evet canim haklisin cikaramiyoruz sekeri kim icat etti acaba onu bir bulsamrica ederim canım ne demek bilgiler paylaşıkdıkça çoğalır öyle değil mi?
eşim kimyager o her zaman söyler sadece boş yere fazla para vermekten başka birşey değil tek farkı bu der
keşke şekeri yapabiliyorsak tamamen hayatımızdan çıkarıp atmak ama kendi adıma söylemek gerekirse bu mümkün görünmüyor ve de öyle bir niyetim yok zaten sadece ölçülü tüketmeyi uygun buluyorum o kadar.
herşeyden az az yemek benim mantığıma daha uygun geliyor ve de ruhum bunalmıyor güle oynaya kilo verdim ve de koruyorum öyle olunca şükürler olsun
evet canim haklisin cikaramiyoruz sekeri kim icat etti acaba onu bir bulsam
Kahvaltıhani ekmek..?:82::82:
ayy işte bunu demenden korkuyodummerhaba canım hoşgeldin
hayırlısıyla tanışırız canım
merhaba canım listeni paylaşır mısın canımcım ?ne olursa olsun paylaşalım listelerimizi sonrasında nasıl dengelediğimizi de gösteren listelerimizi de paylaşalım
hayırlı cumalar canım afiyet olsun
ben yeme içme konusunda damak tadımdan ödün vermiyorum sadece miktar olarak fedakarlıkta bulunuyorum kepekli makarnayı da sevemedim
ama kepek ekmeğe bayılıyorum.
aşırı hamurişine düşkünlüğüm de yok. ama sen tarfilerini paylaşmak istersen paylaş ve de faydalanmak isteyenler de olabilir değil mi tatlım ?
canım bende şubat 23 te başladım ve o 6.5 verdim, bende aynı şeyi düşünüyodum:44:ben subat 15 inde spor ve diyete basladım bugüne kadar 6.5 kilo verdim ben yavas mı gidiyorum acaba?????
evet canim haklisin cikaramiyoruz sekeri kim icat etti acaba onu bir bulsam
Kahvaltı
Pardon 2 dilim de kepek ekmk
3 bardak çay
2 yk biberli yumurta
1kk beyaz pynir
4 tane zeytin
1 tk tahin+pekmez
2 tk helva
domates,salatalık
Ara
200 ml kakaolu süt
1 bardak çay
Akşam
1 dilim kepek ekmek
4 köfte(ceviz kadar)
3 tatlı kaşığı patates püresi
3 Yk sebze yemeği
1 kepçe nohutlu yoort çorbası
2 kaşık yoort
domates,salatalık marul.....
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 adet tavada yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağ
çay
ara
3 sarma
2 dilim kek
ara
siz diyin 5 ben diyim 10çilek sayısını bilmem gaarii..
akşam 1 dilim ekmek
5 yemek kaşıüı türlü
3 yemek kaşığı pilav
2 3 kaşık cacık
ara
tekrar arada
1 dilim daha kek
kim çok yimiş yayaya gör bakalım..:))
bir bardak yesil cay,
su
sabah:1 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
domates
salatalik,
yesil sogan
ara:yarim muz,4 cilek,1 yk yogurt,100 ml süt
öglen:2 köfte ceviz büxüklügünde,bir dilim ekmek,salata,2 yk yogurt
ara: yeni yapmistim pogaca sicak sicak ondan yedim bir tane
aksam:2 kepce mercimek corbasi,pogaca,bir köfte,domates,salatalik,yesil sogan
ara:50 ml sütle yapilmis bir bardak nescafe,4 kuru kayisi,3 dilim kuru muz,3 kuru erik,3 badem,2 incir kurusu,2 kepekli grisini,2 kuru hurma amma cok yemisim
2.ara geliyor birde: 2 kepekli grisini yine
2,5 litre su ictim,yarim saat kosdum,yarim saat oynadim,yarim saat egzersiz yaptim
hadi yarışalım yemede beni geçemezsin dermişim
canım benim sen arada yemek yemişsin, ben hep hamur işi ,tatlı
sen kilo korumadasın ben vermede
başka sayayım mıı
canım farmasi söylemeden ben söyliyim patates ve ekmek olmamışşşşşş dicem ama sen kendi yediklerine bak dersen boynumu büküp susucam haklısın çünkü
ayrıca çok mu yiyorum diyosun ya, üsttedki mesaja bakarsan bi insan nasıl çok yer anlamış olursun
Evet kızlar 2 mil leslimi yaptım,40 yarım mekik çektim acayip ter attım süper oldu...Bugün 2 dakika oturmadım zaten...Gün içinde neler yaptım neler..... Öfff öldüm sayılıur ama hala halim var Beni unutma filmini izliycem şimdi romantik bir filmmiş bakalım ağlayarakta kaloriler gider sanırım
lesli ne canim:26:
Canım evde hiçbir alet gerektirmeden yapılan yürüyüş diyebilirim.Süper bişi linkini bulabilirsem eklerim.Yada kk arama motorundan leslie diye yazarsan bilgi edinirsin iyi geceler
Canım evde hiçbir alet gerektirmeden yapılan yürüyüş diyebilirim.Süper bişi linkini bulabilirsem eklerim.Yada kk arama motorundan leslie diye yazarsan bilgi edinirsin iyi geceler
cok güzelmis sen o videodakini mi yapiyorsun canim cünkü cok cesidi varmis altini okudum da kafam karisti :26:
canım sen 1 kk ile kalmışsın, benimkini toplasam kaç kk olur kim bilirdoğru söze ne diycem ki canım napim çok açtım inan unutmuşum patatesle ekmeğin aynı anda yenmeyeceğini....Aslında bileklerimizde falan böyle yanlış şeylere elimizi uzatınca cıs yapan bi alet olsa fena olmaz haniHa az önce bende arkadaşla çay içtim ve acaip bi kadayıf yapmıştım ondan 1kk yedim valla napim,onunki 3 kk eşitti üstelik üstünde kocaman dondurma vardı ama ben sade 1 kk tav oldum
ee bizi de haberdar et güzelse bizde bakalım, bizde bu akşam ağlarızEvet kızlar 2 mil leslimi yaptım,40 yarım mekik çektim acayip ter attım süper oldu...Bugün 2 dakika oturmadım zaten...Gün içinde neler yaptım neler..... Öfff öldüm sayılıur ama hala halim var Beni unutma filmini izliycem şimdi romantik bir filmmiş bakalım ağlayarakta kaloriler gider sanırım
canım sürekli yapmazsan böyle almazsın merak etmehımm doğru ama bende böyle gidersem kilo alav-cam diye korkuyorum..:18::18:
üzülme be canim olmusla ölmüse care yok derler yarina cok dikkat edersin,yarim saat oynasan simdi imkanin varsa yaktigin kadariyla yak kaloriyi 1 kalori bir kaloridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?