Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

Sabahları kalkınca cidden lokmalar sanki ağzında çoğalıyor,yiyemiyorsun...Bir de bende kahvaltı alışkanlığı yoktu ondan sanırım ama müsliyi rahat yiyorum...

Benim okulda tam gün ama imkanı yok girmem çünkü öğrencilerle ortak maalsefe ve ne kapısında cam ne de penceresinde cam var,müdüre söyledim yaptırmadı kendüsü bilürrrr çokta tınnnnnBen çayda içmiyorum,elimi kapıların koluna bile sürmüyorum...Hatta okulda bugün hocalar bizi beğenip çay bile içmiyorsun dediler....Beğenmemekten değil ama 1. dönem sürekli hastaydım o yüzden çok temkinliiyim bu dönem....Aslında okulun resimlerini çekip koymak gerek buraya

Neyse havalar biraz ısınınca su ihtiyacı da çok olacak,yediğimiz şeyler de az kalorili şeyler oluca için kilo kaybı daha kolay olur inşallah.....

canım mavlicim nerelerdesin ,nasılsın ? umarım iyisindir kendine çok dikkat et bitanem seni çok seviyorum ve de çok özledim Allah'a emanet ol
slm farmasicim iyiyim çok şükür ayyyy canım inan bende çok özledimdün bütün gün kemeraltındaydım kardeşimin düğünü için alışverişteydik önceki günki rahatsızlığımdan çarşıda bayılıp kalmayayım diye sıkı yedim doğrusu dün çok yoruldum sabah 10dan akşam 8e kadar ayaklarıma kara sular indi vallahisabah normal kahvaltımı yaptım ama öğlen 1.5 et dürüm yedim akşam eve gelincede bir tabak tavuklu patates yedim yani bol kalorili beslendim bugünde çok sıkmadım doğrusu iyice iyileşeyim diye ama yarından itibaren daha dikkatli olacağım söz eeee aldığım kıyafetin içinde daha ince durmalıyım şurda kaldı 15 gün:26: hayırlı geceler Allaha emanet ol bitanem

ayy canım yaa geçmiş olsun, madem bu aralar çok hareketlisin ona göre beslenmen lazım, zaten harcanan enerjiye göre kaloride artmalı, bu yoğun günlerde biraz daha çok yersen toparlanırsın tatlım
zaten bahar havası çarpıyor, bide bu telaşta rejimdende çarpılma canım
kardeşinede mutluluklar

oy oy öğrencilerle ortak mı bencede girme, her türlü hastalık ordadır
bizim öğretmen tuvaletimiz var çok şükür, zaten öğrenci varken ben girip yapamam ki, bide camı yok diyosun gerçi niye şaşırıyosam, güneydoğuyu bilmiyom sanki

bende tek okulda değil, tüm umumi yerlerde aslaaaa kapı kolu tutmam, elimde ya peçete vardır, onla açarım, yada dirseğimle, kapı kolu, çeşme başı vs çok mikroplu
çay içyorum ama kaynamış sonuçta, bizim kendi kupalarımız var herkesin özel, o yüzden başkasının bardağı olayı olmuyor

ben güneydoğudayken, dizanteri, sarılık, tifo neler oldu arkadaşlar allahtan ben basit bi tifoyla atlattım, nedeni çeşme suyuyla yıkanan meyveymiş, yeşillikleri sirkeye basıp, damacana suyu içiyoduk ama meyveyi akıl edememişim:44:

tez zamanda kurtulursun inşallah canım yaa

Son düzenleme:
günaydınlar hayırlı cumalar olsun kızlar

dün öğlen:
8 yk zeytinyağlı karnıbahar
1 domates
yarım salatalık
1 br ayran
1 dilim çavdar

akşam:
2 dilim çavdar
1 kk peynir
6 minnak zeytin
2 yk patatesli yumurta
2 br çay

kahvaltım:
1 kayısı
500 ml su
1 dilim çavdar
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
6 minnak zeytin (ben zeytini çok seviyorum)
1 tk kadar helva
1 br çay

bu gün sporum var 14:00 ile 16:00 arası

Canım bu yaz eş durumundantayin istiycem merkeze olursa bakalım hayırlısı,ama 2 yıl daha burdayız maalesef....

Beğendim menünü,güzellllll

Kahvaltıyı az önce yaptım

bir elin yarısı kadar pide
4 közlenmiş biber
1 közlenmiş patlıcan
2 zeytin
1kk peynir
1çk reçel
tere
bir küçük üçgen omlet(peynirsiz)
3 şekersiz çay

