canım uygun bir yeme düzeniyle ve de sportif aktiviteyle başarabilirsin.
istersen yediğini içtiğini yaptıklarını burada paylaş ve de eleştiriye açık ol. birlikte istediğimiz kilolara ulaşalım.
hoşgeldin iyi geceler prienecim nasılsın ?
Sağol, iyiyim sen nasılsın?
Tatloşum erken uyudu bu akşam. Bugün gündüz hiç uyumadığından...
Son 1 aydır kilomu koruyorum sporu aksattığım ve kaçamakları fazlalaştırdığım için.
Eski motivasyonuma dönmeye çalışıyorum. Bugün pilates yaptım mesela.
bugünün beslenme listesi
sabah kalkınca
500 ml ılık su
kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin-pekmez
1 kk keçi peyniri
3 zeytin
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 domates
250 ml şekersiz çay
öğleye kadar ara yapmak aklıma bile gelmemiş koşuşturmacadan.
öğlen menüm
1.5 kepçe yayla çorbası
2 yk patates püresi
4 adet minik köfte( bütün köfteler 3 kk kadardı)
4 yk yoğurt
2 domates
ara:200 ml çilekli süt
ara: 1 elma
500 ml su
ara: 1 küçük dilim kepek ekmek
1.5 tk tahin pekmez
ara: 250 ml su
akşam menüm
1.5 kk haşhaşlı çörek
1 dilim kepek ekmek
3 tk tahin- pekmez
2 dilim kaşar peyniri
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
250 ml şekersiz çay
ara: 250 ml su
haklısın cnm yemek düzenim çok kötü bu sabah ilk defa 8 de kahvaltı yaptım normalde ya yapmazdım yada 1de yapardım kahvaltıda değil special k yedim 2 de normal kahvaltı aksam yemegi yemedim az önce yine special k yedim günde 3 fincan yeşil çay içiyorum 1 buçuk litre su içtim
Tam bir farmasi klasiği.
Her öğünde tahin-pekmez var maşallah.
Ben de her gün mutlaka yiyorum. Genelde kahvaltıda.
Eskiden de severdim ama zayıflama sürecinde müptelası oldum resmen tahin-pekmezin.Kahvaltıda yedikten sonra hem tüm gün canım canım tatlı çekmiyor hem de kilo vermeme engel olmuyor.
akşam kahvaltımdan önce saat 16 00 civarında okuldan gelince 1 küçük dilim kepek ekmeğe sürüp de yedim ve o kadar çok tok tuttu ki. akşam yemeğimi bugün baya geç yedim 20 :30 da
canım normal düzenin bu yazdığın gibiyse bence kilo vermeyi de bekleme , kilo verememekten dolayı da sakın psikolojini de yıpratma .çünkü kilo vermek bir defa herşeyden önce erken kalkıp metabolizmamızı hızlandırmaktan mutlaka kahvaltı yapmaktan . kısacası 3 ana 3 ara öğünden (bazen ara öğünler 4 - 5 bile olabiliyor.) ve de öğünlerimizde et ,süt, tahıl ,sebze- meyve gruplarına dikkat etmekten. ve de düzenli bir sportif aktiviteyle mümkün canım .ayrıca düzenli uyku da atlamamak da gerekiyor .
Uzun zamandır 52-53 arasındasın değil mi? Çok güzel.
Ben şu anda hamilelik öncesi kilomdan nerdeyse 1 kg daha düşüğüm. Ama 4-5 sene önceki kiloma 55'e inmek istiyorum. 55 olduktan sonra da pilatese devam edip dümdüz göbek yapmaya çalışacağım ve tüm vücudumun şekillenmesini istiyorum :)
Ben 19da yedim akşam yemeğimi;
1 dilim ekmek
3 yk patates püresi
4 yk kıymalı,soğanlı mantar yemeği
Bolca salata
Ara;
1 elma,1 çay bardağı süt,2 yk nesfit,tarçın,keten tohumu karışımı yedim.
