• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Asalet;Boyda değil soyda.bayanssulusmile
İncelik; Belde değil dilde.sengözlerimebaksanab
Doğruluk; Sözde değil özde.
Güzellik; Yüzde değil yürekte olur.
Asiller İdare Eder. Acizler şikayet Eder. Basitler İftira Eder..hihoyyyt

biliyor musun ben çok huzurluyum burada hiç zorlanmıyorm da
hatta çok da fazlaca memnunum hayatımdan daha dogrusu kendıme ait bir hayatımın olmasndan
hani zor diyorsun bana ya..bence senin için de öyle olmamalı
nasılsa bir aradayken de hep kendi basıma bırakmıyor muydun beni..
şimdi başında dırdır eden biri de yok işte ha var ha yok hesabı..
benim içinse yaşayamadıgım bir hayat var önümde sayılı günlerle de olsa..
ve ben kendim için yaşamayalı öyle uzun olmuş ki..
üzgünüm ama sevgilim böyle uzaktan sevmek özgürce yaşarken kendimi çok daha güzel
bilmiyorum nasıl olacak ama ben daha zor dönerim o cehennem azabı diyarlara..
bundan sonra biraz da sen düşün arpacık kumrusu gibi olur mu kuzum:))

Senle öğrendim olmazların aslında nasıl da olabilceğini..Bugün ASLA dememeyi öğrendim..5 sene boyunca baş ucumda atan kalbi kilometrelerce uzağa gidince ancak duyabildim..Bugün aslında ne kadar sağır olduğumu kör olduğumu öğrendim..HOŞGELDıN demek istiyorum kalbimdeki davetsiz misafire..halbuki o beni çoktan davet etmişti bile kalbine ..neyseki cok gec kalmadım bitanem :) oysa ne kadar da emindim kalbimin kapılarının sıkıca kapalı olduğundan..Tek SÖZ'üm sün artık..Bana bu güzel duyguyu en saf haliyle yaşattığın için cok teşşkkür ederim Bitanesi :)tarifi yok ve tek hece...:asigim:
seni seviyorum :asigim:

Kimse pahalıdan satmasın kendini, biz biliriz herkesin indirimli günlerini...Gidene üzülme başkasına gidiyordur, gelene sevinme başkasından geliyordur.. Biz üç kişiyiz; BEN,KEYFıM VE KAHYASI... Beni tanıyan bilir, bilen anlar, anlayan susar, anlamayan gider... ..3 günlük dünya ne......... sana kalır ne bana ..!!! giden......... dönmek ister bırak dönsün,NE KAYBETMıŞ BıR DAHA GÖRSÜN..

sen aşağlık birisin çünkü herkezdenüstün gördüğün için kendini benden daha iyi sin çevrendekilerden daha iyisin ama sana göre o küçük beynine göre iyisin sadece aslında sen çok görgüsüz basit insanların gururları ile oynayan bi küçük mahluksun ...
kendime kızıyorum seni nasıl da gözümde büyüttüm ben acı cekıyorum cunku bana yaptıkların ve yaşatacakların ilerde bi gün gelicek bu üzüntüm de biticek o sevgim de bittiği zaman içimde sende biteceksin kahrolası sana değmeyecek bu sevgim bitecek duy beni kendini hep üstün sanan mahluk seninde ipini çekicem zor olsada içimde içimdeki seni bitiricem ...

Sana sevgimi anlattıkça uzak durdun benden. Ben “Aşk” dedikçe, sen “Dur” dedin. Oysa ben gerçekten seviyordum seni. Bu yüzden içimdeki aşk fırtınasını durdurmam mümkün değildi. Söylemeden duramazdım ki sevgi sözcüklerini….ANLAMADIN…

Hayata dair ne varsa paylaşmak istedim seninle. Güleceksek birlikte, ağlayacaksak birlikte olmalıydı. Önümüze aşkımızın ışığını alıp bizim için aydınlattığı yolda hiçbir engele takılmadan inatla, cesurca, kokusuzca yürümeliydik. Ancak böyle yaşanırdı bir aşk çünkü. YAŞAMADIN…

Herkesin ayrı bir dünyası vardı biliyordum. Ama aşk ayrı dünyaları bir potada toplayıp yeni bir dünya yaratmak değil miydi? Yaratılan o dünyada kimsenin benliğini kaybetmeden ortak tutkuları, duyguları yaşamak değil miydi aşk? Her türlü çatışmaya rağmen, bir küçücük gülümseyiş, bir sıcacık bakışla unutmak değil miydi bütün kızgınlıkları? UNUTMADIN…

Ben seni kaybetme duygusunu taşırdım içimde. İncineceksin diye dokunmaya korkardım. Yokluğunu düşünmenin verdiği iç huzursuzluğuyla uykusuz geceler geçirirdim.sabaha kadar kırpmazdım gözlerimi de, sabah seni gördüğümde sanki saatlerdir uyuyormuşum gibi enerjiyle dolardım. Kıpır kıpır olurdu içim. Tarifi imkansız bir heyecan, bir yürek çarpıntısıyla sarılırdım sana. SARILMADIN…

Bir tohumdun sen yüreğime ektiğim. Kanımın deli akışıyla sulardım seni. Sevdamın ateşiyle ısıtırdım ayazda. Büyüyecek, bir filiz olacak, rengarenk çiçekler açacaktın. AÇMADIN…

Tenlerimizin buluşması bir ayine benzerdi benim için. Sonsuzlukta kayboluştu. Bedenlerimizin aşkın içinde erimesiydi. Yaşadığıma, hele seninle yaşadığıma şükredişti. Her seferinde yeniden doğuştu. DOĞMADIN…
Şimdi yorgun yüreğim…Bunca çabaya rağmen o mutluluk gülüşünü yüzünde göremediğim için yorgun. Cesaretsizliğinle, umursamazlığınla, aşka burun kıvırmanla yorgun. Bu yüzden daha fazla kaldıramayacak seni. Daha fazla yaşayamayacak bu umutsuz aşkı. Yüreğim seni bu aşkın en zayıf halkası seçti…Güle güle…

Nefesimin yettiği.Ömrümün bittiği an'a kadar EVET
dediğim için sana,nekadar doğru bi karar vermişim birkes daha anladım:asigim:
Her sn her salise seninle güsel be eşim aşkım herşeyim...
sen şimdi uyuyosun mışıl mışıl,ben se arada seni isliyorum..
Çünkü hala inanamıyorum geldiğne,şafağın sonlandığına
çoookk şüküürrr çoookkk :Saruboceq:
iyiki varsın bitanem,iyiki varsın ve benim eşimsiin :asigim: :nazar: :nazar:

Back