• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

büyük uzun :8:
ekmek tüketmiyorum ben sabah tüketebiliyorum sadece..gerisi tıkıyor.ekmek yemicem diye 3 tane demiştim ama 2 olsun o zaman
tabi domatesimi salatalığımı ihmal etmiyorum yazmayı unutmuşum.
bu aralar taşınıcaz falan babam alışveriş yapmadı evde pek bişe yok o yüzden fazla yiyemiyorum.. bide hastayım keyfim yok rengim falan sapsarı geziniyorum :26:

geçmiş olsun canım
sen 1 dilim ekmeği ihmal etme gene de
ben de normalde sabah hariç yemem ama yediğim yemeğe göre değişir. en azından bu süreçte değişmesi gerektiğini öğrenmiş oldum.:38:

ÖgLe yemegim 1 tabak corbaa..1 tabaK yagsiz sossuz spagetti .:77:
Smdi bi ara Ogun Yapicaam.. Firinda kozLenmis 1 kucuk patates Yiceem. :78:

ÖgLe yemegim 1 tabak corbaa..1 tabaK yagsiz sossuz spagetti .:77:
Smdi bi ara Ogun Yapicaam.. Firinda kozLenmis 1 kucuk patates Yiceem. :78:

canım hep karbonhidrat almış olacaksın
dilersen patates yeme de meyve ye 1 porsiyon:34:

2 gündür tatildeyim ve gelir gelmez tartıldığımda 1 kilo fazla çıktım.ödem mi acaba, gelir gelmez de 1 kilo alınmaz ,herhalde.hem akşamları da sadece ılık su içiyorum.yani 3 ten sonra hiçbir şey yemedim 2 gündür.ama bugün acayip iştahım açık :((

2 gündür tatildeyim ve gelir gelmez tartıldığımda 1 kilo fazla çıktım.ödem mi acaba, gelir gelmez de 1 kilo alınmaz ,herhalde.hem akşamları da sadece ılık su içiyorum.yani 3 ten sonra hiçbir şey yemedim 2 gündür.ama bugün acayip iştahım açık :((

regl olmana 7- 10 gün mü var ?

ben akşam yemeği için sünnet yemeğine gideceğim nasipse orada keşkek pilav et vs yerim:34:

umarım kilo almadan dönerim.kaybedecek zamanım yok,okula da bomba gibi dönmeliyim...belki üstümden yapılan kilo esprileri de biter..

hayatta densiz üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokmayı seven insancıklar da var bazen .
sen hiç canını sıkma bitanem:38:

Back