Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Öyle canım keşke ağzımızın tadı hiç bozulmasa

ee daha daha nasilsiniz

Oriana nasil bir duyguymus gecen yarida kaldi muhabbetimiz
Çok güzel miniğim uyku sorunu harıc harıka hersey şükür onada alışacağım zamanla inşallah Rabbim hakeden isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah amin

Tabi ki canım
Yanlış anlaşılmalar olmuştur

Çok güzel miniğim uyku sorunu harıc harıka hersey şükür onada alışacağım zamanla inşallah Rabbim hakeden isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah amin
uyku sorunu buyudukce halloluyor

oglanlar 12 9 yasinda uykudan kaldiramiyorum sabahlaro

Hemserimi uzeni uzerim surda iki moral olsun gulelim eglenelim diyoruz yapilan ihlallere bak hepimizin emegini hice saymak hakka girmek bu,biz hamileyken helallik almadan agactan meyve yemiyoruz yapmayin.

Kimseye hakaret etmeye kimsenin hakki yok.Hepimiz cocugumuzu, hastamizi bekletip saatlerce emek verdik.Ben hakkimi helal etmiyorum emek hirsizlarina.Odul icin mi hepsi ? Yoksa surda guzel dostluklar edinip bir merhabaya ,gunaydina gonul vermek mi! Gelmesin boyleleri aramiza..Aylarcan sonuncu olabilirim sorun yok ben mutlu oluyorum burda.Bi bilse o yemekleri hazirlarken ben bi taraftan seker hastasi yavrumu da tedavi ediyorum.Hakka girmeyin!

Geçmiş olsun canım Rabbim kolaylık versin

ablaminda ikizleri var 10 aylik.. sabahlari annem de annemle ben bakiyoruz 10 a kadar uyumus ablam

ayy ne guzel uykumu almisim diyor
Ay ne güzel yaa sagolsun annemle kayınvalidemde ellerinden geldiğince dinlendirmeye calısıyor benı ama bebekler emdiği için fln genelde pek mümkün olmuyor o dinlenmem 1-3 saat olabilirse oda bakalım buyudükce hallolur umarım minikçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…