sevgili arkadşım bugünkü menümü paylaşayım
9:30 yarım litre ılık limonlu su
1 tatlı kaşığı keten tohumu
10:30 2 dilim çavdar ekmeği 3 kaşık melemen yeşil zeytin 2 şekersiz çay
13:00 1 elma 250ml su
15:30 1 kase börülce salatası 2 kk börek 2kk tiramisu(arkadaşa gitmiştim() 2 az şekerli çay
birazdanda 1 kase tarhana çorbası ve 3 kaşık sütlaç yiycem ayrıca sabah uyanınca 3 mil lesli yaptım ve gün bitene kadarda 2lt su içmiş olucam inşallah ilk gün için nasıl
farmasi verdiğin bilgiler çok aydınlatıcı bunun için teşekkür ve tabiki başarın tebriğe şayan bende aynen senin gibi yavas ama emin adımlarla ilerliyorum bizlere desteğin içinde saol
kendine cici bak takibindeyim ....
harikaaaaaa valla tebrikler, darısı başıma tabi inşallah önce bebeğimi alayımda kollarıma sonra :)
bu arada meslektaşmışız :)
çok teşekkürler canım göğüs çevremi hiç ölçmek aklıma gelmedi ama elbette küçüldü. her yanım orantılı olarak küçüldü. mesela bel çevrem şu an 68 cm önceden 88 cm idi.farmasi merhaba :) gerçekten çok büyük bir başarı elde etmişsin tebirik ediyorum seni..sana sormak ıstedıgım sey su :S malasefkı kılo alınca heryerden alıoruz :S senın kıloluyken goğus ölculerın neydı yanı kılo vermenle gogus olcun de kuculdu mu??
Tebrik ederim, fark müthiş görünüyor sadece 10 kg. farka rağmen.. Göbek tamamen gitmiş ama aynı oranda kalça ve bacaklar da çok incelmiş.. Bu belli bir düzende spor yapmadan mı oldu tam anlayamadım yani biraz dans, biraz bisiklet ya da leslie gibi.. Yoksa rutin yapılan birşey var mıydı özellikle basen ve bacaklar için?
seni burda gördüğüme çok sevindimmm güzel bilgilerini burdan takp ediyorum paylşılar için saol cnm
merhaba canım hoşgeldin , her zaman beklerim .sen de sağolasın
merhaba canım kahvaltın iyi ama biraz daha domates salatlık maydanoz gibi yiyeceklerle renklendirmeye bak derim vitamin mineral açısından zengin ve de çabuk tok tutar az kalori içerir hele maydanoz ödem atmana yardımcı olur.
elma ve su harika.
börülce salatasının yanındakiler tatlıyı seven beni bile tırstırmaya yettiama bugünün kaçamağı diyelim ben olsam böreği de tiramisuyu da 1 kk yerdim ama yarın dengelemeye bak canımcım.
hatta bugünden başla tarhana çorbasından sonra sütlacı yeme cincanım
tbrk ederim sizi hoca hanım
inşlah dediğiniz gibi verdiğimiz gibi verdiğimiz gibi koruruzda bu kiloları
benimde hedefime sadece 3 kilo kaldı ve sonrası koruma süreci bakalım hayırlısı
darısı herkesin başına
Canımcım merhaba,topiğin hayırlı uğurlu olsun,bizlere de örnek olsun...Sana bir sorum olacak bu 5i 1 yerde çaylarının sallama olan makbul mü sence? Yani orantısız bir şekilde paketlendiğini söylüyorlar...Benim aktardan alıp ne karıştıracak ne de demleyip içecek vaktim de yok,yerim de yokk...Cevabını bekliyorum...Eh artık konunun uzmanı sayılırsın...Buraya sık ık takılacağımı da belirtiym...
farmasi çok üzgünüm benbugün tartılma günümdü bir haftada sadece 400 gr vermişim ki akşam yediden sonra bir sey yemiyorum ama bu hafta pek hareket edemedim aöf sınavları vardı derslere yoğunlaştım ondan hareketle desteklemeliyim demekki
aksam yatarken ve sabah kahvaltıdan önce sirkeli su içiyorum işe yarar mı sence
birde bundan önceki hafta 3 kilo verdim grip olmuştum bu hafta az vermemde bu etken olabilir mi?
çikolata kola falan gibi alışkanlıklarım yok ekmek tüketimimde sadce sabah 2 dilim o kadar senin kilo vermeyi hızlandırıcı bir formülün var mı? öpyorum dileğim senin gibi kilo vermek ve fıstık gibi olmak
melemende domates vardı ama tazesinide yemeye çalışayım ben maydonozu yiyorum aslında bahçemizde oluyor dolaşırken koparıp yemeyi çok severim.......... çokmu olmuş yaaa aslında elmalı poğaçada vardı ama yemedim çok tutmuşum kendimi demineyse yarın dengelemeye çalışayım artık burayı okumadan önce yemiştim sütlacı artık yarına tavsiyen için sağol arkadaşım 2lt suyumda bitti şükür
ayy ben nasıl bir mesaj yazmışım böyleekelimeleri bir kaç defa yazmışım
yine klavye takılı kalmış sanırım :26: kırcam zaten bir gün bu klavyeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?