Birazdan da ev temizliğine başlıycam,süpürge,toz alma ve çamaşır tabiiiii ooof off çok işim var çokkkk

ve aleyküm selam canım kardeşine mutluluklar dilerim tatlı telaşeler hazırlıklar başlamış ne güzel Allah isteyen herkese nasip etsin . kendine çok iyi bak canım
seni de Allah kurtarsın canım
liste gerçekten harika

kahvaltı çok güzel ve de kolaylıklar dilerim canım

kalkınca
250 ml ılık su

kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 üçgen peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
250 ml çay

ara : 100 ml çay
ara: 200 ml sade süt
ara: 100 ml çay

öğlen
4 avuç içi kadar ıspanaklı pide
250 ml ayran

ara: 1 kuru kayısı
1 siyah kuru üzüm
ara:200 ml su

günüm vardı orada
1 haşhaşlı peksemet
1.5 kk kadar fıstıklı un helvası
1 koskocaman dilim yaş pasta (normal 2 dilim vardı)
4 kk kadar börek
200 ml çay
ara: 250 ml su
ara: 1 elma
3 fındık, 3 badem

akşam
1 lokma kıymalı pide
1 lokma ıspanaklı pide
4-5 çatal salata
2tk kazandibi

ara:4-5 tk supangle

kolay gelsin canım, nerelisin biliyorum ama güneydoğuda biraz kalan közlenmiş patlıcan bibere fena alışıyor menün çok güzel

amin canım inşallah

oyyy ağzım sulandı bizde korumaya geçebilecek miyiz acabaaaa

aramı da yaptım kızlar

1 kupa 5i 1 yerde
1 kuru incir
5-6 badem
1 kuru kayısı
3-4 kepekli form bisküvi

1,5 litrede su içtim şimdiye kadar

Akşam da
1,5 kepçe mercimek çprbası
4-5 kaşık 2 kaşık zeytinyağında sotelenmiş karnıbahar ve yoooort....

Ama akşam 8.00 gibi oturmaya gidicem az yemeye çalışıcam yemeyince de ayıp oluyo...Bugün 2 ana öğün 2 ara öğün olacak....

herkese hayırlı cumalar

bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
salatalık(domatesim bitti)
4 yeşil zeytin
2 tk bal
1 dilim ekmek

ara 4 kuru kayısı,üzüm

öğlen
1 tahta kaşık bulgur
1 tahta kaşık taze fasulye
2 çatal musakka
2 yeşil biber
yarım salatalık
yoğurt

ara
1 küçük kare çikolata
2 ceviz

akşam meçhul, ne yapsam diye düşünüyorum:44:

hayırlısıyl inşallah tabiki sizler de korumaya geçeceksiniz canım yeterki kendine güven
hepsi çok güzel

canım seninkilerin de hepsi çok güzel

Ben de İç Anadolunun küçük bir ilindenim,burda fırın kültürü var yani güneydoğuda müthiş bişi...Güvece doldur yolla fırına mis gibi geliyo tbi yanında sıcacık pideler,,,,ben buraya geldiğimde 62 kiloydum maalesef en son 70 çıktım...Buraya gelipte kilo almayan yok gibi

Sağol canım bitirdim bilemmmmm,,,,

Çok güzel bir liste begendimmmm

herkese merhabalar ve hayirli cumalar arkadaslar
hemen menümü paylasayim:
kalkarkalkmaz:bir bardak yesil cay,2 kuru kayisi
sabah:bir dilim tambugday ekmegi,bir dilim peynir,1 tane greyfurt,domates,salatalik,maydonoz,500 ml su birde dün yaptigim metabolizma hizlandiran icicek.
Ara:bugun calismadigim icin izinliydim rahat arayida yaptim
3 badem,3 kuru üzüm,1 kayisi,100gr cilek,500 ml su
öglen:100 gr tavuk gögsü,marul,yildizli sehriye ile 3 kasik yogurt ve pul biberle yapilmis salata,1 tatli kasigi ketcap,500 ml su,metabolizma hizlandiran icecek
ara:ceyrek avuc kuru üzüm,16gr cikolata(70 kalori) sütlü sekersiz nescafe(35kalori)
40 dk oynadim,28 dk egzersiz yaptim,500 ml su
aksam: 2 yk yogurt
2 kepce domates corbasi
bir yer lahanasi
metabolizma hizlandiran icecek
arayada bir portakal ve 2 cilek yiycem bugunluk bu kadar

sağol canım
güneydoğunun fırın kültürü sayesinde bu ebatlara ulaştım zaten 57 kilo gidip, 75 ile çıktım, 4 yılda
ver içi al lahmacunu, pideyi

çok güzel canım menün, şu metabolizma hızlandıran içecek ne ki, bizde hızlanalım

anlatiyim canim hemen bir yararim dokunur belki
1 yesil elma,
bir dal tarcin,
bir limon,
bir tatli kasigi karanfil,
bir tatli kasigi tane karabiber
hazirlanisi:
elma ve limon 4 e bölüncek 3lt suya bütün malzemeler karistirilip aromasi cikana kadar kaynatilicak 3 defa yemeklerden sonra bir bardak icilcek ben ilik yapip iciyorum bir deneyim dedim bakalim ne olcak bilmiyorum
yalniz tansiyon düsüklügü ve reflü hastalarinin kullanmamalari öneriliyormus bu arada tsk ederim tatlim menümü begendigin icin

tam benlik menü pastalar börekler ah ah
afiyet olsun canim

sağol canım deniyeyim bari

bugün resmen çin işkencesi çektim kızlar

eşimle kızım pizza istedi, artan hamuru da kaşarlı pide yaptım, yanınada koca bi tabak patates kıızartması

amaaaaaaaa yemedim

dünden kalan taze fasulyeyle,salata, bi ısırıkcık pide ve 2-3 patates yedim
bi dilimde ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…