1-2 fincan çay içtim.
evet canım 52.8 -53.2 aralığını 3 aydır koruyorum.
kilo vermeye karar verip başlayalı 9 ay oldu.
çok şükür göbek problemi kalmadı.
dilerim herşey dilediğin gibi gerçekleşir
evet canım 52.8 -53.2 aralığını 3 aydır koruyorum.
kilo vermeye karar verip başlayalı 9 ay oldu.
çok şükür göbek problemi kalmadı.
dilerim herşey dilediğin gibi gerçekleşir
haklısın cnm erken kalkıyorum aslında 7 buçukta oğlum kalkıyo onu besliyorum 11de uyutuyorum sonra bende uyuyorum 1de kalkıyoruz gecede çok geç yatıyorum 2,2 buçuk gibi bu hafta 800 gram vermişm çok az böyle giderse seneye kadar veremem bu kiloları meyveyi sevmiyorum sütü sadede içemiyorum kuruyemişide tuzlu olduğu için sevmiorum çünkü ödem yapıyo hamilelikte tuzu azltmıştım oyüzden tuzlu şeyleri sevmiyorum ama tatlıya bayılıyorum salatalık ,domates ,maydonoz falan onları çok seviyorum ıspanak yemeğini ,et ,tavuk,köfte, yumurta, peynir, tahin, pekmez,hamur işi,abur cubur bunlar en çok tükettiklerim kolada içmiyorum hamileliğimde bırakmıştım hamileyken meyve çok yediğim için bıktım...spor konusunda ise sadece dısarda yürüyüşü seviyorum hamilelikten önce hergün 45 dk yürüyüşle 1 ayda 5 kilo vermiştim egzersiz yapamıyorum kilo verince hafif olunca sıkılasmak için yapabilirim bebeğimde olduğu için dısarı çıkıp yürüyüşümü yapamıyorum oysa tam karsımda park ve yürüyüş yolu var çok kalabalık sabahlarıda
Çook teşekkür ederim.
Ben de artık yatayım, eşim hadi gel artık deyip durdu deminden beri.
İyi geceler, görüşmek üzere.
Bu arada araba kullanma işini ilerlettim kayınvalidemler bizdeyken.Eşimle haftasonları çıktık. Henüz tek başıma çıkmıyorum, eşim hatasız kullanmamı istediğinden daha uzun bir süre o yanımdayken kullanacağım sanırım.
canım nacizane fikrim şu
ben olsam ya ekmeği ya da püreyi yerdim.
sebze yemeğinin miktarı çok güzel
bol salata harika
yanına mutlaka 3 yk yoğurt yerdim.
ara öğünler harika
evet ya resimlerinde çok dikkat ettim hiç göbeğin yok özellikle bişey yaptınmı yoksa zayıflayonca göbekte gidiyomu benim göbeğim ve yan taraflar çok feci
Haklısın. Ben de normalde öyle yapardım ama püre dünden kalmıştı yemem lazımdı. Ekmek yemem diyordum ama taze ekmek vardı canım çekti.
Öğlen 125 gram kadar yoğurt yemiştim. Sabah ve arada süt te içtim.
öncelikle Allah bağışlasın çocuğunu canım .
akşamları çocuk uyutmuyor mu yoksa senin alışkanlığın mı çok geç yatmak ?
pekçok senin ve hepimiz faydalı sevmiyorsun.
ve de hepimiz için zararlı şeyleri özellikle tatlıyı çok seviyorsun. ama yanlış anlama tatlıyı hiç yemez miyim hem de alasını ama miktarı ve ne vakit yediğin bence daha önemli ve de arkasını getirmemek. arkası geliyorsa hiç bulaşma tatlıya. ya da haftada bir gün ödül ver kendine.
ya çocuk olunca egzersiz yapamamanı anlıyorum.
ama evde leslie yürüyüş programıyla da yürüyebilirsin. istersen.
kola içmemen büyük avantaj .
hamur işlerine kota getirirsen çok daha rahat edersin.
bence başarabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?