merhaba canım bugünkü menüm;
sabah 7 de 12 li karışım bitki çayı
7.30 1kk beyaz peynir, 1 domates, salatalık, biber, 1/6 yufka ekmeğin içine tıktım.
10.10 1dilim kek, okulda arkadaş ikram etti herkes yedi ağzım sulandı en küçük dilimi aldım valla
öğlen 5 ızgara köfte, en battal boy saklama kabına doğranmış marul, roka(tuz, limon, yağ yok), 1 kase yoğurt, çok tıkandım otlanmaktan ekmek yemedim
15.30 1 salatalık
akşamda saat 6 da yine bitki çayı
6.30 2 kaşık susuz kurufasulye, 1 kaşık pilav ve yoğurt yemeyi planlıyorum
nasıl:44:
tebrikler farmasi..topiğini güzel bilgilerini büyük bir zevkle takip ediyorum..ben aksam yemeğinden sonra saat 22.30 gibi meyveli yoğurt hazırlayıp içine 1 tatlı kaşığı tarçın katıp tüketiyorum..Tarçın yoğurta ve sütte çok güzel tat veriyor diye katıyorum yanlız sanki çabuk acıkmamı sağlıyor...Bu konuda herhangi bir fikrin var mı ?
SelamBugün yediklerimi şöööyle bi garalayıverimmm
Sabah(7:00)
1 bardak ılık su
yarım simit
1 üçgen peynir
1 kupa karma çay
canım kahvaltı çok renksiz simitin yanında peynir tamam da
hani nerede domates salatalık maydanoz gibi yeşillikler zeytin yok
bal pekmez vs yok . e vitamini deposu kuru yemişlerden ceviz badem fındık yok .
kuru meyvelerden yok erik incir kayısı gibi.bana kahvaltı hiç yapmamaktansa iyidir gibi bir imaj verdi.
nacizane fikrimi söylüyorum umarım kırmıyorumdur.
Ara(10:00)
1 elma
elma çok güzel
Öğle(13:00)
2 yumurtanın beyazu
2 bardak çay
yarım simit+1 dilim kepek ekmeği
öğlen çorba sebze et ürünü yoğurt salata gibi yiyeceklerle beslenmeni öneririm.
kahvaltı tarzı besleneceksen illaki bu yediklerinin yanına kahvaltı için önerdiklerimle zenginleştirebilirdin
Ara15:00
2 form bisküvi
1 elma
ara öğünler harika
Akşam(18:00)
2 kepçe sebzeli mercimek çorbası
2 yemek kaşığı tereyağlı spagetti
(ölçmedim)haşlanmış karnıbahar üzerine sarmısaklı yoğurt
akşam için afiyet olsun diyorum
su miktarı da güzel
Sanırım 1.5 litreye yakın su içtim....
Canım benim yediklerim bunlarrr gün boyu..Şu an patlayacak gibiyim acaba çok mu yiyorum diyorum bazennnn
inşallah gidicek canım başladım ya yolu yarıladım gibi geliyorelmalı kurabiyeyi yememişsin tebrikler
2 lt su harika
hayırlısıyla gidecek mavlicim kilolar. inşallah herşey istediğin gibi olur.
selam arkadaşım öğlenki simit fazla kaçmış gibi ama öğünlerinde öyle fazla bişey göremedim canım afiyet olsun kilo olmasın inşallahSelamBugün yediklerimi şöööyle bi garalayıverimmm
Sabah(7:00)
1 bardak ılık su
yarım simit
1 üçgen peynir
1 kupa karma çay
Ara(10:00)
1 elma
Öğle(13:00)
2 yumurtanın beyazu
2 bardak çay
yarım simit+1 dilim kepek ekmeği
Ara15:00
2 form bisküvi
1 elma
Akşam(18:00)
2 kepçe sebzeli mercimek çorbası
2 yemek kaşığı tereyağlı spagetti
(ölçmedim)haşlanmış karnıbahar üzerine sarmısaklı yoğurt
Sanırım 1.5 litreye yakın su içtim....
