• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

bugunkü menüm
sirkeli su
2 kuru kayisi
1 kuru erik
sabah:1,5 dilim tam bugday ekmegi,
1 haslanmis yumurta
2yk yogurt
2 tk keten tohumu
maydonoz
1 tk cilek receli
ara:müslili büsküvi,1 ceviz,3 badem,sütlü sekersiz nescafe
öglen:salata,haslanmis brokoli,100 gr haslanmis kirmizi et
ara:meyveli icecek(kivi,bir kuru kayisi,bir kuru erik,1 yk yogurt,100 ml sütle yapilmis)
aksam:salata,haslanmis brokolinin diger yarisi,domates corbasi,ayranda vardi bir bardak onu unutmusum
ara:bir yesil elma

Son düzenleme:
teşekkür ederim pazartesi spora başlıycam günde 2,5 lt su içicem baktım herkes sirkeden bahsediyo bi sorayım dedim bende deniyim elma sirkesini

rica ederim deneyin denemekten bir zarar gelmez ama su cok önemli suyu ihmal etmeyin hadi hayirli olsun insallah sporunuzda daim olur

Son düzenleme:
rica ederim deneyin denemekten bir zarar gelmez ama su cok önemli suyu ihmal etmeyin hadi hayirli olsun insallah sporunuzda daim olur

teşekkür ederim canım inş 3 kilo vermem lazım yaza kadar.. 1 yaşında kızım var doğumdan sonra eski kiloma dönmeme 3 kg kaldı yaza kadar gitsin istiyorum özellikle göbek :))..

teşekkür ederim canım inş 3 kilo vermem lazım yaza kadar.. 1 yaşında kızım var doğumdan sonra eski kiloma dönmeme 3 kg kaldı yaza kadar gitsin istiyorum özellikle göbek :))..

allah bagislasin canim,aynen benimde hedefime az kaldi ama o göbek derdi bende de var bende göbekten sikayetciyim oda sporla gider ancak birde tabiki dogru beslenmeyle canim masallah seninde az kalmis insallah biran önce hedefine kavusman dilegiyle

kizlar resim cekindim dün sizin icin arkada camasirlarimda varmis tam rezilim aman olsun ya dedim kizlar yabanci degil ya:9:birde adetim bitince cekinip koycam halen siskinligim vardi cünkü

eh be azracım ben sana ne diyeyim, aman yarabbim o ne göbek:19: erimez o, uğraşma boşuna:20:

:60::60::60::60::60: tatlım var ya resmi görünce öldüm gümekten, hani göbek hani kilo:44:
önceki resminde çekmişsin 5 cm öteden haliyle göbekli çıkmışsın, ama ben bu resimde göbek yada kilo göremedim, kilonda gayet iyi 1-2 kilo daha verirsen tamamdır, daha verirsen olmaz canım
bu arada pek bi beğendim seni:nazar: vücudunda gayet orantılı, hiç abartma canım:16:
afiyet olsun canim ellerine saglik bende yaparim kabak alinca hemen
yap tatlm afiyet olsun
bugunkü menüm
sirkeli su
2 kuru kayisi
1 kuru erik
sabah:1,5 dilim tam bugday ekmegi,
1 haslanmis yumurta
2yk yogurt
2 tk keten tohumu
maydonoz
1 tk cilek receli
ara:müslili büsküvi,1 ceviz,3 badem,sütlü sekersiz nescafe
öglen:salata,haslanmis brokoli,100 gr haslanmis kirmizi et
ara:meyveli icecek(kivi,bir kuru kayisi,bir kuru erik,1 yk yogurt,100 ml sütle yapilmis)
aksam:salata,haslanmis brokolinin diger yarisi,domates corbasi,ayranda vardi bir bardak onu unutmusum
ara:bir yesil elma
çok güzel afiyet olsun
allah bagislasin canim,aynen benimde hedefime az kaldi ama o göbek derdi bende de var bende göbekten sikayetciyim oda sporla gider ancak birde tabiki dogru beslenmeyle canim masallah seninde az kalmis insallah biran önce hedefine kavusman dilegiyle

ay ben senin olmayan göbek sorununu seveyim, canım sen kendini dev aynasında mı görüyon:60:
aynanı değiştir, çünkü gayet güzel görünüyosun:nazar:

eh be azracım ben sana ne diyeyim, aman yarabbim o ne göbek:19: erimez o, uğraşma boşuna:20:

:60::60::60::60::60: tatlım var ya resmi görünce öldüm gümekten, hani göbek hani kilo:44:
önceki resminde çekmişsin 5 cm öteden haliyle göbekli çıkmışsın, ama ben bu resimde göbek yada kilo göremedim, kilonda gayet iyi 1-2 kilo daha verirsen tamamdır, daha verirsen olmaz canım
bu arada pek bi beğendim seni:nazar: vücudunda gayet orantılı, hiç abartma canım:16:

yap tatlm afiyet olsun

çok güzel afiyet olsun

ay ben senin olmayan göbek sorununu seveyim, canım sen kendini dev aynasında mı görüyon:60:
aynanı değiştir, çünkü gayet güzel görünüyosun:nazar:

:69:valla oturunca pört diye cikiyor karnim ayaktayken sorun yok canim valla sabah sabah beni nasil güldürdün ekmek bogazimda kalcakdi sen cok yasa emi bende takinti oldu sanirim ne kadar zayiflasamda kilolu zannediyorum kendimi bende canim zaten diyorum 2 kilo vereyim tamam diye daha vermek istemiyorum o zaman elim yüzüm cok cöküyor fazla verince tesekkür ederim canim begendigine sevindim :71::71:

kizlar resim cekindim dün sizin icin arkada camasirlarimda varmis tam rezilim aman olsun ya dedim kizlar yabanci degil ya:9:birde adetim bitince cekinip koycam halen siskinligim vardi cünkü

Ayyyy sana inanamıyorum,,,biz ölelimmmm...Çok güzel gözüküyorsun,süpersin valla bence hiç kendini kasma kilo vermek için...Nediym sanaaa...Ben de bişi sanmıştım tatlım...

