• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

beni dün çok kırdın hak etmediğim şeyler söyledin.bide bana çok konuşuyorsun dedin.sen konuşan kadın görmemişsin..benim gibi ağzı var dili yok diye tanınan bi insana söylenmicek şeyleri söyledin.çok kırdın kalbimi çoookkbenneyaptımkiama bu sabahta aşkımm deyip sarılıp öptünya beni acımı biraz hafiflettin.sen benim en büyük zaafımsın.herşeye rağmen çok seviyorum senii

gidecegin için okadar üzülüyorumki... belli etmiyorum.. herseyi olağan gösteriyorum öyle davranıyorum.. ama içim kan alıyor.. ayrılık uzun degil biliyrum ama her an aynı havayı solurken sensiz nasıl nefes alıcam bilemiyorum... aynı yolda nasıl yürüyecegim tek başıma.. her gün kim karşılayacak beni evde? saatlerce kimle sohbet edicem ben..? sen gülüp eglendiğime bakma aslında aglıyorum içten içe... biliyorum sende aslında göründügün ibi degilsin.. gözlerinden anlıyorum için acıyor.. ben şimdiden özledim seni.. hersey ikimiz için biliyorum.. ve seni cok seviyorum.. yanımdasın yanındayım..:a015:

kocacığım seni çok seviyorum..
ama sana defalarca söylediğimi bide yazmak istedim..belki işe yarar vereliniortak
çoraplarını ve gömleklerini kirli sepetine at!!! oraya buraya değil !!! temiz çoraplarda çekmeceye!! onlarda oraya buraya değil !!!! off ya off yani!!! anam ortalıkta çorap kalmamış..hayırdır inşallah hayırdır in-şal-lah :) okudumuki acaba mirmirmirmir

:çok üzgünüm:Aşkım nolur kızma bana suçlama bende istemedim böyle olsun bu ayrılığı yaşayalım ama insanın istediği gibi gitmiyo herzaman hayat. Biliyorum yüreğin acıyo bunu düşündükçe inan kendimden nefret ediyorum ama elimde değildi mecburduk bu ayrılığa. Dileğim inş. çok mutlu olursun bebeğim

xD

Sana aşık değilim şu anda.ama 1 aralar seviyodum seni.Hala izlerin var kalbimde.Ama sana aşık değilim!değildimde.sadece bir heyecandı...bu arada birsürü yalan söyledim sana..özür dilerim.Birdaha görüşemicez zaten kaç haftadır da görüşemiyoruz.aslına bakarsan seni özledim.ama arkadaş olarak seviyorum seni.artık yeniden birlikte olmamız imkansız gibi görünüyor....

seni cok sevdigimi bir kez daha anladim ve bir kez daha tencere yuvarlanmis kapigini bulmus dedim:)
sen benim canimsin herseyimmisin sen bensin bende sen olmusum.
seni uzuyorum ama affet inan isteyerek yapmiyorum biliyorsun malum donemler cok zor geciyor.
rabbime duam var olursek eger beraber olelim. bizi yanyana gomsunler .

Back