Canım benim yediklerim bunlarrr gün boyu..Şu an patlayacak gibiyim acaba çok mu yiyorum diyorum bazennnn
canım sen bir haftada en ideal oranda kilo vermişsin öncelikle bunun için tebrik ederim.
3 kilo verdiğin hafta mı diyete başlamıştın?
sirkeli suyu içtim uygun yemek yeme düzeniyle yağ yakımında hem de çok etkili olduğunu bizzat yaşadım . mide şikayeti olanlar içmesinler.
yok canım ondan önceki hafta diyete basladım saylır o zamanda yarım kilo vermiştim sonraki hafta hasta oldum ve birazda koşuşturma ile o hafta 3 kilo verdim bu haftada 400 grmcık vermişim benim hedefim haftada 1 kilo vermek ve vücudumu sıkılaştırmak bu arada ben bir ara kadın hastalığı yaşadım 3 ay gibi hormonlu ilaçlarla tedavi gördüm sonrda4 ay kadar adet olmadım şimdi normale döndüm mü bilemiyorum kilo veremdiğim için iç hastalıkları uzamnına gittim memlekette oda bana metobolizmamı hızlandıracak ilaç verdi ama böyle kilo veremeyince üzülüyorum yaaa
midemde sorun yok şükür o nedenle rahat içyorum ama bazen tiksiniyorum saol canım benimle ilgilendiğin için
selam farmasiciminşallah gidicek canım başladım ya yolu yarıladım gibi geliyor
selam arkadaşım öğlenki simit fazla kaçmış gibi ama öğünlerinde öyle fazla bişey göremedim canım afiyet olsun kilo olmasın inşallah
bende yazayım bugünkü menümü
10:00 1 fincan limonlu sıcak su
yarım domates salatalık 1 kaşık melemen çeyrek simit 2 tane limonlu çay
14:00 4 tane form bisküvi 1 limonlu çay
17.30 6 tane küçük hamsi 1 kase tarhana çorbası 1 kase yeşil salata(roka marul dereotu mor lahana)1 tane fırınlanmış mercimekli sigara böreği yaaaa öğün saatlerim kötü demi vakit bulup yemek yiyemedim akşama yemek yemek istemiyorum artık acıkırsam portakal elma kan üzümü yerim olurmu
canım daha öncede bahsetmiştim galiba gönüllü olarak yaptığım bir iş var ve ben gün boyu dışarda farklı farklı yerlerde oluyorum genelde oturup yeme fırsatım olmuyo ne bulursam onu yiyorum mesela bugün 11den 3e kadar bir toplantıdaydım öğlen saati acıkınca ikram edilen çayla çantamdaki bisküviden yedim mecburen eve gelene kadarda saat 5 olmuştu ancak yemek yedim işte ben buyüzden diyet listesi uygulayamıyorumevet ya öğün saatlerin çok kötü neden öyle ?:26:
17 30 yediklerin çok güzel ve ben onları akşam için sandım çünkü akşam menüsü için harika şeyler.
domatesi salatalığı kahvaltıda bütün ye canım korkma kalorisi yok neredeyse
ara öğünlerin güzel.
en az 3 porsiyon meyve yemeye bak gün içerisinde
ve de 2-3 lt su tüketmeye bak canım .
canım ben her öğününün altına yorumumu yazmayı uygun buldum
offf banada dur deyin artık kızlar yaaa bugün yine kaçırdım kendimi 4 tane sigara böreği 1 buçuk dilim kek yedim nolucak böyle yaa zaten yavas kilo veriyorum bide böyle giderse hiç veremem üstüne alırım nolur motive edilmeye ihtiyacım var hazirana kadar vermek istiyorum tatilede gidicez bu kilolarla denize falan giremem çatlaklar zaten var bide vücudumda etler fazlalıklar olsun istemiyorum zayıflamak istiyorum kıyafetlerimi giyince yanlardan taşmış etleri görmek istemiyorum offf çok yazdım çok dertliyim 3 aydır daha 4 kilo verebildim hızlandırmam için napmalıyım yaaa lütfen bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?