• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

herkese iyi hafta sonlari ve merhabalar :71:
bugünki menüm:
kalkarkalkmaz: bir fincan yesil cay,3 kuru kayisi
Sabah:bir bardak yesil cay,1 domates,6 dilim salatalik,bir dilim tam bugday ekmegi,bir yumurta,19 gr diyet cikilota:77:(regl dönemim yaklasiyorda off yaa),500 ml su
ara:bir bardak süt tarcinli,bir avuc kuru üzüm 500 ml su
öglen:4 yk haslanmis makarna,
bir portakal,
bir tutam maydonoz,
yarim havuc kocamandi bende yarisini yedim:9:
bir dilim sucuk( 1 yeni türk lirasi ebatinda)
ara: 3 kayisi,ceyrek avuc karisik kuru cerez(ceviz,fistik,findik)
aksam:2 kepce corba,bir tabak yagsiz salata
ara:greyfurt yiycem kismetse

Son düzenleme:
afiyet olsun canım
kendini detoksa filan mı çektin :34:
sağol canım:16:
niye çok mu az yemişim canım yaaa:44:

24 yasindayim canim boy 1.63 kilom 57 benimde göbegim ve basenlerim var canim:2: bir ara evdeydim orda yedim yedim oturunca hep göbege ve bacaklara gitmis yag :5:rica ederim canim eski halin gibi olabilirsin yine ama sadece sabir ve zaman gerekli:61:
canım daha yaşın küçük, kilonda boyuna göre abartı değil, sıkıntı yapma çok kolay verirsin:34:
sabrediyorum bakalım hayırlısı, sıkıntı basıyo amaaa:95:
bugünki menüm:
Sabah:bir bardak yesil cay,1 domates,6 dilim salatalik,bir dilim tam bugday ekmegi,bir yumurta,19 gr diyet cikilota:77:(regl dönemim yaklasiyorda off yaa),500 ml su
bir portakal,
bir tutam maydonoz,

çok güzel canım, afiyet olsun:34:

sağol canım:16:
niye çok mu az yemişim canım yaaa:44:

canım daha yaşın küçük, kilonda boyuna göre abartı değil, sıkıntı yapma çok kolay verirsin:34:
sabrediyorum bakalım hayırlısı, sıkıntı basıyo amaaa:95:

çok güzel canım, afiyet olsun:34:

saol canim benim güzel motiven icin SIKINTI bastiginda nefes al ver nefes al ver ise yariyor ben tarafindan denenmistir :1:

bugünki menüm:
bir portakal,
bir tutam maydonoz,

öglen 3yemek kasigi yogurtta vardi onu unutmusum:66:

Merhabalar,,,,,İnşallah iyi bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur kızlar.....Ben bugün yediklerimi asla yazamam:26::26::26::26::26:Resmen aştım bugün kendimi maalsef:26::26::26::26::26:Piknikteydik 2 aile,hem kahvaltıyı hem de akşamı orda yedik....Ne yazık ki etti getti ama yarın acısını çıkarıcam....dengelemem lazım çünkü....:25::25::25::25::25::25:

kalkınca
500 ml su
1 elma

kahvaltı
2 poğaca( nihayet bitti :9:)
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1.5 yk sucuklu yumurta
1 tk bal
3 dilim domates
3 dilim salatalık
1/2 yeşil biber
1 ceviz
250 ml çay

ara: 1/2 fincan beyaz leblebi
200 ml çilekli süt

öğlen
1 dilim beyaz ekmek
2.5 tk tahin-pekmez
4 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
1 domates
2 yeşil biber

ara: 5-6 lokma katmer ( bizim burada çok yaygın bir hamur işidir.)
katmer tarifi, nasıl yapılır, yapımı, resimli, nasıl açılır, börek,
3-4 tk tahin pekmez ( tahminim )
ara: 100 ml portakal suyu ( 1 adet portakalı sıkıyorum tam 1 çay bardağı geliyor)
ara: 250 ml su
1 kuru kayısı
ara: 500 ml su

akşam
4-5 yk türlü
2 yk yoğurt
1 küçük dilim beyaz ekmek

asıl meseleye gelelim :1:
4 kk kadar cevizli kadayıf
üzerine de 2-3 tk kaymak koydum