:69:valla oturunca pört diye cikiyor karnim ayaktayken sorun yok canim valla sabah sabah beni nasil güldürdün ekmek bogazimda kalcakdi sen cok yasa emi bende takinti oldu sanirim ne kadar zayiflasamda kilolu zannediyorum kendimi bende canim zaten diyorum 2 kilo vereyim tamam diye daha vermek istemiyorum o zaman elim yüzüm cok cöküyor fazla verince tesekkür ederim canim begendigine sevindim :71::71:
güzelim insanın derisi katlanır oturunca, valla ben bu boyla 55 kiloyken bile derim katlanıyodu oturunca, seninkide öyledir
elin yüzün çöker tabi, vercek kilo olmayınca nerden vericen elden yüzden:60:
iltifat etmiyorum canım bak alta neyusa da aynı şeyi söylemiş:34:
Ayyyy sana inanamıyorum,,,biz ölelimmmm...Çok güzel gözüküyorsun,süpersin valla bence hiç kendini kasma kilo vermek için...Nediym sanaaa...Ben de bişi sanmıştım tatlım...

neyusa istersen gel birer tane pikinili fotomuzu koyalım senlen de azra moral bulsun:60::60::60:

bende bişi sanmıştım arkadaş gitmiş nerdeyse göbeğinin röntgenini çekmiş, öyle yakın yani:60::60: ee haliyle göbekli çıkmış

bu arada bugünkü menüm

sbah 11 de
yarım simit
1kk peynir
3 yeşil zeytin
domates, salatalık

şidi şekersiz nescafe ve 2 light bisküvi yiyecem

sonra yine meyve yerim

akşam 5 gibi
yaprak sarma yapıcam 10 tane ondan yerim( serçe parmağım gibi sararımda ayıptır söylemesi:27:)
1 kase mercimek çorba
yoğurt yicem

sonra gece yine meyve

yarın tartı günüm hadi bismillah:18:

Son düzenleme:
güzelim insanın derisi katlanır oturunca, valla ben bu boyla 55 kiloyken bile derim katlanıyodu oturunca, seninkide öyledir
elin yüzün çöker tabi, vercek kilo olmayınca nerden vericen elden yüzden:60:
iltifat etmiyorum canım bak alta neyusa da aynı şeyi söylemiş:34:

neyusa istersen gel birer tane pikinili fotomuzu koyalım senlen de azra moral bulsun:60::60::60:

bende bişi sanmıştım arkadaş gitmiş nerdeyse göbeğinin röntgenini çekmiş, öyle yakın yani:60::60: ee haliyle göbekli çıkmış

Canım benim bikinili poz hiç iyi bir fikir deeel,sonra burası yıkılır:60::60::60::60::60::60::60:

bu arada bugünkü menüm

sbah 11 de
yarım simit
1kk peynir
3 yeşil zeytin
domates, salatalık

sonra yine meyve yerim

akşam 5 gibi
yaprak sarma yapıcam 10 tane ondan yerim( serçe parmağım gibi sararımda ayıptır söylemesi:27:)
1 kase mercimek çorba
yoğurt yicem

sonra gece yine meyve

Vaaay marifetlisin yani,,,Afiyet olsun...Ben de aşağıya yazıym bari...

Kahvaltı

1 dilim kepek ekmek
domates,salatalık
2-3 dilim biber kızartması(yoortlu)
peynir
1 ceviz
3-4 badem
1 kuru incir
1 çk reçel
1tk nutella

Ara
erik+çilek(5+3)

Akşama güveç yapıcam+pilav+cacık
5 yk+2yk

Canım benim bikinili poz hiç iyi bir fikir deeel,sonra burası yıkılır:60::60::60::60::60::60::60:

Vaaay marifetlisin yani,,,Afiyet olsun...Ben de aşağıya yazıym bari...

:60::60::60::60::60: yıkalım o zaman ortalığı:60::60::60::60::60:

marifetliyimdir canım daaaa bence hepimiz marifetliyizki bu hale deldik:27:
beceriksiz kadın sarma, börek, pasta yapamazki yiyip kilo alsın:60::60:

ilahi azra ne kadar çok kilon varmış senin verilecek :60::60::60::60:Allah iyiliğini versin canım bence fiziğin çok güzel maşallah .gayet formda fit gözüküyorsun:nazar::nazar::nazar::nazar:

ilahi azra ne kadar çok kilon varmış senin verilecek :60::60::60::60:Allah iyiliğini versin canım bence fiziğin çok güzel maşallah .gayet formda fit gözüküyorsun:nazar::nazar::nazar::nazar:

tesekkür ederim canim 53 kiloydum daha önceleri onun icin o kiloya düsmeye calisiyorum o kiloya düsemeyince de ister istemez kendimi kilolu gibi hissediyorum sorun bu aslinda canim begenmene cok sevindim :69::71:

bu arada bugünkü menüm

sbah 11 de
yarım simit
1kk peynir
3 yeşil zeytin
domates, salatalık

sonra yine meyve yerim

akşam 5 gibi
1 kase mercimek çorba
yoğurt yicem

sonra gece yine meyve

hadi bakalim canim insallah istedigin sonuc olur

Back