• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

herkese günaydın:16:

evde çok hummalı bi çalışma var, 2 gündür bahar temizliği yapıyorum, ooff ne pismişim:27:

neyse bugün sabah geç kalktım, dün pestilim çıkmış o yüzden öğle ve sabah birleşti

saat 11
1kk beyaz peynir
1 dl kaşar
2 kokteyl sosis
1 dilim buğday ekmeği
2 tk bal
2 zeytin
domates, salatalık
yarım omlet

Canım benim evim kadar olamaz eminim,yağmurlar bi geçseydi bende temizletecektim ama maalesef daha yağmurlar devam ediyor ve kaloriferler sönmedi sönmeden bende temizlik yapmak istemiyorum....Ben 1 günde bitirmeyi planlıyorum....75 metre kare zati ev hemencik biter....Kahvaltın da çok güzel afiyet olsun....

sizlerden de Allah razı olsun canım . Ayyyyyyyyyyy canım benim kıyamam belki bu dünyada olamadık ama belki öteki tarafta oluruz belli mi olur ?:1:
ben gerçekten düşündüklerimi yazıyorum bitanem yalan yok :38:

Teşekkürler canım sen bitanesin.....:16::16:İnşallah görüşürüz belki birgün bir yerde...Dünya küçük hele türkiye daha küçük....

evet canım ya aynen öyle sonuç bu :60::60::60::60::60::60::60:
ama azıcık ağzımızı tuttuk mu dengeli beslenip sporumuzu da yaptık mı sonuç da çıtır kızlar olacak inşallah Allah'ın izniyle :66::66::66::66:

Evet eline,beline,diline bir de boğazına sahip çıkmak lazım...

bende ikinizle komşu olmayı isterdim:59:

bazen insanların ağzını yırtasım geliyor

geçen sene bacaklarımın kalınlığından dert yandım bi arkadaşın yanında, sonra bana bi bayanı anlatıyo, kilosundan bahsederken ayy çok kilolu bacakları senden bile kalın demez mi, ben şok:53:

ama intikamım çok acı oldu:27:

Kendini bilmez çok balım,bizim burda da var bir de ben lojmnda oturuyorum 170 tane daire var küçük bir köy gibi düşün,,,,herkesin işi gücü gözetlemek,incelemek,saçmalamak oluyo bazen....Aldırmıycan....

farmasi
çok tebrik ederim cnm :46: beni hatırladınmı bi ara sizin topiqe gelmiştim bikaç kişi beni kırmıştı sonra tekrar gelmedim o kişileirn arasında sende varmıydın hatırlamıyorum yinede bir slm vermek istedim :42:

kusura bakma hatırlayamadım canım ama hoşgeldin ve de çok teşekkür ederim.
her yerde olduğu gibi sanal bir yer bile olsa burada da çok lafını bilmez insanlar var ben de zaten bu tip sebepler yüzünden artık buradayım:34:

Son düzenleme:
kusura bakma hatırlayamadım canım ama hoşgeldin ve de çok teşekkür ederim.
her yerde olduğu gibi sanal bir yer bile olsa burada da çok lafını bilmez insanlar var ben de zaten bu tip sebepler yüzünden artık buradayım:34:

hoşbuldum cnm teşekkürler :16: kilo vermeyle kilo koruma arasında neler farketti hayatında..yakında banada lazım olacak inş..

hoşbuldum cnm teşekkürler :16: kilo vermeyle kilo koruma arasında neler farketti hayatında..yakında banada lazım olacak inş..

şöyle sıralayabilirim
ara öğünlerimin sayısı belki biraz daha arttı
yediğim tatlı miktarım az da olsa arttı
spor sıfırlandı önceden hareketli hayatıma rağmen fırsat buldukça en azından açar müziği dansederdim şimdi onu da yapmıyorum.
4 aydır da kilomu koruyorum.

dediğin gibi neyusacım dünya küçük hele Türkiye'de olduktan sonra karşılaşmamız an meselesi Uşak' a her zaman beklerim canım :16:

