- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.239
olur olur insan geriye bakinca sukur sukur diyor ..var ya gecen foto cekildik nisanda benjm oglan benle aynj boyda gerci boyu uzun bir insan degilim amaAy ne güzel yaa sagolsun annemle kayınvalidemde ellerinden geldiğince dinlendirmeye calısıyor benı ama bebekler emdiği için fln genelde pek mümkün olmuyor o dinlenmem 1-3 saat olabilirse oda bakalım buyudükce hallolur umarım minikçim
Eveeetmasallah size ya zaman ne cabuk geciyor degil mi
Ay ne güzel bir şey o uyuyacakta ben kaldırmak için zorlayacagimmmm... Ay hiç inanasim gelmiyoruyku sorunu buyudukce halloluyor
oglanlar 12 9 yasinda uykudan kaldiramiyorum sabahlaro
Dün ben de gece 12 de yattim saat 1.53 su kalktigim. Ay ne güzel uyumuşum diyip hayata kaldığım yerden devam ettimO gunlerı görecekmiyim acaba sımdı 3 saat uyku bıle lüks gelıyor bana son 1 aydır
Günaydın jennammmGünaydın
Günaydın canım, iyiyim, sen nasılsın?❤Günaydın jennammmnasılsın?
Ben de iyiyim teşekkür ederim. Sabah yorgunluguuGünaydın canım, iyiyim, sen nasılsın?❤
Allah daha iyi etsinBen de iyiyim teşekkür ederim. Sabah yorgunluguu
Konuyu deşmek derdim değil yanlış anlaşılmasın lütfen ama son yaşananlar çok üzücü ben yemek yemeyi, yapmayı sevdiğim için katıldım yarışmaya açıkçası ama burda yıllardır düzende giden bir topiği sabote etmeye kimsenin de hakkı yok emek veren bunca insanını demoralize etmemek gerek diye düşünüyorum tekrardan başarılar diliyorum arkadaşlar seviliyorsunuz Günaydın
Günaydın canımGünaydın kizlar
İnsan öyle oluyor cidden yarım saat uyku bile kıymetli bizim içinAy ne güzel bir şey o uyuyacakta ben kaldırmak için zorlayacagimmmm... Ay hiç inanasim gelmiyor
Dün ben de gece 12 de yattim saat 1.53 su kalktigim. Ay ne güzel uyumuşum diyip hayata kaldığım yerden devam ettim
Geçti canım benim arada kaşınıyorGünaydın canımNasıl oldun,geçti mi kulağın tamamen?
Yeni bir durum daha mi olduKonuyu deşmek derdim değil yanlış anlaşılmasın lütfen ama son yaşananlar çok üzücü ben yemek yemeyi, yapmayı sevdiğim için katıldım yarışmaya açıkçası ama burda yıllardır düzende giden bir topiği sabote etmeye kimsenin de hakkı yok emek veren bunca insanını demoralize etmemek gerek diye düşünüyorum tekrardan başarılar diliyorum arkadaşlar seviliyorsunuz Günaydın
Geçti canım benim arada kaşınıyor
Ama o eski ağrısı geçti şükür sen nasılsın jennacimm
Canımsın sende hep iyi olİyiyim canım ben de,iyi olmana sevindim