğunu
anladığımı ispatlayacak delilim olmadığı için şu an bişey söylemiyorum
az kaldı ama bekle sen

sana şu an o kadar çok kırgınımki. dünyaları versende bana affetmiyeceğim be adamkötükedihüso
telimdeki ismin aşkım diye kayıtlıydıya o bile artık sadece adam olarak değişmiştir.
bunu bilesin:gitme:

yaptığım en büyük yanlışım,
sana yazmak istedim bu gece.

en son sana güvenmediğim için seni zor durumda bıraktım, sen de bana inanılmaz sinirlendin.
sonra barıştık. geceyi güzel geçirdik.

ya sonra...
günlerce görüşmedik. görüşmüyoruz.
sana güvenmememle ilgisi yok biliyorum,
yaşınla ilgisi var, benim korkaklığımla ilgisi var, o kadınla ilgisi var, ne bileyim her şey var..

ve şuan karşımdasın.
televizyonda seni izliyorum.
her şey iyi olacak demiştin bana,
hiçbir şeyi düzeltemedin gördün mü?
sonsuz şans verdin bana biliyorum ancak ben kullanamadım..
hayırlısı buydu zaten.

son bir şarkı çalar bizim için demiştim sana,
belki bir gün güneş ikimiz için doğar..

sesin o kadar tanıdık,kendin o kadar tanıdıksın ki
seni seyrederken.,

fakat, herkes kaderine boyun eğmeli değil mi..

keske sana seni sevdigimi soylemeseydim
sen benim sevgimi hakketmiyorsun
cok pismanim senin gibi birisini sevdigim icin
sindi aci cekiyorum ama elbet bir gun gelecek
seni unutacagim zaman her seyin ilacidir
bunu unutma sen cok zalimsin
aci ceksemde huzurluyum sensiz bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…