- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kız bana neden cvp vermiii bi şekilde ulaşsaaa diorum konuşacak birrrrsüüüürüüüü konu var canım yaaasevgilim,gözbebğim seni çok seviyorum hayat seninle başka güzel hele bide Alya girince hayatımıza tadından yenmez oldu
bu kız bana neden cvp vermiii bi şekilde ulaşsaaa diorum konuşacak birrrrsüüüürüüüü konu var canım yaaa
Mahremiyetine müdahil olmak istemem ama, o boşluklarda,o gececil anlarda,o ufacık çatlaklarda bile öperim seni en tacizkarane,en yapışkan şekliyle sevgiminsempatiksalakcinniBilmek istiyorum bir mahremiyeti var mı insanoğlu-insankızının, insan olmanın? Ara sıra da olsa, gözlerden kaçabileceğimiz,görülmekten kurtulabileceğimiz gececil bir an, karanlık bir nokta, kadid bir boşluk, belirsiz bir yırtık, ufacık bir çatlak, önemsiz bir kaçak... hani sanki, bit ısırmış, kene yapışmış, tırıtl kemirmiş, sülük emmiş, güve yemiş, gökten düşen üç elmanın birinden kurt çıkıvermiş kadar küçük, küçücük bir mahremiyet var mı bu seyirlik dünyada. ..
Sağol aşkım,tercümanım,hislerimin dillendiricisi,yorgun yüreğimin dinlendiricisi,hayatımın ecinnilisiolumunekankayizsmileedebiyat dehaları iş başında gene..
demişki dilarem: liby öpüyom seni çok fena seviyom hastasıyım eylemlerinin cümlesinin enerjinin her bir zerresinin..
bende yav hastasıyım :asigim: