sağolasın canım benimCanım martın 4'ünde spora başladım ama tam olarak diyete Martın 15'inde başladım...
Maşallah 10 parfmağında 10 marifet valla....
Akşam Yemeği
Evdekilere pizza yaptım yağsız
1kk pizza
1 kabağı rendeledim 1 kaşık zyağında kavurdum üzerinede 3 kaşık yoğurt döktüm ve bir tutam dere otu ile yedim...Ama 1 kabağın hepsini yiyemedim....1kk pizza yediğim için ekmek yemedim...
3 bardak şekersiz çay+2 petibör+1 avuç çekirdek çoktandır yemiyodum...
bu akşam yorgunluktan uyuyamam, lesli filanda yapamam
cam, kapı, pencere, mutfak, perde............ bitti çok şükür, bende bittim
neyusa afiyet olsun canım
ben ara mara unuttum, kaptırdım kendimi, şimdi yemek yiyecem keşkek 1 kase
sağolasın canım benim
ticaret benim ruhumda var çok severim ben ticareti inşallah bu rüyam gerçekleşir artık hayırlısı diyelim kısmet artık
afiyet olsun hepsi de çok güzel bence
inşallah canım hayalin gerçek olur, evet sesli, babam iş için gitmişti, 2 tane almıştı, puf puf çok güzelsesli canım
ben de 2 sene önce evde battaniye satmıştım nasip olursa da battaniye dükkanı açmayı düşünüyorum
anladım canımCanım martın 4'ünde spora başladım ama tam olarak diyete Martın 15'inde başladım...
Maşallah 10 parfmağında 10 marifet valla....
çok güzel canım afiyet olsun, bu arada herkes pizza yapıyor ardı ardınaAkşam Yemeği
Evdekilere pizza yaptım yağsız
1kk pizza
1 kabağı rendeledim 1 kaşık zyağında kavurdum üzerinede 3 kaşık yoğurt döktüm ve bir tutam dere otu ile yedim...Ama 1 kabağın hepsini yiyemedim....1kk pizza yediğim için ekmek yemedim...
3 bardak şekersiz çay+2 petibör+1 avuç çekirdek çoktandır yemiyodum...
sağol canım, aman kirlenmesin dicem ama pek mümkün değilEllerine sağlık,güle güle kirlet pardon kirlenmemesi dileğiyleBu arada bu keşkeğin tarifini paylaşır mısın,,,,merak ettim.....Güveçte yapılıyormuş internetten baktımda...
sağolasın canım benim
ticaret benim ruhumda var çok severim ben ticareti inşallah bu rüyam gerçekleşir artık hayırlısı diyelim kısmet artık
afiyet olsun hepsi de çok güzel bence
160 cm
aminnnnnnnnnnnnn canım . ticaret benim baba kayınpeder ve de eşimin işi ben de bu kadar ticaret ehli içerisinde kala kala körle yatan şaşı kalkar misali oldum galibaNe güzel yaaaa,ben hayatta anlamam..Allah gönlüne göre versin....Kesin iyi pazarlıkta yapıyorsundur sen
umarım herşey dilediğinizce olur canıminşallah canım hayalin gerçek olur, evet sesli, babam iş için gitmişti, 2 tane almıştı, puf puf çok güzel
anladım canım
çok güzel canım afiyet olsun, bu arada herkes pizza yapıyor ardı ardına
sağol canım, aman kirlenmesin dicem ama pek mümkün değil
keşek normalde kazanlarda yapılır, buğday, kuzu eti ve tuz, üzerine tereyağla salça yapılır dökülür, afiyetle yenir, püf noktası buğdayı iyice dövmektir
ben düdüklüde yapıyorum ,işlem aynı dövme kısmını eşim yapıyopatates eziciyle
ayrıyetten sossuz yağsız yiyorum, eşim tepeleme döküyor
bende hiç anlamam canım, ne güzel
eşimde öyle benim ruhumda var ticarret diyor, memlekete gider gitmez oda düşünüyr bişeyler, gidebilirsek tabiiiii
afiyet olsun hepsini çok beğendim canımmerhabalar hanimlar
bir bardak yesil cay
2 kuru kayisi,bir findik
sabah:
bir dilim ekmek,bir dilim peynir,domates,4 dilim salatalik,bir ceviz,kirmizi biber,500 ml su
ara:50 gr cilek,yarim muz,125 ml cok az yagli süt,1yk kasigi yogurtla blendirdan gecirilmis icecek
öglen:3 yk yogurt,bir tavuk budu haslama,bir haslama patates,salata
ara: bir bardak az sütle yapilmis nescafe,3 fistik,2kuru kayisi,2 findik,2 badem,1 ceviz
aksam: bir tabak makarna(peynir yumurta margarin yagi az sütle yapilmis sos üzerine),bir catal ucu tavuk 500 ml su
ara: kendim yaptim bugun esmer sekerden esmer undan bir dilim diyet tiramisu (ama inanirmisiniz cok geldi patliycam yani 1 saat 45 dk spor yaptim bunlari yedikten sonra halen catliycam cok yedim gibi geldi) 500 ml su
bnmde 165 canım.. ideal kilom 57..60a inince hedefimi 57ye çekmek istiyorum..canım neden liste yapmıyorsunuz çok motive edici bence..bu arada hedef kilona inip korumaya geçmişsin karın-basen-kalça hepsi sıfırlandımı cnm..
