sağol canım deniyeyim bari
bugün resmen çin işkencesi çektim kızlar
eşimle kızım pizza istedi, artan hamuru da kaşarlı pide yaptım, yanınada koca bi tabak patates kıızartması
amaaaaaaaa yemedim
dünden kalan taze fasulyeyle,salata, bi ısırıkcık pide ve 2-3 patates yedim
bi dilimde ekmek
bu sabrın sonu elbette selamet olacaktır tatlımbugün resmen çin işkencesi çektim kızlar
eşimle kızım pizza istedi, artan hamuru da kaşarlı pide yaptım, yanınada koca bi tabak patates kıızartması
amaaaaaaaa yemedim
dünden kalan taze fasulyeyle,salata, bi ısırıkcık pide ve 2-3 patates yedim
bi dilimde ekmek
güzel motive edici sözler bunlarevet zordur bilirim canim ama olsun inceldikce daha mutlu oluyoruz yiyipte sonradan mutsuz ve pisman olmaktan iyidir süpersin bosver benimde gözümün önünden neler geciyor bilsen normalde yemedigim seyleri bile canim cekiyorama sabrediyorum eski göbeksiz zayif resimlerime bakiyorum sonra aciyorum internette mankenlerin vücüduna bakiyorum öylelikle yeme istedigimde gidiyor kendimi öyle avutuyorum yoksa baslarsam sonunu getiremem
hepsini çok beğendimherkese merhabalar ve hayirli cumalar arkadaslar
hemen menümü paylasayim:
kalkarkalkmaz:bir bardak yesil cay,2 kuru kayisi
sabah:bir dilim tambugday ekmegi,bir dilim peynir,1 tane greyfurt,domates,salatalik,maydonoz,500 ml su birde dün yaptigim metabolizma hizlandiran icicek.
Ara:bugun calismadigim icin izinliydim rahat arayida yaptim
3 badem,3 kuru üzüm,1 kayisi,100gr cilek,500 ml su
öglen:100 gr tavuk gögsü,marul,yildizli sehriye ile 3 kasik yogurt ve pul biberle yapilmis salata,1 tatli kasigi ketcap,500 ml su,metabolizma hizlandiran icecek
ara:ceyrek avuc kuru üzüm,16gr cikolata(70 kalori) sütlü sekersiz nescafe(35kalori)
40 dk oynadim,28 dk egzersiz yaptim,500 ml su
aksam: 2 yk yogurt
2 kepce domates corbasi
bir yer lahanasi
metabolizma hizlandiran icecek
arayada bir portakal ve 2 cilek yiycem bugunluk bu kadar
tam benlik menü pastalar börekler ah ah
afiyet olsun canim
bu sabrın sonu elbette selamet olacaktır tatlım
güzel motive edici sözler bunlar
hepsini çok beğendim
ya ben arkasını getirmeden baştan beri böyle beslendim bu böyle devam eder gider sanırım
saol canim insallah nazar degmesin
çok sağol bitanem inşallah hiçbirimize nazar değmesin....
hepimiz çok fit sağlıklı çıtırlar olacağız
herkeseeee hayırlı cumalar arkadaşlar ve iyi dilekleriniz için teşekkürler Rabbim hayırlısıyla düğünü atlatmak nasip eder inşallah zor işler vallahi
bugünkü listem
10:00 2 dilim kıtır ekmek domat salatalık 2 kaşık sucuklu yumurta peynir zeytin 2 tk tahin pekmez 2 şekersiz çay
13:00 1.5 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
15:00 4 tane hurma
17:00 3 tane mercimak köftesi 2 kk mozaik pasta 3 kaşık mantı 2 kk patatesli börek 3 az şekerli çay( günüm vardı gene kendimi tutamadım ama 2 çeşit daha pasta vardı yemedim)
19.30 1 avuç erik 1 saatte yürüyüş yaptım birazda lesli yaparım
herkeseeee hayırlı cumalar arkadaşlar ve iyi dilekleriniz için teşekkürler Rabbim hayırlısıyla düğünü atlatmak nasip eder inşallah zor işler vallahi
bugünkü listem
10:00 2 dilim kıtır ekmek domat salatalık 2 kaşık sucuklu yumurta peynir zeytin 2 tk tahin pekmez 2 şekersiz çay
17:00 3 tane mercimak köftesi 2 kk mozaik pasta 3 kaşık mantı 2 kk patatesli börek 3 az şekerli çay( günüm vardı gene kendimi tutamadım ama 2 çeşit daha pasta vardı yemedim)
amin sağol canıminsallah hayirli ugurlu olsun kardesinin dügünü allah bir yastikta kocatsin mutluluklar dilerim
farmasicim 17 deki biraz fazla oldu gibi gelmişti ama yine moralimi düzelttin bak bitanemafiyet olsun canım bence hepsi de ölçülü olmuş
selam farmasi ve diğer kızlar..:79::79:
evet zaman bulabildiğim sürece griip menülerimi yazmya çaloşıyorum..malum çilek zamanı işleimiz başladı..