şöyle sıralayabilirim
ara öğünlerimin sayısı belki biraz daha arttı
yediğim tatlı miktarım az da olsa arttı
spor sıfırlandı önceden hareketli hayatıma rağmen fırsat buldukça en azından açar müziği dansederdim şimdi onu da yapmıyorum.
4 aydır da kilomu koruyorum.

canım boyun kaç öqrenebilirmiyim..

katmer önerin için teşekkürler eminim çok güzel oluyordur ve de şunu düşünüyorum hepimizde muazzam bir damak zevki var ki kilocukları aldık zamanında:9::9::9: öyle değil mi ?:34:
kilo vermen için de sonsuz tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorumm canım benim :nazar::nazar::nazar::nazar::65::65::65::66::66::66::64::64::62::62:
çizelgeye gelince de büyük bir zevkleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeterki kiloları verin sizler ben çizelge yapmaktan bıkmam :16::16:

rica ederim canım
çorba da güzelmiş afiyet olsun
sana tavsiyem öğünlerinde en azından 2-3yk yoğurdu ihmal etme kalsiyum yağ yakımını hızlandırır canım :34:

cok saol tamam bebek:1:

kızlar benden size tavsiye hayatta işinize gelmeyen hiç bir konuyu da kişiyi de kafanıza takmayın sakın .
takıp da hayat kalitenizi düşürmenin anlamı yok analarınız sizleri bir daha mı doğuracak , hayat çok kısa ve de bir o kadar güzel yaşamınızı sevdiğiniz hoşlandığınız şeylerle doldurun ki hayattan zevk alasınız.
ben yapabiliyor muyum bunu peki bütün içtenliğimle söylüyorum evet :34:
kimseye hakkettiğinden fazla değer de şans da vermiyorum :9::9::9:
haklısın canım ,zaten bi daha öyle konuşamadı, sonrada görüşmedim
intikamım acı oldu, bende onun bam teline bastım, yaptığım çok yanlış biliyorum ama dayanamadım:77:
ben zaten çok hassas bi insanım, bi laf ederken 100 kere düşünürüm karşımdaki kırılır mı diye amaaa işte insanlar çok acımasız:63:

Canım benim evim kadar olamaz eminim,yağmurlar bi geçseydi bende temizletecektim ama maalesef daha yağmurlar devam ediyor ve kaloriferler sönmedi sönmeden bende temizlik yapmak istemiyorum....Ben 1 günde bitirmeyi planlıyorum....75 metre kare zati ev hemencik biter....Kahvaltın da çok güzel afiyet olsun....

Kendini bilmez çok balım,bizim burda da var bir de ben lojmnda oturuyorum 170 tane daire var küçük bir köy gibi düşün,,,,herkesin işi gücü gözetlemek,incelemek,saçmalamak oluyo bazen....Aldırmıycan....

tahmin edebiliyorum canım, kolay gelsin lojman hayatı:61:
kendini bilmezlere bildiririm ben kendini ama artık takmıyorum

hoşgeldiniz:61:
maşallah ticker ınıza baktımda sizde çok kilo vermişsiniz, tebrik ederim:61:
insanlar evet çok acımasız, bazen forumda öyle yorumlar görüyorum ki:53: şaşıyorum:53:
ama burda çok mutluyuz, hiç kötü söz ,laf sokma yok, kardeş kardeş birbirimize destek olup, kilo vermeye çalışıyoruz canım
senide bekleriz:34:

Son düzenleme:
bu akşam yorgunluktan uyuyamam, lesli filanda yapamam
cam, kapı, pencere, mutfak, perde............ bitti çok şükür, bende bittim

neyusa afiyet olsun canım:34:

ben ara mara unuttum, kaptırdım kendimi, şimdi yemek yiyecem keşkek 1 kase

neyusa canım sen ne kadardır rejimdesin, aynı miktarda kilo vermişizde yaklaşık olarak, merak ettim:44:

haklısın canım ,zaten bi daha öyle konuşamadı, sonrada görüşmedim
intikamım acı oldu, bende onun bam teline bastım, yaptığım çok yanlış biliyorum ama dayanamadım:77:
ben zaten çok hassas bi insanım, bi laf ederken 100 kere düşünürüm karşımdaki kırılır mı diye amaaa işte insanlar çok acımasız:63:

