Adaşın yaramazlık yaptı mapusa attıkNolmuş buralarda yıne yaaadaşım nereye gitti
Geçmiş olsunyaptirmadim ..zaten cocuklarda temasli olarak evdeydi hepimiz temasliydik ailece...sadece esim ise devam etti
kendine oy verebiliyorsun canim onda kural yok ...oy istemek ve oy verilsin diyr link dagitmak yasak :))Selam, arkadaşla yeni tanışmıştık, geyik muhabbeti grubunda. Geyik konusuna baktım, üzgün üye yazıyor. Hemen son mesaja baktım,ne oldu diye ve şaşırdım. Kendi kendine oy vermiş demek. Kimsenin böyle bir haksızlığa hakkı yok. İyi akşamlar herkese
Yapmaz oyle sey ya bu sırada ne cok olay oluyor cocuk emzırıp gelıyorum ortalık karısmıs oluyor nevoşumAdaşın yaramazlık yaptı mapusa attık
Akıllı olmadı
Bir üyelik daha alıp vermiş ya onu düşünerek söylemiştim. Kuralları tam bilmiyorum tabi ki ama olsun üzücü bir durumkendine oy verebiliyorsun canim onda kural yok ...oy istemek ve oy verilsin diyr link dagitmak yasak :))
Çok şükür bu ev kayinbabamin sizin olsun dedi o yüzden kira falan odemiyoruz Allah kiracıların hepsine kolaylık versin. Biz de çocukların okulu iyi olsun hem de yakın olsun dedik güya...Canım yine iyiymiş bizim burada 800 bine ev yok
Milyonlar konuşuyor
Kiralar 2500-3000 civarı olmuş.
Dediğin gibi iyi bir yerde oturmak istersen durum buEski yerlerde 500bin-600 bin
Toki yapılıyor o bile 800 binmiş yaŞoktayız
Ev almak ya da kiracı olmak çok zor.Allah yardımcınız olsun
Siyah turpun içine bak dök çıkan suyunu iç canım öksürüğe çok faydası oluyor. Bende de covidden sonra öksürük kalmıştı, gece zorluyordu çok.oksuruk kaldi geriye sadece sukur canim
evet dogru bende yarismaya katildigi uyelik ile dediginizi dusundum bir anBir üyelik daha alıp vermiş ya onu düşünerek söylemiştim. Kuralları tam bilmiyorum tabi ki ama olsun üzücü bir durum
Merhaba hoş geldiniz biz konuyu kapattıkSelam, arkadaşla yeni tanışmıştık, geyik muhabbeti grubunda. Geyik konusuna baktım, üzgün üye yazıyor. Hemen son mesaja baktım,ne oldu diye ve şaşırdım. Kendi kendine oy vermiş demek. Kimsenin böyle bir haksızlığa hakkı yok. İyi akşamlar herkese
Yapmış yapmışYapmaz oyle sey ya bu sırada ne cok olay oluyor cocuk emzırıp gelıyorum ortalık karısmıs oluyor nevoşum
Orası ayrı burası ayrı herkes hata yapabilir karıştırmayalımTam bi sohbet ortamı bulmus muhabbet edecektim, şansa bakın. Önemli değil çok ama şaşkınım ya. Hayırlısı olsun .
İyiyiz çok şükür
Allah iyilik versinİyiyiz çok şükür
O zaman hiç yerinizden oynamayınÇok şükür bu ev kayinbabamin sizin olsun dedi o yüzden kira falan odemiyoruz Allah kiracıların hepsine kolaylık versin. Biz de çocukların okulu iyi olsun hem de yakın olsun dedik güya...
Siyah turpun içine bak dök çıkan suyunu iç canım öksürüğe çok faydası oluyor. Bende de covidden sonra öksürük kalmıştı, gece zorluyordu çok.
Bakalım zaman ne gösterecek.O zaman hiç yerinizden oynamayın
Servise verirsiniz ya da bu evi kiraya verip siz kiraya çıkın.Bu evin kirasını oraya verin.
Kalıbımı basarım canom yapmazYapmış yapmış