• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

presesesin uykusuyum seni çok seviyorum kızım ya bitanesin sen asıl melek olan sensin beni bugun nasıl mutlu ettin anlatamam :1hug:

seniseviyorumayifc7.gif

Seni çok ama çok seviyorum.Her cümleme böyle başlamak istiyorum.Benliğimde dolan istiyorum kanımda ak istiyorum.sensiz geçirdiğim her saniyemi bana geri ver istiyorum.Çok mu şey istiyorum? bence hayır.keşke sen burda olsan saçlarıma dokunsan yine seninim desen.5 sene oldu sen bu dünyadan göçeli.Sevgili...Seni Çok ama Çok Seviyorum,Sevdim,Seveceğim...

canım hayırdır neden tutturmuşsun illa aynı numaramı çıkartacam diye.. senin adına kayıtlı değilmiş işte.. hayret bişey yahuu.. 10 senelik numaranmış da bilmemneymiş de... eski sevgililerin ulaşsın diye mi tutturuyosun yoksa.. neyse ben sorarım sana bunun hesabını beyefendi

sana hergün defalarca aşık oluyorum..şuan yanımda olsan da gene o sıcacık göğsüne kıvrılıp uyuyakalsam cennet gözlüm sevgililer günümüz kutlu olsun.bu seneden tek dileğim seninle yaşlanmak seninle büyüdüğüm gibi seninle ölmek...ben mi ben kimim herşeyin:)

sen bu kadar kısa sürede beni nasıl bu kadar iyi tanıdın?sana kırıldığımda belli etmemek için o kadar uğraşıyorum ama sen yine anlıyosun:1shok:aslında bende seni tanımaya başladımda itiraf ediyim tam çözemedimkafamçokkarıştıbazen yani bu kadar olmaz diyorum antiromantik bu adam diyorum ama biraz sonra öyle bişey söylüyosunki aslında çok duygulu olduğunu düşünüyorum:asigim:seni her halinle çok seviyorum ama ben:asigim:

Bugün için hayallerim çok farklıydı..
Neler düşünmüştüm neler planlamıştım neler düşlemiştim..
Sen hepsini elimden aldın..
En önemlisi beni sevgimi hiçe saydın..
Allahından bul..Allah'a havale ettim seni..

Back