Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

mekik,yeşilçay,yoğurt
başka çözümü yok sanırım zaten 2-3 kilo işini görür gibime geldi
abartılcak bişeyin yok canım kaç bedensin ki?

kızlar bir bardak light kola içsem nolur? kalorisi 0.2 ama?
bence kolayı her haliyle hayatından çıkar bak ne göbek kalır ne bir şey
farmasi,

herşeyi yiyorum çikolataya dayanamıyorum

iştahım çek fena açıldı şu aralar,,,,

şeker ihtiyacanı mümkün olduğunca meyvelerden doğal yolla karşılamaya bak canım
şekerli yiyecekler tüketen kişiler ne kadar kilo probleri olmazsa olmasın mutlaka göbekleri olur çünkü alınan karbonhidratlar illaki göbek çevresinde yağ birikimine neden olurlar.
bence zor da olsa dene kendine bir şans ver bakalım ve de sonuçları bizimle paylaş olur mu? 15 gün 1ay müddet tanı kendine

hıı onun yerine ayran falan içmek gerekiyo o zaman madem

anladım canım her topıkte oluyo bazı sıkıntılar zamanla dedıgın gıbı tek bı yerde takılı kalmamak lazım.ben kılo veren var mı dıye merak ettım ondan sordum canım dıyetısyen deılsın ama bak bıcok kısı senın deneyımlerınden kendıne de bı pay cıkarmaya calısıyo bu cok gzüel bişey ıns bende senın gıbı basırılı olurum tabı benım hıkayem bıraz karısık olur tülin şahinin mantıgını bende begenıyorum.diğerine de bakıcam

mekik,yeşilçay,yoğurt
başka çözümü yok sanırım zaten 2-3 kilo işini görür gibime geldi
abartılcak bişeyin yok canım kaç bedensin ki?

valla eskiden 38 dim ama ş,imdi 40 adoğru yol aldım kaç mekik le başlayayım ki hemen çekmeye gidicem, iş yerimde mekik aleti var,,,

valla eskiden 38 dim ama ş,imdi 40 adoğru yol aldım kaç mekik le başlayayım ki hemen çekmeye gidicem, iş yerimde mekik aleti var,,,

canım bence sporda az da olsa devamlılık önemli
birden çok tutup sayıyı bıkıp usanıp hiç yapmamaktansa
yavaş yavaş azdan çoğa doğru vücudu bıktırmadan gitmek mantıklı .
30-50 den başla istersen

50 den başlıyorum o zaman hemen gidiyorum =))

Sabah Kahvaltım saat 11.00'da yaptım.
-2 dilim ezine peynir(1 dilimi kibrit kutusunun yarısı kadar)
-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 bardak çay(3 şeker)
-1 çay kaşığı notellaa(tadımlık)
-1 domates
-1 salatalık
-2 küçük yeşil biber
amma çok yemişim beee.
Şimdi öğlen yemeğimi 2 de yesem uygun olurmu? :):82:

kalkıp leslie yapmam lazım çok üşeniyorum biri beni azarlarsın birde mekik çekmeye başladım ama 50 den falan başlayamadım 25 te kaldım valla

öğle yemeğim
3-4 kasık susuz bamya yemeği
1 kase mercımek corba
yogurtlu brokoli
2 ısırık kepek ekmeği
azcık karpuz

aksama büyük ihtimal menemen yaparım (eşim geceye gıtcek cunbku vaktım yok yarımsaatte halletmem lazım yoksa alı nazık yapcaktım)inş aksama kendımı durdurabılırım yeme konusunda bu hafta cuma 66 yı görmek ıstıyorum eger gorursem 2.5 aydan sonra seytanın bacagını kırmıs olucam

hepsi çok güzel
öğlen yemeği saatin deçok uygun

kalkıp leslie yapmam lazım çok üşeniyorum biri beni azarlarsın birde mekik çekmeye başladım ama 50 den falan başlayamadım 25 te kaldım valla
25 te güzel yeter ki spor yap canım
kalk yap bakiyim döverim seni heeee
bu da güzel
döv valla yaa.şimdi 5 millik iniyor bkayım kaç mil dayanıcam
kolay gelsin
ben bir saat sporumu yaptım daha hiçbişi yapamam galiba
valla harikasınız kızlar

öğlen tam benlik süper olmuş afiyet olsun canım

öğle yemeğim

5 yk yumurtalı hindi salam
5 yk makarna
3-4 yk yoğurt
3-4 dilim domates
4-5 dilim karpuz

öğle yemeğim

5 yk yumurtalı hindi salam
5 yk makarna
3-4 yk yoğurt
3-4 dilim domates
4-5 dilim karpuz

sende süpersin canım bu sekılde yemeye alıstın mı yoks akendını zorluyormusun mesela doydun dıyelım ama canın ıstıyor gene de dıyo musun dıkkat edeyım 5 kasık yeter fılan dıye

sende süpersin canım bu sekılde yemeye alıstın mı yoks akendını zorluyormusun mesela doydun dıyelım ama canın ıstıyor gene de dıyo musun dıkkat edeyım 5 kasık yeter fılan dıye

canım doymuşsam zorlamam kendimi kesinlikle çünkü mideyi genişletmeye başlamış oluruz o zaman da

akşama üç tane sosis ızgara ve ayran düşünüyorum sizce nasıl :82:

sosisler küçükse tamam büyük uzunsa o zaman 2 tane olsun yanına da domates salatalık 1 dilim ekmek ayran süper olur.
küçükse 3 tane fakat yanına domates salatalık ve 1 dilim ekmek[ ayran
ekmek tercihen kepekli olursa faydasını çok görürsünüz çok tok tutuyor inanın./COLOR]

Son düzenleme:

büyük uzun
ekmek tüketmiyorum ben sabah tüketebiliyorum sadece..gerisi tıkıyor.ekmek yemicem diye 3 tane demiştim ama 2 olsun o zaman
tabi domatesimi salatalığımı ihmal etmiyorum yazmayı unutmuşum.
bu aralar taşınıcaz falan babam alışveriş yapmadı evde pek bişe yok o yüzden fazla yiyemiyorum.. bide hastayım keyfim yok rengim falan sapsarı geziniyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…