Merhabalar,,,,,İnşallah iyi bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur kızlar.....Ben bugün yediklerimi asla yazamam:26::26::26::26::26:Resmen aştım bugün kendimi maalsef:26::26::26::26::26:Piknikteydik 2 aile,hem kahvaltıyı hem de akşamı orda yedik....Ne yazık ki etti getti ama yarın acısını çıkarıcam....dengelemem lazım çünkü....:25::25::25::25::25::25:
merhaba canım afiyet olsun yediklerin önemli olan kişinin ne yaptığının farkında olması ve ona göre davranması sen nerede fazla yediğini biliyorsun bu durumda ne yapacağını da biliyorsun o yüzden bence hiç sıkıntı yok harikasın :46::46::38:
bugünki menüm:
bir portakal,
bir tutam maydonoz,

kahvaltı güzel öğlen o makarna ile meyveleri yiyeceğine yanına 3 köfte ya da 3 köfte büyüklüğünde et yemeği yanına da 4yk yoğurt ve de salata tamamdır.
meyveleri de ara öğün olarak tüketebilirdin.
ya da makarna ile 3-4 dilim sucuk yoğurt salata da olabilirdi anlatabilmişimdir umarım.
akşamki ne çorbasıydı ?:26:
ara öğünlerin çok iyi.:16:

kalkınca
500 ml su
1 elma

kahvaltı
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1.5 yk sucuklu yumurta
1 tk bal
3 dilim domates
3 dilim salatalık
1/2 yeşil biber
1 ceviz
250 ml çay

200 ml çilekli süt

öğlen
1 dilim beyaz ekmek
2.5 tk tahin-pekmez
4 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
1 domates
2 yeşil biber

ara: 100 ml portakal suyu ( 1 adet portakalı sıkıyorum tam 1 çay bardağı geliyor)
1 kuru kayısı

akşam
4-5 yk türlü
2 yk yoğurt

iyi hafta sonları diliyorum herkese farmasicim maşallah listen baya zengin:1:ama sen manken gibi oldun hakkın yemek bende evde katmer yapıyorum cuma günü yaptım yavada yaptıgım için küçük oluyorlar bende bir tane yedim ama benimkinin hamurunda hiç yağ yok daha dogrusu sadece un tuz su ile hazırlıyorum içinede lor peyniri,taze sogan,taze sarımsak,taze nane ve 1 yumurta koydum cok hafif ve lezzetli oluyor denemenizi tafsiye ederim
gelelim asıl meseleye ben sanırım kilo vermişim:52:az önce tartıldım 65,3 çıktım 100 gr az cıktım ama 2 gündür de wc ye cıkamadım sanırım wc ye de cıksam tam 65 kilo cıkaraım sporun gözünü sevim nerdeyse 1,5 aydır gr verememiştim daha 3 kere gittim hemen verdim:52::52::52::52::52:kesin kilomu öğrenince bana yeni bir çizelge yaparsın artık farmasicim:52::52::52::52:

merhaba canım afiyet olsun yediklerin önemli olan kişinin ne yaptığının farkında olması ve ona göre davranması sen nerede fazla yediğini biliyorsun bu durumda ne yapacağını da biliyorsun o yüzden bence hiç sıkıntı yok harikasın :46::46::38:

kahvaltı güzel öğlen o makarna ile meyveleri yiyeceğine yanına 3 köfte ya da 3 köfte büyüklüğünde et yemeği yanına da 4yk yoğurt ve de salata tamamdır.
meyveleri de ara öğün olarak tüketebilirdin.
ya da makarna ile 3-4 dilim sucuk yoğurt salata da olabilirdi anlatabilmişimdir umarım.
akşamki ne çorbasıydı ?:26:
ara öğünlerin çok iyi.:16:

anladim canim kaydettim aklimin bir kösesine cok tesekkürler güzel tavsiyelerin icin:71: domates corbasiydi tatlim.

iyi hafta sonları diliyorum herkese farmasicim maşallah listen baya zengin:1:ama sen manken gibi oldun hakkın yemek bende evde katmer yapıyorum cuma günü yaptım yavada yaptıgım için küçük oluyorlar bende bir tane yedim ama benimkinin hamurunda hiç yağ yok daha dogrusu sadece un tuz su ile hazırlıyorum içinede lor peyniri,taze sogan,taze sarımsak,taze nane ve 1 yumurta koydum cok hafif ve lezzetli oluyor denemenizi tafsiye ederim
gelelim asıl meseleye ben sanırım kilo vermişim:52:az önce tartıldım 65,3 çıktım 100 gr az cıktım ama 2 gündür de wc ye cıkamadım sanırım wc ye de cıksam tam 65 kilo cıkaraım sporun gözünü sevim nerdeyse 1,5 aydır gr verememiştim daha 3 kere gittim hemen verdim:52::52::52::52::52:kesin kilomu öğrenince bana yeni bir çizelge yaparsın artık farmasicim:52::52::52::52:
katmer önerin için teşekkürler eminim çok güzel oluyordur ve de şunu düşünüyorum hepimizde muazzam bir damak zevki var ki kilocukları aldık zamanında:9::9::9: öyle değil mi ?:34:
kilo vermen için de sonsuz tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorumm canım benim :nazar::nazar::nazar::nazar::65::65::65::66::66::66::64::64::62::62:
çizelgeye gelince de büyük bir zevkleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeterki kiloları verin sizler ben çizelge yapmaktan bıkmam :16::16:

anladim canim kaydettim aklimin bir kösesine cok tesekkürler güzel tavsiyelerin icin:71: domates corbasiydi tatlim.

