Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

sevgili arkadşım bugünkü menümü paylaşayım
9:30 yarım litre ılık limonlu su
1 tatlı kaşığı keten tohumu
10:30 2 dilim çavdar ekmeği 3 kaşık melemen yeşil zeytin 2 şekersiz çay
13:00 1 elma 250ml su
15:30 1 kase börülce salatası 2 kk börek 2kk tiramisu(arkadaşa gitmiştim() 2 az şekerli çay
birazdanda 1 kase tarhana çorbası ve 3 kaşık sütlaç yiycem ayrıca sabah uyanınca 3 mil lesli yaptım ve gün bitene kadarda 2lt su içmiş olucam inşallah ilk gün için nasıl

farmasi verdiğin bilgiler çok aydınlatıcı bunun için teşekkür ve tabiki başarın tebriğe şayan bende aynen senin gibi yavas ama emin adımlarla ilerliyorum bizlere desteğin içinde saol
kendine cici bak takibindeyim ....

merhaba canım kahvaltın iyi ama biraz daha domates salatlık maydanoz gibi yiyeceklerle renklendirmeye bak derim vitamin mineral açısından zengin ve de çabuk tok tutar az kalori içerir hele maydanoz ödem atmana yardımcı olur.
elma ve su harika.
börülce salatasının yanındakiler tatlıyı seven beni bile tırstırmaya yetti ama bugünün kaçamağı diyelim ben olsam böreği de tiramisuyu da 1 kk yerdim ama yarın dengelemeye bak canımcım.
hatta bugünden başla tarhana çorbasından sonra sütlacı yeme cincanım

hoşgeldin canım bunları duymakla ne kadar doğru bir yolda ve de amacıma uygun bir niyetle ilerlediğimi hissettim.
inşallah her zaman beklerim hem hep beraber fazlalıklarımızdan kurtulalım hem de ulaştığımız cici kilomuzu koruyalım

harikaaaaaa valla tebrikler, darısı başıma tabi inşallah önce bebeğimi alayımda kollarıma sonra :)
bu arada meslektaşmışız :)

harikaaaaaa valla tebrikler, darısı başıma tabi inşallah önce bebeğimi alayımda kollarıma sonra :)
bu arada meslektaşmışız :)

teşekkür ederim canım darısı inşallah sizlerin de başına .
bebeğin de şimdiden hayırlı olsun. sağlıkla bebeğine kavuşman dileğimle

çok teşekkürler canım göğüs çevremi hiç ölçmek aklıma gelmedi ama elbette küçüldü. her yanım orantılı olarak küçüldü. mesela bel çevrem şu an 68 cm önceden 88 cm idi.
önceden 31 beden kot giyiyordum şimdi 27 bazen 26 beden kot giyiyorum.
önceden 85 beden üst iç çamaşır kullanırken şimdi 80 beden kullanıyorum.

merhaba canım hareket adına ne yaptım ya da yapmadıysam 1 . sayfadaki hikayeme yazmıştım canım.

Canımcım merhaba,topiğin hayırlı uğurlu olsun,bizlere de örnek olsun...Sana bir sorum olacak bu 5i 1 yerde çaylarının sallama olan makbul mü sence?Yani orantısız bir şekilde paketlendiğini söylüyorlar...Benim aktardan alıp ne karıştıracak ne de demleyip içecek vaktim de yok,yerim de yokk...Cevabını bekliyorum...Eh artık konunun uzmanı sayılırsın...Buraya sık ık takılacağımı da belirtiym...

melemende domates vardı ama tazesinide yemeye çalışayım ben maydonozu yiyorum aslında bahçemizde oluyor dolaşırken koparıp yemeyi çok severim.......... çokmu olmuş yaaa aslında elmalı poğaçada vardı ama yemedim çok tutmuşum kendimi demi neyse yarın dengelemeye çalışayım artık burayı okumadan önce yemiştim sütlacı artık yarına tavsiyen için sağol arkadaşım 2lt suyumda bitti şükür

günaydın herkese mutlu , huzurlu ,sağlıklı bir gün temennisiyle....

dünkü tam beslenme listem

sabah kalkınca ara ara kahvaltıya kadar 1000 ml ılık su

kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
2 tk tahin-pekmez
5 dilim domates
1 kk keçi peyniri
3 zeytin
1 ceviz
1 kuru kayısı
200 ml şekersiz çay

ara: 1 elma
500 ml su

öğlen

5 yk yumurtalı pırasa ( 1yumurtalı)
1 domates
1.5 dilim kepek ekmek

ara: 1 elma
500 ml su

akşam ( dışardaydım bu kadar dikkat edebildim )
7 yk mercimek çorbası( çocuğumun çorbasından aldım)
2.5- 3 kk büyüklüğünde kuşbaşılı kaşarlı pide
bol salata ( 7-8 yk)
1.5kk kadar künefe
330 ml su

eve geldikten sonra yatana kadar olan vakitte de 500 ml su içtim.

