• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Eşim, ''Hemen alayım. '' diyor,ama evde sarılanlar gibi güzel olmuyor.:a015:
Sarıp yollayan olursa seninle paylaşabilirim.kaydirigubbakcemile3

Çoooook teşekkür ederim benim gönlü güzelll arkadaşım,
İstediğin yaprak sarması olsun gel ben sana sarayım cokacimcoook

gece gece sinirlendirdin beni yine.
uykulu olduğum halde msn'de seninle konuşmak için sabrettim.
sen bana cevap vermiyosun yarım saattir. üstelik hala onlinesın.

aggghhh... yanımda olsan acısını fena çıkarırdım. :oklava:

çok sinir ettin beni. çooook...!

aşkımmm,bitanem,hayatımın anlamı....
rabbimin ailemden sonra bana verdiği en özel insanı...
seni öyle çok seviyorum ki seni sana anlatmaya gücüm yetmez...
hayatımıza reklam arası gibi giren askerliğin 14 gün sonra bitiyor çok şükür ve biz kavuşuyoruz bitanem Yaradanın izni ile...
aklımız erdikten sonra yıllarca hayalini kurduğumuz evliliğin ilk basamağına adım atacağız...
.....
çok özledim seni bir tanem...
Rabbim seni tüm Askrlerimizi korusun...
Sağ Sağlim bizlere kavuştursun inşallah...
aşkım ruhum kalbim herşeyim canım sevgilim çok seviyorum seni çok özlüyorum....
mafoldumben

Bazen bi eşya seninle geçen günlerimi hatırlatıyor..
O zaman cız ediyor içim..
Sonra şu şarkıyı mırıldanıyorum..

"Git, gitmek istersen birgün pişman olup da dönmek istersen, bil ki sana aşık bu kadın burda değil artık üzgünüm aşkım.."

şu an sana o kadar sinirliyim ki yazarken bile sinirden ellerim titriyo
şimdi karşımda olsaydın seni bir kaşık suda boğardım
bugün beni sinir etmek için yemin ettin herhalde :kızgın:
ama ben sana soracam 15 dakika sonra :oklava:

dün gece yüzüne söyleyemedim.. ama şimdi söylüyorum seninle gurur duyuyorum ! sen hep bir erkek gibi davrandın.. kahpelik yapmadın..! sevdin ve dağ gibi aşkımızın arkasında durdun.. dün gece baktım da sana.. kocaman adam olmuşsun be... adam olmuşsun ilk göz ağrım.. seni büyütenler arasında en çok benim payım varmış.. seni böyle büyümüş gördüm ya.. nasıl sevindim anlatamam.. benim şimarık bebeğim büyümüş de adam olmuş ha.. ailesine bakan, ayakları yere sağlam basan, dostlarına her daim koşan vefa nedir bilen kocaman bi adam olmuş... şimdiki aklım olsaydi seni incitmez ayrılmana sebep olmazdım diyebilecek kadar büyümüşsün.. ilk göz ağrım.. seni çook sevdim.. yerin hep en özel yerinde yüreğimin.. umarım aşkların da en güzelini yaşarsın.. artık benden geçti desen de yaşayacaksın inanıyorum..

deniz bu da sana.. bana msj çekme cnm benim.. o gün senle konuşurken sarhoştum.. sadece bişeylerin hesabını sordum cevabını da duydum.. bunlar sana ümit vermesin sakın.. yapmicaktın aslanım.. bana o yanlışı yapmicaktın.. şimdi bana gelip demogoji yapma.. geçti cnm benim geçmişler olsun...

baba... bak kırıyosun kırıyosun ertesi gün pişman olup kızım kızım diye peşimde koşuyosun.. 55 yaşına geldin sana hala pişman olacağin seyler söylememen gerektiğini öğretemedik ne annem ne ablam ne ben.. gene kırıyosun gene üzüyosun.. gene lanet olsun böyle eve defolup gidecem dedirtiyosun bana sonra da bana iyi baba rolü yapiyosun. yeter artık ama.. walla gidecem yaa.. yokluğumda ararsınız beni.... sanmıyorum gerçi.. kurtuldum diye sevinirsin sen

sevgilim.. benim yüzümden hayallerinden vazgeçmemen gerektiğini defalarca anlattım sana.. hayat bu.. kim bilir nereye sürüklicek ikimizi de.. ben artık bu hayattan sevdiğim adamla evlenecem diye bişey beklemiyorum.. o yüzden sen vazgeçme bu sevdandan.. benden vazgeçersin gerekirse ama hayallerinden vazgeçme.. off ne ezik bir ruh durumundayım şu günlerde =(

Back