Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

Canım benim evim kadar olamaz eminim,yağmurlar bi geçseydi bende temizletecektim ama maalesef daha yağmurlar devam ediyor ve kaloriferler sönmedi sönmeden bende temizlik yapmak istemiyorum....Ben 1 günde bitirmeyi planlıyorum....75 metre kare zati ev hemencik biter....Kahvaltın da çok güzel afiyet olsun....

kusura bakma hatırlayamadım canım ama hoşgeldin ve de çok teşekkür ederim.
her yerde olduğu gibi sanal bir yer bile olsa burada da çok lafını bilmez insanlar var ben de zaten bu tip sebepler yüzünden artık buradayım

Son düzenleme:

hoşbuldum cnm teşekkürler kilo vermeyle kilo koruma arasında neler farketti hayatında..yakında banada lazım olacak inş..

hoşbuldum cnm teşekkürler kilo vermeyle kilo koruma arasında neler farketti hayatında..yakında banada lazım olacak inş..

şöyle sıralayabilirim
ara öğünlerimin sayısı belki biraz daha arttı
yediğim tatlı miktarım az da olsa arttı
spor sıfırlandı önceden hareketli hayatıma rağmen fırsat buldukça en azından açar müziği dansederdim şimdi onu da yapmıyorum.
4 aydır da kilomu koruyorum.

dediğin gibi neyusacım dünya küçük hele Türkiye'de olduktan sonra karşılaşmamız an meselesi Uşak' a her zaman beklerim canım

canım boyun kaç öqrenebilirmiyim..

cok saol tamam bebek

Son düzenleme:
bu akşam yorgunluktan uyuyamam, lesli filanda yapamam
cam, kapı, pencere, mutfak, perde............ bitti çok şükür, bende bittim

neyusa afiyet olsun canım

ben ara mara unuttum, kaptırdım kendimi, şimdi yemek yiyecem keşkek 1 kase

neyusa canım sen ne kadardır rejimdesin, aynı miktarda kilo vermişizde yaklaşık olarak, merak ettim:44:

teşekkür edrim cnm 70-79 topiqinin kaptanıyım ayrıca 80-89 topiqinede giriyorum tabiki burayada gelmek isterim liste falan tutuyormusunuz canım..

Son düzenleme:
cok saol tamam bebek

Ara da yaptım

1 küçük kase müsli
1 elma
5 badem
1 kuru incir
2 lt su oldu
afiyet olsun hepsi de kararında olmuş

bazen olur öyle şeyler ara filan birbirine karışır olsun arada vücudu şaşırtmak da lazım.
keşkek haaaaaafiyet olsun bakalım

teşekkür edrim cnm 70-79 topiqinin kaptanıyım ayrıca 80-89 topiqinede giriyorum tabiki burayada gelmek isterim liste falan tutuyormusunuz canım..

rica ederim canım

liste derken anlamadım ama, tek bildiğim liste gün içinde yediklerimizi yazıp, fikir alıyoruz
bide kilo verdikçe sevinçle paylaşıyoruz

afiyet olsun hepsi de kararında olmuş

bazen olur öyle şeyler ara filan birbirine karışır olsun arada vücudu şaşırtmak da lazım.
keşkek haaaaaafiyet olsun bakalım

sağol canım çok seviyorum ben keşkeği, bizim meşhur düğün yemeğimizdir.(aydın)
sossuz yedim bu arada

sağol canım çok seviyorum ben keşkeği, bizim meşhur düğün yemeğimizdir.(aydın)
sossuz yedim bu arada

afiyet olsun canım
evet haklısın Uşak'ta da düğünler keşkeksiz olmaz
aydın çok güzel bir kent

Son düzenleme:
afiyet olsun canım
evet haklısın Uşak'ta da düğünler keşkeksiz olmaz
aydın çok güzel bir kent

egede meşhurdur zaten
ege öyle be canım,her yeri güzel, kütahya hariç hepsini gördüm, bi tek afyon farklı geldi
çeyizlik battaniyelerim uşaktan, seslimiydi neydi, atıyor olabilrim ama ses yada sesli

egede meşhurdur zaten
ege öyle be canım,her yeri güzel, kütahya hariç hepsini gördüm, bi tek afyon farklı geldi
çeyizlik battaniyelerim uşaktan, seslimiydi neydi, atıyor olabilrim ama ses yada sesli

sesli canım
ben de 2 sene önce evde battaniye satmıştım nasip olursa da battaniye dükkanı açmayı düşünüyorum

neyusa canım sen ne kadardır rejimdesin, aynı miktarda kilo vermişizde yaklaşık olarak, merak ettim:44:

Canım martın 4'ünde spora başladım ama tam olarak diyete Martın 15'inde başladım...

sesli canım
ben de 2 sene önce evde battaniye satmıştım nasip olursa da battaniye dükkanı açmayı düşünüyorum

Maşallah 10 parfmağında 10 marifet valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…