Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
uyu sen uyu kalktığında çıkaracağım kavgayı bile bile uyu...sabahkinden hatta her zamankinden daha büyük şimdiki sinirim.. bana dediğinin on katı gururlusun sen... ama yok benimde bir sabrım var seni mutlu edicem diye kendimden ödün vermicem bundan sonra.. belkide seni mutlu etmemde gerekmiycek... ayrılık yakın gibi çünkü..
Gitmeni asla istemediğim halde buna mecbur olduğunu görmek ve sana bunları söylemeden 'git artık' demek 'beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa' demek sana nede zor seni görmemek ve belki yıllar sonra karsılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek
ilkdin ulan ilkkkkk... Ama sen bunun ne demek oldugunu bilmeyecek kadar bencilsinnn...... Fakat ben yinede sana kiyamiyorum,her an yanimda ol istiyorummmm =( cünkü seni seviyorum