Ay evet ya normalde zor hastalıkla çift kat zor oluyor. Allah herkese sağlık sıhhat versin.Allah daha iyi etsinBebelerden ne kadar uyuyabilirsen artık Sağlıklı olsunlar da
GunaydinnnGünaydın kizlar
Arayı buldum mu dalmamkz lazımİnsan öyle oluyor cidden yarım saat uyku bile kıymetli bizim için
Yeni olaymi oldu benmi kaçırdım yoksa eskisi mi jennammmAmin canım, hep iyi olalım.
Amin aminAy evet ya normalde zor hastalıkla çift kat zor oluyor. Allah herkese sağlık sıhhat versin.
Gunaydinnn
Arayı buldum mu dalmamkz lazım
Kesınlıkle gozum hep hemen yatabılecegım yer arıyor zaten ki ben en ufak tıkırtıda bıle uyuyamazdım mesela saat sesı falanAy evet ya normalde zor hastalıkla çift kat zor oluyor. Allah herkese sağlık sıhhat versin.
Gunaydinnn
Arayı buldum mu dalmamkz lazım
Dün gece bir şeyler olmuş, ben de yoktum canım. Konu kapanmış ben gelene kadar .Yeni olaymi oldu benmi kaçırdım yoksa eskisi mi jennammm
İyiyiz kuşum yaşam savasları işteNasılsın kuzum, küçük kuzular nasıl?
Oyyy,yesinlerİyiyiz kuşum yaşam savasları işteazcık uyudularda bnde buralara bakayım dedım sen nasılsınn
Aynen cennam bayadır gormemiştim seni cok ıyı olduOyyy,yesinleriyiyim bende kuzum ,çok şükür, iyi denk geldik
Dün ben avm ye gittim hahahaDün gece bir şeyler olmuş, ben de yoktum canım. Konu kapanmış ben gelene kadar .
Evet ,sevindim kuzumAynen cennam bayadır gormemiştim seni cok ıyı oldu
İnsan içine karışınca tuhaf geliyor evetDün ben avm ye gittim hahaha
Tam 4 aydır ev pazar market arası evden çıkıyordum
Gezmeye gittim inan etrafa böm böm bakıyorum gezmeyi unutmusum
Avm de sesler gürültü müzik kalabalık
Boguldum resmen
Eve alışmışım bide yoruldum
Bu covit hepimizi mahkum etti
Bacaklarım tutulmuş resmen jennamm
Olayı görmedim yataktan çıkasım yok valla
Hahaha aşırı akrabaya maruz kalmak ne tatlı olduİnsan içine karışınca tuhaf geliyor evetBen de dun aşırı akrabaya maruz kaldım,Allahtan çok seviyorum,yoksa çekilmezdi ahahahah
Öğlen gidip gece dönünce asiri doz oldu bir miktarHahaha aşırı akrabaya maruz kalmak ne tatlı oldu
Iyi olmuş aynen değişikli iyi geliyor evde bazen kafayı sırıtıyorsunÖğlen gidip gece dönünce asiri doz oldu bir miktarAma değişiklik oldu
Hiç affetmem direk dalarımKesınlıkle gozum hep hemen yatabılecegım yer arıyor zaten ki ben en ufak tıkırtıda bıle uyuyamazdım mesela saat sesı falan
Evet,arada çıkmak lazım yoksaIyi olmuş aynen değişikli iyi geliyor evde bazen kafayı sırıtıyorsun