rica ederim canım
çorba da güzelmiş afiyet olsun
sana tavsiyem öğünlerinde en azından 2-3yk yoğurdu ihmal etme kalsiyum yağ yakımını hızlandırır canım :34:

Canım benim sağolllll, dün kahvaltıdan sonra 40 dakika tempolu bir şekilde ormanda yürüdük,eve gelincede 30 dakika dışarda yürüdüm ve 30 dakika da spor aletlerinde hareket yaptım....Ama yinede içim rahat etmedi.Aylardır o şekilde yemediğim için....:31::31::31::31:günaydın hepinize ,,,Farmasiciğim ve yayaya size özel günaydınlarımdan gönderiyorum.....

Kahvaltı

Kalkınca 250 ml su

Yarım simit
2-3 çatal peynir(1/2) kk yapar)
3 zeytin
1/2 domates
1 çatal yumurtanın beyazı
1 ceviz
2 badem
1 ısırık kuru incir ve kayısı(oğlumdan kurtarabildiğim:60::60::60::60::60::60:)

Bu kadar bugün 2,5 litre su içmeyi planlıyorum...

Bugün 1 ara 2 ana öğün yapmayı planlıyorum....

Canım benim sağolllll, dün kahvaltıdan sonra 40 dakika tempolu bir şekilde ormanda yürüdük,eve gelincede 30 dakika dışarda yürüdüm ve 30 dakika da spor aletlerinde hareket yaptım....Ama yinede içim rahat etmedi.Aylardır o şekilde yemediğim için....:31::31::31::31:günaydın hepinize ,,,Farmasiciğim ve yayaya size özel günaydınlarımdan gönderiyorum.....

Kahvaltı

Kalkınca 250 ml su

Yarım simit
3 zeytin
1/2 domates
1 ceviz
2 badem

Bugün 1 ara 2 ana öğün yapmayı planlıyorum....

dünkü sporların da çok güzelmiş canım
bugünkü kahvaltı gerçekten harika
ara ve ana öğün planların da bir hafta sonu için çok güzel
sen de bu azim olduğu sürece bu kilolar çabuk pesedecek canım:16::38:

dünkü sporların da çok güzelmiş canım
bugünkü kahvaltı gerçekten harika
ara ve ana öğün planların da bir hafta sonu için çok güzel
sen de bu azim olduğu sürece bu kilolar çabuk pesedecek canım:16::38:

Senin bu moral vermelerin var yaaa her şeye bedel canım Allah razı olsun motive edişin süper,,,,Arkadaşın olmayı çok isterdim şöyyle komşu falanda olur valla:nazar::nazar::16::16::16::16::79::79::79::79::79::79:

Kahvaltı

Kalkınca 250 ml su

Yarım simit
3 zeytin
1/2 domates
1 ceviz
2 badem

Bugün 1 ara 2 ana öğün yapmayı planlıyorum....[/B]

canım benim sanada günaydın:69:
bence hiç sıkma canını, o kadar yürümşsün daha ne olsun
piknikleri bilirim, mangallar ekmek arası:56: afiyet olsun
kahvaltında çok güzel:16:

kalkınca
500 ml su
1 elma

kahvaltı
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1.5 yk sucuklu yumurta
1 tk bal
3 dilim domates
3 dilim salatalık
1/2 yeşil biber
1 ceviz
250 ml çay

200 ml çilekli süt

öğlen
1 dilim beyaz ekmek
2.5 tk tahin-pekmez
4 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
1 domates
2 yeşil biber

