herkese günaydın
evde çok hummalı bi çalışma var, 2 gündür bahar temizliği yapıyorum, ooff ne pismişim
neyse bugün sabah geç kalktım, dün pestilim çıkmış o yüzden öğle ve sabah birleşti
saat 11
1kk beyaz peynir
1 dl kaşar
2 kokteyl sosis
1 dilim buğday ekmeği
2 tk bal
2 zeytin
domates, salatalık
yarım omlet
Canım benim evim kadar olamaz eminim,yağmurlar bi geçseydi bende temizletecektim ama maalesef daha yağmurlar devam ediyor ve kaloriferler sönmedi sönmeden bende temizlik yapmak istemiyorum....Ben 1 günde bitirmeyi planlıyorum....75 metre kare zati ev hemencik biter....Kahvaltın da çok güzel afiyet olsun....
sizlerden de Allah razı olsun canım . Ayyyyyyyyyyy canım benim kıyamam belki bu dünyada olamadık ama belki öteki tarafta oluruz belli mi olur ?
ben gerçekten düşündüklerimi yazıyorum bitanem yalan yok
Teşekkürler canım sen bitanesin.....İnşallah görüşürüz belki birgün bir yerde...Dünya küçük hele türkiye daha küçük....
evet canım ya aynen öyle sonuç bu
ama azıcık ağzımızı tuttuk mu dengeli beslenip sporumuzu da yaptık mı sonuç da çıtır kızlar olacak inşallah Allah'ın izniyle
Evet eline,beline,diline bir de boğazına sahip çıkmak lazım...
bende ikinizle komşu olmayı isterdim
bazen insanların ağzını yırtasım geliyor
geçen sene bacaklarımın kalınlığından dert yandım bi arkadaşın yanında, sonra bana bi bayanı anlatıyo, kilosundan bahsederken ayy çok kilolu bacakları senden bile kalın demez mi, ben şok
ama intikamım çok acı oldu
Kendini bilmez çok balım,bizim burda da var bir de ben lojmnda oturuyorum 170 tane daire var küçük bir köy gibi düşün,,,,herkesin işi gücü gözetlemek,incelemek,saçmalamak oluyo bazen....Aldırmıycan....