ayy ben nasıl bir mesaj yazmışım böylee kelimeleri bir kaç defa yazmışım
yine klavye takılı kalmış sanırım :26: kırcam zaten bir gün bu klavyeyi

merhaba canım bugünkü menüm;

sabah 7 de 12 li karışım bitki çayı

7.30 1kk beyaz peynir, 1 domates, salatalık, biber, 1/6 yufka ekmeğin içine tıktım.

10.10 1dilim kek, okulda arkadaş ikram etti herkes yedi ağzım sulandı en küçük dilimi aldım valla

öğlen 5 ızgara köfte, en battal boy saklama kabına doğranmış marul, roka(tuz, limon, yağ yok), 1 kase yoğurt, çok tıkandım otlanmaktan ekmek yemedim

15.30 1 salatalık

akşamda saat 6 da yine bitki çayı
6.30 2 kaşık susuz kurufasulye, 1 kaşık pilav ve yoğurt yemeyi planlıyorum

nasıl:44:

farmasi çok üzgünüm ben bugün tartılma günümdü bir haftada sadece 400 gr vermişim ki akşam yediden sonra bir sey yemiyorum ama bu hafta pek hareket edemedim aöf sınavları vardı derslere yoğunlaştım ondan hareketle desteklemeliyim demekki
aksam yatarken ve sabah kahvaltıdan önce sirkeli su içiyorum işe yarar mı sence
birde bundan önceki hafta 3 kilo verdim grip olmuştum bu hafta az vermemde bu etken olabilir mi?
çikolata kola falan gibi alışkanlıklarım yok ekmek tüketimimde sadce sabah 2 dilim o kadar senin kilo vermeyi hızlandırıcı bir formülün var mı? öpyorum dileğim senin gibi kilo vermek ve fıstık gibi olmak

estağfirullah hiçbir şeyin uzmanı filan değilim canımcım.
ben sallama form çayları filan hiç içmedim. sebebine gelince vücudumdan fazla vitamin mineral kaybına yol açabilir düşüncesiyle .ama hep çay içip durmak yerine okulda kahve de normalde içmediğim için değişiklik olsun diye papatya , ısırganotu ,adaçayı böğürtlen çayı vs gibi bitki çaylarını arada sık olmamakla birlikte içmeyi tercih ediyorum.
söylediğin konuyla ilgili fazla bir bilgim yok ama şunu okumuştum. 5 i 1 yerde çayını sakın içmeyin vücudumun bir tarafı neredeyse felç oluyordu diye bir arkadaşın yazısını kadınlar kulübünde yazdığını hatırlıyorum ben bitkiler de özellikle karışımdan ziyade tek içmeyi tercih ediyorum sonuçta onların da içerisinde bilmediğimiz maddeler var ve hangi bitki hangi bitkiyle kullanıldığında tam olarak fayda sağlar ya da zarar verir o apayrı bir uzmanlık alanı ben biraz böyle şeylere karşı vesveseliyimdir.

canım sen bir haftada en ideal oranda kilo vermişsin öncelikle bunun için tebrik ederim.
3 kilo verdiğin hafta mı diyete başlamıştın?
sirkeli suyu içtim uygun yemek yeme düzeniyle yağ yakımında hem de çok etkili olduğunu bizzat yaşadım . mide şikayeti olanlar içmesinler.

elmalı kurabiyeyi yememişsin tebrikler
2 lt su harika
hayırlısıyla gidecek mavlicim kilolar. inşallah herşey istediğin gibi olur.

ayy ben nasıl bir mesaj yazmışım böylee kelimeleri bir kaç defa yazmışım
yine klavye takılı kalmış sanırım :26: kırcam zaten bir gün bu klavyeyi

canım benim klavyeyi kırmayalım da kilolarımızı yağlarımızı kıralım olmaz mı

tebrikler farmasi..topiğini güzel bilgilerini büyük bir zevkle takip ediyorum..ben aksam yemeğinden sonra saat 22.30 gibi meyveli yoğurt hazırlayıp içine 1 tatlı kaşığı tarçın katıp tüketiyorum..Tarçın yoğurta ve sütte çok güzel tat veriyor diye katıyorum yanlız sanki çabuk acıkmamı sağlıyor...Bu konuda herhangi bir fikrin var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…