HayırlısıBakalım zaman ne gösterecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HayırlısıBakalım zaman ne gösterecek.
Öyle canım keşke ağzımızın tadı hiç bozulmasaKalıbımı basarım canom yapmaz ama yaramazlık yapanı anladım ne sacma sey baska üyelik nıye alıyokı altı ustu yarısma emeğiyle eglenmek varken degermıydı boyle seylere bırde ne kadar kötü uslupta konusmus keske bu sayfada yada bu kategorıde barı boyle tatsız olaylar olmasa
Çok güzel miniğim uyku sorunu harıc harıka hersey şükür onada alışacağım zamanla inşallah Rabbim hakeden isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah amin
İnşallah bu son olsun ablaÖyle canım keşke ağzımızın tadı hiç bozulmasa
Tabi ki canımNevreste hoş bulduk teşekkürler. Mesajım biraz gereksiz oldu diye sildim bu arada belki yanlış anlaşılma olmuştur evet . Ben son mesajlara bakinca, siz de editör olarak yorum yazınca , kesin olumsuz gibi algıladım konuyu. Dinlemeden bilemeyiz. Tekrar teşekkürler
İnşaallah canımİnşallah bu son olsun abla
uyku sorunu buyudukce halloluyorÇok güzel miniğim uyku sorunu harıc harıka hersey şükür onada alışacağım zamanla inşallah Rabbim hakeden isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah amin
O gunlerı görecekmiyim acaba sımdı 3 saat uyku bıle lüks gelıyor bana son 1 aydıruyku sorunu buyudukce halloluyor
oglanlar 12 9 yasinda uykudan kaldiramiyorum sabahlaro
Senin sorunun birgün o uyur birgün diğeriTek bebek olsa bu kadar sıkıntı olmazUmarım uyku düzenleri çabuk düzelirO gunlerı görecekmiyim acaba sımdı 3 saat uyku bıle lüks gelıyor bana son 1 aydır
ablaminda ikizleri var 10 aylik.. sabahlari annem de annemle ben bakiyoruz 10 a kadar uyumus ablamO gunlerı görecekmiyim acaba sımdı 3 saat uyku bıle lüks gelıyor bana son 1 aydır
hakokaten en zoru o ...biri daha cabuk dalip digeri zorlarsa saatleri degisiyor...Senin sorunun birgün o uyur birgün diğeriTek bebek olsa bu kadar sıkıntı olmazUmarım uyku düzenleri çabuk düzelir
Allah yardımcıları olsunhakokaten en zoru o ...biri daha cabuk dalip digeri zorlarsa saatleri degisiyor...
var ya bir gulusleri unutturuyor herseyi tum yorgunluk gidiyoAllah yardımcıları olsun
Geçmiş olsun canım Rabbim kolaylık versinHemserimi uzeni uzerim surda iki moral olsun gulelim eglenelim diyoruz yapilan ihlallere bak hepimizin emegini hice saymak hakka girmek bu,biz hamileyken helallik almadan agactan meyve yemiyoruz yapmayin.
Kimseye hakaret etmeye kimsenin hakki yok.Hepimiz cocugumuzu, hastamizi bekletip saatlerce emek verdik.Ben hakkimi helal etmiyorum emek hirsizlarina.Odul icin mi hepsi ? Yoksa surda guzel dostluklar edinip bir merhabaya ,gunaydina gonul vermek mi! Gelmesin boyleleri aramiza..Aylarcan sonuncu olabilirim sorun yok ben mutlu oluyorum burda.Bi bilse o yemekleri hazirlarken ben bi taraftan seker hastasi yavrumu da tedavi ediyorum.Hakka girmeyin!
Canimm amin keske insallahGeçmiş olsun canım Rabbim kolaylık versin
masallah size ya zaman ne cabuk geciyor degil miİyi olmana sevindim canım özlemişim seni biz de iyiyiz idare ediyoruz şükür aynen 4 buçuk aylık oldu
İnşallah nevoşumSenin sorunun birgün o uyur birgün diğeriTek bebek olsa bu kadar sıkıntı olmazUmarım uyku düzenleri çabuk düzelir
Ay ne güzel yaa sagolsun annemle kayınvalidemde ellerinden geldiğince dinlendirmeye calısıyor benı ama bebekler emdiği için fln genelde pek mümkün olmuyor o dinlenmem 1-3 saat olabilirse oda bakalım buyudükce hallolur umarım minikçimablaminda ikizleri var 10 aylik.. sabahlari annem de annemle ben bakiyoruz 10 a kadar uyumus ablam
ayy ne guzel uykumu almisim diyor