aminnnnnnnnnnnnn canım . ticaret benim baba kayınpeder ve de eşimin işi ben de bu kadar ticaret ehli içerisinde kala kala körle yatan şaşı kalkar misali oldum galiba
evettttttttt çok pis pazarlıkçıyımdır
umarım herşey dilediğinizce olur canım
afiyet olsun hepsini çok beğendim canım
canım göğüs 88 cm
bel 68 cm
kalça 91 cm
günaydın kızlarrfarmasi nasılsın cnm
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
biraz geç bi cevap canım ama günaydınmerhaba günaydın yayaya nasılsın canım ?
sen de erkencisin
umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur
günaydın canımgünaydın kızlarrfarmasi nasılsın cnm
Herkese merhabalar,,,bugün biraaz boğazım ağrıyordu o yüzden okulu asmak zorunda kadım,,,
Kahvaltıyıda geç yaptım
Kahvaltı
4 bardak şekersiz açık çay
1 dilim kepek ekmeği
1kk haşhaşlı çörek
3 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
3 badem
1 kuru kayısı
1 ceviz
1/2 kk pennir
1 tutam maydonoz ve nane öffff beeee liste baya uzun oldu:26::26::26::26:
senin şu çeşitlerine hep hayran oluyorum, maşallah, az az ama bol çeşitkalkınca
500 ml su
kahvaltı
6-7 kk katmer
1.5 tk tahin-pekmez
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta
1.5 tk bal
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml çay
ara: 250 ml su
ara: 200 ml sade süt
ara : 20 gr çikolatalı gofret
ara: 2 kuru kayısı
2 ceviz
2 kk kadar katmer
1 çay kaşığı tahin pekmez
1.5 çay kaşığı bal
2 zeytin
akşam
300-400 gramlık levreğin 3/ 4 nü yedim
7-8 yk salata
2-3 kk kadar beyaz ekmek
ara 2 elma
ara: 200 ml su
amin canım cümlemizinaminnnnnnnnnnnnn canım . ticaret benim baba kayınpeder ve de eşimin işi ben de bu kadar ticaret ehli içerisinde kala kala körle yatan şaşı kalkar misali oldum galiba
evettttttttt çok pis pazarlıkçıyımdır
umarım herşey dilediğinizce olur canım
canım bu liste dediğin nedir ki:44: cahilliğime ver yeniyim ya forumda anlamadım ondan:44:bnmde 165 canım.. ideal kilom 57..60a inince hedefimi 57ye çekmek istiyorum..canım neden liste yapmıyorsunuz çok motive edici bence..bu arada hedef kilona inip korumaya geçmişsin karın-basen-kalça hepsi sıfırlandımı cnm..
merhabalar hanimlar
bir bardak yesil cay
2 kuru kayisi,bir findik
sabah:
bir dilim ekmek,bir dilim peynir,domates,4 dilim salatalik,bir ceviz,kirmizi biber,500 ml su
ara:50 gr cilek,yarim muz,125 ml cok az yagli süt,1yk kasigi yogurtla blendirdan gecirilmis icecek
öglen:3 yk yogurt,bir tavuk budu haslama,bir haslama patates,salata
ara: bir bardak az sütle yapilmis nescafe,3 fistik,2kuru kayisi,2 findik,2 badem,1 ceviz
aksam: bir tabak makarna(peynir yumurta margarin yagi az sütle yapilmis sos üzerine),bir catal ucu tavuk 500 ml su
ara: kendim yaptim bugun esmer sekerden esmer undan bir dilim diyet tiramisu (ama inanirmisiniz cok geldi patliycam yani 1 saat 45 dk spor yaptim bunlari yedikten sonra halen catliycam cok yedim gibi geldi) 500 ml su
herkese merhabaaaa
bugün çok mutluyum yaaa, 68.5 olmuşumallahım nasıl gaza geldim, kim tutar beni, tartıyı öpesim geldi
farmasi canım ay küçüldü ben küçüldüm resmen, ne önemliymiş meğer şu ay dede
çok şükür bi önceki haftanın acısı çıktı 1.5 kilo verdim bu hafta
allah hepinizden razı olsun, sizler olmasanız ben başaramazdım, gerçekten
bugünkü menüm
sabah uykum bi türlü açılmayıp doğru düzgün kahvaltı hazırlayamadığım için
2 kepçe mercimek çorba
1 dilim ekmek
ara 4 kuru kayısı, bir tutam kuru üzüm, çeyrek poğaça
öğlen
1 tabak az yağlı, dereotlu kabak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
domates ,salatalık
ara 3 ceviz, 1 kare çikolata
akşamda
yumurtalı ot kavurması(pırasa, pancar, pazı, ısırgan)
bol yeşil salata
1 dilim ekmek yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?