29.04.2011
sabah 2 dilim ekmek
1 2 diim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal
az tereyağ
domt
ara 1 lokma ekmek 1 lokma peynir
öğlen
4 kaşık tavuklu pilav
yarım otlu gözleme
1 bardak ayran
ara
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı çokoçok yorulmuştumda..:)
akşam
2 dilim ekmek
2 zeyt.n
1 dilim peynir
3 kaşık menemen
1 kepçe çorba..
1.5 saat yürüuüş
merhaba canımbugün
sabah 2 dilim ekmek
2 zeytin
2 dilim peynir
domat
çay
ara
1 lokma ekmek
1 kase yoğurt
öğlen oğlumla kocama hamurişi yaptım bende yidim..
1 dilim incecik pizzaa
3 kk kadar kakaolu kek
çay
akşama daha ne yapacağım belli değil..
mrb kızlar bir süredir internetimizde sorun vardı giremedi ve buarada 2 kilo verdim ve geri aldım nasılmı diyetim çok güzl gidiyodu 6 gün sonra tartıldığımda 61 kilo olduğumu gördüm çok sevindim ama o sıra bi hastalık yaşadım mastit oldum ve burdan uzak kaldım rejimi bıraktım herşey üstütde geldi verdiğim kiloyu geri aldım bu sabah tartıldım 63 kiloyum sizlerle yeniden başlıycam inşallah
ayy bu evdekilerin yedikleri zaten başlı başına bi sorun, bende yaptım dün pizza, kokusu hala burnumdabugün
sabah 2 dilim ekmek
2 zeytin
2 dilim peynir
domat
çay
ara
1 lokma ekmek
1 kase yoğurt
öğlen oğlumla kocama hamurişi yaptım bende yidim..
1 dilim incecik pizzaa
3 kk kadar kakaolu kek
çay
akşama daha ne yapacağım belli değil..
geçmiş olsun canım, sen emziriyormusun? bende olmuştum emzirirken çok acır bilirimmrb kızlar bir süredir internetimizde sorun vardı giremedi ve buarada 2 kilo verdim ve geri aldım nasılmı diyetim çok güzl gidiyodu 6 gün sonra tartıldığımda 61 kilo olduğumu gördüm çok sevindim ama o sıra bi hastalık yaşadım mastit oldum ve burdan uzak kaldım rejimi bıraktım herşey üstütde geldi verdiğim kiloyu geri aldım bu sabah tartıldım 63 kiloyum sizlerle yeniden başlıycam inşallah
ayy inşallah işe yarar canımtmm canim dene bende deniyorum yag yakma özelligide varmis
sağol canım, moralimi düzelttin, eski fotolarıma bakarsam zaten arada çoooook fark var, iskelet gibiymişim, nasıl bu hale geldim,evet zordur bilirim canim ama olsun inceldikce daha mutlu oluyoruz yiyipte sonradan mutsuz ve pisman olmaktan iyidir süpersin bosver benimde gözümün önünden neler geciyor bilsen normalde yemedigim seyleri bile canim cekiyorama sabrediyorum eski göbeksiz zayif resimlerime bakiyorum sonra aciyorum internette mankenlerin vücüduna bakiyorum öylelikle yeme istedigimde gidiyor kendimi öyle avutuyorum yoksa baslarsam sonunu getiremem
amin canım inşallah selametle sonuçlanırbu sabrın sonu elbette selamet olacaktır tatlım
güzel motive edici sözler bunlar
hepsini çok beğendim
ya ben arkasını getirmeden baştan beri böyle beslendim bu böyle devam eder gider sanırım
bugünkü listem
herkese merhabaaa
bugünkü menüm
sabah 1 kase meyveli müsli, süt
ara 2 kuru kayısı
öğlen 1 dilim pizza
domates, salatalık
1 kk peynir
ara 2-3 ceviz, kuru üzüm
akşamda
bol yeşil salata
bol limonlu az yağlı yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
ayy bu evdekilerin yedikleri zaten başlı başına bi sorun, bende yaptım dün pizza, kokusu hala burnumda
geçmiş olsun canım, sen emziriyormusun? bende olmuştum emzirirken çok acır bilirimolsun iyileşte verirsin, en önemlisi sağlık
ayy inşallah işe yarar canım
yakılacak çok yağ varbu arada yaşın, boyun ,kilon kaç:44:
sağol canım, moralimi düzelttin, eski fotolarıma bakarsam zaten arada çoooook fark var, iskelet gibiymişim, nasıl bu hale geldim,
amin canım inşallah selametle sonuçlanır
kolay gelsin canım, düğün telaşı zor valla, menünde gayet güzel
darısı başına canım, umarım kendi düğünün içinde koşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?