Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
kendine oy verebiliyorsun canim onda kural yok ...oy istemek ve oy verilsin diyr link dagitmak yasak :))

kendine oy verebiliyorsun canim onda kural yok ...oy istemek ve oy verilsin diyr link dagitmak yasak :))
Bir üyelik daha alıp vermiş ya onu düşünerek söylemiştim. Kuralları tam bilmiyorum tabi ki ama olsun üzücü bir durum

Çok şükür bu ev kayinbabamin sizin olsun dedi o yüzden kira falan odemiyoruz Allah kiracıların hepsine kolaylık versin. Biz de çocukların okulu iyi olsun hem de yakın olsun dedik güya...
oksuruk kaldi geriye sadece sukur canim
Siyah turpun içine bak dök çıkan suyunu iç canım öksürüğe çok faydası oluyor. Bende de covidden sonra öksürük kalmıştı, gece zorluyordu çok.

Merhaba hoş geldiniz biz konuyu kapattık
Aslında kendine oy verdiğini söylemedik.Ama oylarında görünüyor.
Bu sebeple kendisine mesaj yazan arkadaşlar olmuş.
Biz söyledik zannedip savunmaya geçti.
Hamile arkadaşımız kırmak,üzmek istemeyiz.
Konuyu çok uzatmak istemiyoruz.
Biz kapattık konuyu umarım oda gelince sakinleşmiş olur
Sizin mesajınızı alıntılayıp genel bir cevap vermek istedim

Nevreste hoş bulduk teşekkürler. Mesajım biraz gereksiz oldu diye sildim bu arada belki yanlış anlaşılma olmuştur evet . Ben son mesajlara bakinca, siz de editör olarak yorum yazınca , kesin olumsuz gibi algıladım konuyu. Dinlemeden bilemeyiz. Tekrar teşekkürler

Tam bi sohbet ortamı bulmus muhabbet edecektim, şansa bakın. Önemli değil çok ama şaşkınım ya. Hayırlısı olsun .
Orası ayrı burası ayrı herkes hata yapabilir karıştırmayalımSiz sohbete devam edin.
Mesela bir derdim var bölümünde kavgacı olup bizim buraya gelince süt dökmüş kedi olan üyelerimiz var

O zaman hiç yerinizden oynamayın
Servise verirsiniz ya da bu evi kiraya verip siz kiraya çıkın.Bu evin kirasını oraya verin.

Yapmış yapmış
Kalıbımı basarım canom yapmaz ama yaramazlık yapanı anladım ne sacma sey baska üyelik nıye alıyokı altı ustu yarısma emeğiyle eglenmek varken degermıydı boyle seylere bırde ne kadar kötü uslupta konusmus keske bu sayfada yada bu kategorıde barı boyle tatsız olaylar olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…