Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

kolay gelsinnnnnnnnnnn

neyusa kaç yıllık öğretmensin canım ?

Ben daha yenilerdenim2004 mezunuyum ama 2.5 yıl atanamadım maalesef 2,007 şubatta başladım y,ani 4 yılımı tamamlayıp 5 yıla başladım 2011 şubatta hayırlısıyla..Bu arada senin branş ne?

Afiyet olsun canım benim,evde olunca öyle oluyor valla napalım artık...

ne yapacağız tabiki böyle yapacağız yakamayacağımız şeyleri niye yiyelim ki

ama ben 3 tane elma 1 portakal yıkadım mutfak tezgahına koydum elmanın 1 tanesini yedim.
bir de içtiğim su ile filan midem patlayacak gibi akşama kadar meyveleri bitiririm artık

Ben daha yenilerdenim2004 mezunuyum ama 2.5 yıl atanamadım maalesef 2,007 şubatta başladım y,ani 4 yılımı tamamlayıp 5 yıla başladım 2011 şubatta hayırlısıyla..Bu arada senin branş ne?

ben de 1999 mezunuyum . atama 2000 de oldu.
sosyal bilgiler atama alanım. aslen coğrafya öğretmenliği mezunuyum.
senin branşın nedir ?
nasipse müdür yardımcılığı sınavlarına çalışmayı kafaya koydum hayırlısıysa olsun diyorum bakalım

Benimki türkçe,hayırlısı olsun inşallah...Çalış tabi düzenli,genç,azimli bayan müdür yardımcılarına ihtiyacımız var vallahi...İnşallah olur canım yaaa...Mesela özel bir durumun oluyor izin bile almakta zorlanıyorsun idarecinden adam anlamıyor Bir bayanın elnin değdiği her şey mükemmeldir bence hele eğitim camiasında

ben de öyle düşünüyorum canımcım .
Tabi öncelikle dünya ve ahiret hakkımda hayırlısıysa olsun diyorum ama tevekkülümü yapacağım inşallah sonrası Allah'a kalmış
çalışmak için kitaplarımın siparişini bile verdim

çok güldüm aklımız fikrimiz zikrimiz yemek olmuş
eee bu kiloları nasıl yaptık dimi, rüyayı gerçeğe uyarlayarak, ben doyardım ama gözüm doymazdı zorla teperdim daha ne zorum varsa
bide kilo almışsın derlerdi de aaaa benim nerem kilolu beee derdim
15 kilocuk bi fark atmışım meğer geç farkettim

ben de düşündümde ip atlamayı benim altta komşum var, 2 katlı minik apartmanımızda 9 şiddetinde sarsıntı yaratmak istemedim

seninki allahtan 1.katmış

neyseki hayatta olduktan sonra hiçbirşey için geç değildir.
sen fazlalıkları gönderme konusunda karar vermekle zaten ilk adımı başarmışsın , gerisi de azim ve sabırla gelecektir inşallah canım.

hayırlısı olur inşallah canım, ben de erkek idarecilerden bıktım

hele güneydoğuda çalışırken bebeğim küçük bakıcıya bırakıyorum, verdiler 50 kişilik yarısı türkçe bilmeyen 1 leri, kızım bakıcının çocuklarından kapıp sık sık hastalanırdı, sevk alırdım mecbur, bizim vicdanlı müdürümüz, kadının çalışmaması en güzeli, oturacak evinde çocuğuna bakacak derdi

neyseki hayatta olduktan sonra hiçbirşey için geç değildir.
sen fazlalıkları gönderme konusunda karar vermekle zaten ilk adımı başarmışsın , gerisi de azim ve sabırla gelecektir inşallah canım.

inşallah canım yaa, yok allah izin verirse bi daha kıtlıktan çıkmış gibi yemem artık

zaten eşimde iştahlı ona baka baka böyle oldun zaten, tek fark onda kilo yok

yok artık daha neler işte sırf böyle düşünenlere inat gene idareci olunur

inşallah canım yaa, yok allah izin verirse bi daha kıtlıktan çıkmış gibi yemem artık

zaten eşimde iştahlı ona baka baka böyle oldun zaten, tek fark onda kilo yok

sabah sabah çok güzelbir zayıflama öyküsü okudum ve de tam benim düşündüğüm gibi özellikle yeme içme konusunda yazdıkları biraz uzunca bir öykü ama ben okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflayan-bayanin-motivasyon-dolu-oykusu.html

evet canım okumuştum ve hayran kalmıştım arkadaşa
10 değil 20 değil 42 kilo
zaten onu okuyunca bu bölümden ayrılamadım kilo vermeye karar verdim
dedim benim vermem gereken kilo arkadaşın nerdeyse 3 te 1 i ben iradesiz miyim dedim ve başladım.

hepiniz başlı başına örneksiniz bizim için gerçekten, buraya hikayenizi yazıp, resimlerinizi koyup bir çok insanın zayıflamasına vesile oluyorsunuz.
ben de bunlardan biriyim ve gerçekten herbirinize teşekkür ediyorum

bir de sule30 diye bi arkadaş var, onunkini gördün mü farmasi?
albümünden resmine bakıp şok olmuştum

çok teşekürler canım yalnız benim için fotoğraflar ,yazılardan daha etkili. çünkü zuzum 24 rumuzlu arkadaşın fotoğraflarını görünce ben daha çok aşka şevke gelmiştim zayıflama konusunda.

Son düzenleme:
bir de sule30 diye bi arkadaş var, onunkini gördün mü farmasi?
albümünden resmine bakıp şok olmuştum

görebiliceğim adresi verebilir misin canım? eğer öyle olursa diğer arkadaşlar ve hepimiz için motivasyon olur bence.

yayaya canım paylaşımın için çok teşekkürler canım bence çok çok etkileyici arkadaşı kutluyorum.
ne güzel işte böyle görsel kaynaklarla motivasyonumuzu artırmalıyız diye düşünüyorum bulduklarımızı paylaşalım burada . çok sağol bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…