• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

canım arkadaşım bugün işe başladın
kızından ayrılmak zor geliyo saNA biliyorum ama
kendini yıpratma olur mu
kızımın yanında da ağlama sakın oda üzülür annesi
ikinizide seviyorum kocaman öpüyorum

Bilmek istiyorum bir mahremiyeti var mı insanoğlu-insankızının, insan olmanın? Ara sıra da olsa, gözlerden kaçabileceğimiz,görülmekten kurtulabileceğimiz gececil bir an, karanlık bir nokta, kadid bir boşluk, belirsiz bir yırtık, ufacık bir çatlak, önemsiz bir kaçak... hani sanki, bit ısırmış, kene yapışmış, tırıtl kemirmiş, sülük emmiş, güve yemiş, gökten düşen üç elmanın birinden kurt çıkıvermiş kadar küçük, küçücük bir mahremiyet var mı bu seyirlik dünyada. ..

sen konuştun ben seni isledim,güldün seni isledim,
yemek yedin seni isledim,pc başında oturdun seni isledim,sarıldın seni isledim,
ellerimi tuttun seni isledim...:asigim:
hala inanamıyorum geldiğine o kabuslu günlerin sona erdiğine
askerlik yedik seniii beaaaaa :lepi:
:nazar:

Bilmek istiyorum bir mahremiyeti var mı insanoğlu-insankızının, insan olmanın? Ara sıra da olsa, gözlerden kaçabileceğimiz,görülmekten kurtulabileceğimiz gececil bir an, karanlık bir nokta, kadid bir boşluk, belirsiz bir yırtık, ufacık bir çatlak, önemsiz bir kaçak... hani sanki, bit ısırmış, kene yapışmış, tırıtl kemirmiş, sülük emmiş, güve yemiş, gökten düşen üç elmanın birinden kurt çıkıvermiş kadar küçük, küçücük bir mahremiyet var mı bu seyirlik dünyada. ..
Mahremiyetine müdahil olmak istemem ama, o boşluklarda,o gececil anlarda,o ufacık çatlaklarda bile öperim seni en tacizkarane,en yapışkan şekliyle sevgiminsempatiksalakcinni
Bu dünyada varsa bir mahremiyet,bu gönül kalp odanda ilelebet yesin mahkumiyet
Bu dünyada varsa mahrumiyet,senin güzel gönlünden olmasın bir zahmet..
Bu dünyada varsa sükunet,dingin gözlerinde bulsun bunu yürek..
Libimmm,leblebim,oku kız burayı aklinialirimsmile

edebiyat dehaları iş başında gene..
demişki dilarem: liby öpüyom seni çok fena seviyom hastasıyım eylemlerinin cümlesinin enerjinin her bir zerresinin..
bende yav hastasıyım :asigim:

edebiyat dehaları iş başında gene..
demişki dilarem: liby öpüyom seni çok fena seviyom hastasıyım eylemlerinin cümlesinin enerjinin her bir zerresinin..
bende yav hastasıyım :asigim:
Sağol aşkım,tercümanım,hislerimin dillendiricisi,yorgun yüreğimin dinlendiricisi,hayatımın ecinnilisiolumunekankayizsmile

vee bugün ilk kavgamızı ettik seninle bay kavga kaşığıalsanaalsanasmilesöyliyip söyliyip haklısın demiyomusun aşkım off yani hayır tabiki haklıyım çünkü ben bir kadınımboshayallersmileyani senin haklı olucak halin yok zaten bak sana bişey diyimmi bakma sen anlayışlı gibi görünüyorum ama seni feci kıskanıyorum ben anlayışlı falan diilim uleeeyyynnnkötükedihüso

Back