1 kuru kayısı

akşam
4-5 yk türlü
2 yk yoğurt

afiyet şeker olsun canım:16:
katmeri bilmezmiyim:59:

katmer önerin için teşekkürler eminim çok güzel oluyordur ve de şunu düşünüyorum hepimizde muazzam bir damak zevki var ki kilocukları aldık zamanında:9::9::9: öyle değil mi ?:34:
kilo vermen için de sonsuz tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorumm canım benim :nazar::nazar::nazar::nazar::65::65::65::66::66::66::64::64::62::62:
çizelgeye gelince de büyük bir zevkleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeterki kiloları verin sizler ben çizelge yapmaktan bıkmam :16::16:

rica ederim canım
çorba da güzelmiş afiyet olsun
sana tavsiyem öğünlerinde en azından 2-3yk yoğurdu ihmal etme kalsiyum yağ yakımını hızlandırır canım :34:
aynennnn kilo alanların elinden herşey gelir, mantı, börek, çörek, pasta vs, sonuç buuu:60:

herkese günaydın:16:

evde çok hummalı bi çalışma var, 2 gündür bahar temizliği yapıyorum, ooff ne pismişim:27:

neyse bugün sabah geç kalktım, dün pestilim çıkmış o yüzden öğle ve sabah birleşti

saat 11
1kk beyaz peynir
1 dl kaşar
2 kokteyl sosis
1 dilim buğday ekmeği
2 tk bal
2 zeytin
domates, salatalık
yarım omlet

Senin bu moral vermelerin var yaaa her şeye bedel canım Allah razı olsun motive edişin süper,,,,Arkadaşın olmayı çok isterdim şöyyle komşu falanda olur valla:nazar::nazar::16::16::16::16::79::79::79::79::79::79:
sizlerden de Allah razı olsun canım . Ayyyyyyyyyyy canım benim kıyamam belki bu dünyada olamadık ama belki öteki tarafta oluruz belli mi olur ?:1:
ben gerçekten düşündüklerimi yazıyorum bitanem yalan yok :38:

canım benim sanada günaydın:69:
bence hiç sıkma canını, o kadar yürümşsün daha ne olsun
piknikleri bilirim, mangallar ekmek arası:56: afiyet olsun
kahvaltında çok güzel:16:

afiyet şeker olsun canım:16:
katmeri bilmezmiyim:59:

aynennnn kilo alanların elinden herşey gelir, mantı, börek, çörek, pasta vs, sonuç buuu:60:

evet canım ya aynen öyle sonuç bu :60::60::60::60::60::60::60:
ama azıcık ağzımızı tuttuk mu dengeli beslenip sporumuzu da yaptık mı sonuç da çıtır kızlar olacak inşallah Allah'ın izniyle :66::66::66::66:

bende ikinizle komşu olmayı isterdim:59:

bazen insanların ağzını yırtasım geliyor

geçen sene bacaklarımın kalınlığından dert yandım bi arkadaşın yanında, sonra bana bi bayanı anlatıyo, kilosundan bahsederken ayy çok kilolu bacakları senden bile kalın demez mi, ben şok:53:

ama intikamım çok acı oldu:27:

herkese günaydın:16:

evde çok hummalı bi çalışma var, 2 gündür bahar temizliği yapıyorum, ooff ne pismişim:27:

neyse bugün sabah geç kalktım, dün pestilim çıkmış o yüzden öğle ve sabah birleşti

saat 11
1kk beyaz peynir
1 dl kaşar
2 kokteyl sosis
1 dilim buğday ekmeği
2 tk bal
2 zeytin
domates, salatalık
yarım omlet
afiyet olsun kahvaltın çok şık ve de kolay gelsin temizlik için canım....:16:

Son düzenleme:
bende ikinizle komşu olmayı isterdim:59:

bazen insanların ağzını yırtasım geliyor

geçen sene bacaklarımın kalınlığından dert yandım bi arkadaşın yanında, sonra bana bi bayanı anlatıyo, kilosundan bahsederken ayy çok kilolu bacakları senden bile kalın demez mi, ben şok:53:

ama intikamım çok acı oldu:27:

kızlar benden size tavsiye hayatta işinize gelmeyen hiç bir konuyu da kişiyi de kafanıza takmayın sakın .
takıp da hayat kalitenizi düşürmenin anlamı yok analarınız sizleri bir daha mı doğuracak , hayat çok kısa ve de bir o kadar güzel yaşamınızı sevdiğiniz hoşlandığınız şeylerle doldurun ki hayattan zevk alasınız.
ben yapabiliyor muyum bunu peki bütün içtenliğimle söylüyorum evet :34:
kimseye hakkettiğinden fazla değer de şans da vermiyorum :9::9::9:

farmasi
çok tebrik ederim cnm :46: beni hatırladınmı bi ara sizin topiqe gelmiştim bikaç kişi beni kırmıştı sonra tekrar gelmedim o kişileirn arasında sende varmıydın hatırlamıyorum yinede bir slm vermek istedim :42:

Back