haklısın cnm erken kalkıyorum aslında 7 buçukta oğlum kalkıyo onu besliyorum 11de uyutuyorum sonra bende uyuyorum 1de kalkıyoruz gecede çok geç yatıyorum 2,2 buçuk gibi bu hafta 800 gram vermişm çok az böyle giderse seneye kadar veremem bu kiloları meyveyi sevmiyorum sütü sadede içemiyorum kuruyemişide tuzlu olduğu için sevmiorum çünkü ödem yapıyo hamilelikte tuzu azltmıştım oyüzden tuzlu şeyleri sevmiyorum ama tatlıya bayılıyorum salatalık ,domates ,maydonoz falan onları çok seviyorum ıspanak yemeğini ,et ,tavuk,köfte, yumurta, peynir, tahin, pekmez,hamur işi,abur cubur bunlar en çok tükettiklerim kolada içmiyorum hamileliğimde bırakmıştım hamileyken meyve çok yediğim için bıktım...spor konusunda ise sadece dısarda yürüyüşü seviyorum hamilelikten önce hergün 45 dk yürüyüşle 1 ayda 5 kilo vermiştim egzersiz yapamıyorum kilo verince hafif olunca sıkılasmak için yapabilirim bebeğimde olduğu için dısarı çıkıp yürüyüşümü yapamıyorum oysa tam karsımda park ve yürüyüş yolu var çok kalabalık sabahlarıda