bazen öyle oluyor canım yaa, sürekli bi atıştırma isteği, bende çantama kayısı, üzüm doldurdum, kıtlık çıkacakmış gibi market masrafı azaldı derken kuruyemiş masrafından batacaz valla
sabahları bendede durum aynı saat 9 olursa iştahım geliyorda 7 de hiç gitmiyor, zorla yiyorum
Sabahları kalkınca cidden lokmalar sanki ağzında çoğalıyor,yiyemiyorsun...Bir de bende kahvaltı alışkanlığı yoktu ondan sanırım ama müsliyi rahat yiyorum...
uzman diyorumda utanıyon bak sayende bişey daha öğrendim
sorma tuvalet derdi hep aynı, ama ben tutamıyom giriyorum, tam gün olunca nasıl dayanıyim. bide su, çay derken oooh ooooh, allahtan tuvalet sınıfımın karşısında
Benim okulda tam gün ama imkanı yok girmem çünkü öğrencilerle ortak maalsefe ve ne kapısında cam ne de penceresinde cam var,müdüre söyledim yaptırmadı kendüsü bilürrrr çokta tınnnnnBen çayda içmiyorum,elimi kapıların koluna bile sürmüyorum...Hatta okulda bugün hocalar bizi beğenip çay bile içmiyorsun dediler....Beğenmemekten değil ama 1. dönem sürekli hastaydım o yüzden çok temkinliiyim bu dönem....Aslında okulun resimlerini çekip koymak gerek buraya
seninle aynı dertlerden muzdaribiz inan
ama su içmezsek de metabolizma yavaşlayacak
havalar soğuk gidince canımız su içmek istemiyor ben de bu aralar günde 1 lt anca su içiyorum
ama yılmak yok bir şekilde bu yola devam
Neyse havalar biraz ısınınca su ihtiyacı da çok olacak,yediğimiz şeyler de az kalorili şeyler oluca için kilo kaybı daha kolay olur inşallah.....