• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

ay ne güzel nasıl olsa okuyamaz burayı yaziyim baribayanssulusmile
seni nasıl sevdiğimi anlatmaya hiç bi zaman kelimeler yetmicek bunu çok iyi biliyorum...nasıl böyle aşık oldum onu inan bende bilmiyorum:)yürekten istediğim bişey varki bir ömür seninle uyumak:kedi:bu duyguların adını koyamamıştım şimdi eminim ama yalnızca sana yakıştırdığım bişey bu;bunun adı AŞK...sadece filmlerde olduğunu sanmıştım ama varmış işte...şimdi ben sana emanet ettim hayatımı...hee bide son bişey;aklıma bi şarkı takıldı bugün;güneşi o yeşil gözlerinde görmessem doğmasın sabahlarım...seni çok ama çok seviyorum:kedi::asigim:

o çok bilmiş tavırlarından inan çok sıkıldım. Bir insan da en sevmediğim tavır kompleksli olup da bilmediği şeyler hakkında bile profesör edalarında yorumlar yapmasıdır.Ama artık eskisi kadar enterese etmiyorsun nasıl olsa uzağız

yahu kasılmayın bu kadar..
altı üstü nesin yani çok merak ediyorum nesin..

çoluk çombalak içinde bırakma sen yaaa kazen..:)
yaş olarak değil zeka olarak çok genç olupta bu atıklar dan daha olgun olan tanıdıklarımızda var şükür..
bu kadar içmek iyi değil ..
ara vermek lazım artık..
elim sürçer dökerim meziyetlerinizi ortaya ..

hadsiz ağzını yıka 3 kere düşün adımı zikrederken...
:delphin:

Ordasın biliyorum... Ama ben artık nefes alamıyorum. Umut ver bana nolur, devam edebilmem için yarına kadar, minicik bir umut. Her şeye en başından başlayacağım sonra. Böyle devam edemiyorum.... Lütfen!!! :((

Back