tahmin edebiliyorum canım, kolay gelsin lojman hayatı:61:
kendini bilmezlere bildiririm ben kendini ama artık takmıyorum

hoşgeldiniz:61:
maşallah ticker ınıza baktımda sizde çok kilo vermişsiniz, tebrik ederim:61:
insanlar evet çok acımasız, bazen forumda öyle yorumlar görüyorum ki:53: şaşıyorum:53:
ama burda çok mutluyuz, hiç kötü söz ,laf sokma yok, kardeş kardeş birbirimize destek olup, kilo vermeye çalışıyoruz canım
senide bekleriz:34:

teşekkür edrim cnm :42: 70-79 topiqinin kaptanıyım ayrıca 80-89 topiqinede giriyorum tabiki burayada gelmek isterim liste falan tutuyormusunuz canım..

Son düzenleme:
cok saol tamam bebek:1:
:60::60::60:
Ara da yaptım

1 küçük kase müsli
1 elma
5 badem
1 kuru incir
2 lt su oldu
afiyet olsun hepsi de kararında olmuş:16:
bu akşam yorgunluktan uyuyamam, lesli filanda yapamam
cam, kapı, pencere, mutfak, perde............ bitti çok şükür, bende bittim

neyusa afiyet olsun canım:34:

ben ara mara unuttum, kaptırdım kendimi, şimdi yemek yiyecem keşkek 1 kase

bazen olur öyle şeyler ara filan birbirine karışır olsun arada vücudu şaşırtmak da lazım.
keşkek haaaaa:56::56::56::9::9::9:afiyet olsun bakalım:38::38:

teşekkür edrim cnm :42: 70-79 topiqinin kaptanıyım ayrıca 80-89 topiqinede giriyorum tabiki burayada gelmek isterim liste falan tutuyormusunuz canım..

rica ederim canım:61:

liste derken anlamadım ama, tek bildiğim liste gün içinde yediklerimizi yazıp, fikir alıyoruz:61:
bide kilo verdikçe sevinçle paylaşıyoruz:34:

:60::60::60:

afiyet olsun hepsi de kararında olmuş:16:

bazen olur öyle şeyler ara filan birbirine karışır olsun arada vücudu şaşırtmak da lazım.
keşkek haaaaa:56::56::56::9::9::9:afiyet olsun bakalım:38::38:

sağol canım çok seviyorum ben keşkeği, bizim meşhur düğün yemeğimizdir.(aydın)
sossuz yedim bu arada:61:

sağol canım çok seviyorum ben keşkeği, bizim meşhur düğün yemeğimizdir.(aydın)
sossuz yedim bu arada:61:

afiyet olsun canım
evet haklısın Uşak'ta da düğünler keşkeksiz olmaz
aydın çok güzel bir kent :16:

Son düzenleme:
afiyet olsun canım
evet haklısın Uşak'ta da düğünler keşkeksiz olmaz
aydın çok güzel bir kent :16:

egede meşhurdur zaten:56:
ege öyle be canım,her yeri güzel, kütahya hariç hepsini gördüm, bi tek afyon farklı geldi
çeyizlik battaniyelerim uşaktan, seslimiydi neydi, atıyor olabilrim ama ses yada sesli:1:

egede meşhurdur zaten:56:
ege öyle be canım,her yeri güzel, kütahya hariç hepsini gördüm, bi tek afyon farklı geldi
çeyizlik battaniyelerim uşaktan, seslimiydi neydi, atıyor olabilrim ama ses yada sesli:1:

sesli canım
ben de 2 sene önce evde battaniye satmıştım nasip olursa da battaniye dükkanı açmayı düşünüyorum

neyusa canım sen ne kadardır rejimdesin, aynı miktarda kilo vermişizde yaklaşık olarak, merak ettim:44:

Canım martın 4'ünde spora başladım ama tam olarak diyete Martın 15'inde başladım...

sesli canım
ben de 2 sene önce evde battaniye satmıştım nasip olursa da battaniye dükkanı açmayı düşünüyorum

Maşallah 10 parfmağında 10 marifet valla....

Back