Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Ay ne güzel yaa sagolsun annemle kayınvalidemde ellerinden geldiğince dinlendirmeye calısıyor benı ama bebekler emdiği için fln genelde pek mümkün olmuyor o dinlenmem 1-3 saat olabilirse oda bakalım buyudükce hallolur umarım minikçim🥰
olur olur insan geriye bakinca sukur sukur diyor ..var ya gecen foto cekildik nisanda benjm oglan benle aynj boyda gerci boyu uzun bir insan degilim ama 🤣

insan zaman nasil gecti gitti diyor icten icten daha dun sut muptelasi yemek yediremedgim cocugum ile ayaktayken ayni hizada gozgozeyiz :KK68:

uyku sorunu buyudukce halloluyor :KK68:

oglanlar 12 9 yasinda uykudan kaldiramiyorum sabahlaro :KK70:
Ay ne güzel bir şey o uyuyacakta ben kaldırmak için zorlayacagimmmm... Ay hiç inanasim gelmiyor :KK70:
O gunlerı görecekmiyim acaba sımdı 3 saat uyku bıle lüks gelıyor bana son 1 aydır😁😁
Dün ben de gece 12 de yattim saat 1.53 su kalktigim. Ay ne güzel uyumuşum diyip hayata kaldığım yerden devam ettim :confused:

Konuyu deşmek derdim değil yanlış anlaşılmasın lütfen ama son yaşananlar çok üzücü ben yemek yemeyi, yapmayı sevdiğim için katıldım yarışmaya açıkçası ama burda yıllardır düzende giden bir topiği sabote etmeye kimsenin de hakkı yok emek veren bunca insanını demoralize etmemek gerek diye düşünüyorum tekrardan başarılar diliyorum arkadaşlar seviliyorsunuz Günaydın 🥰

Günaydin canım 🤗
Konuyu deşmek derdim değil yanlış anlaşılmasın lütfen ama son yaşananlar çok üzücü ben yemek yemeyi, yapmayı sevdiğim için katıldım yarışmaya açıkçası ama burda yıllardır düzende giden bir topiği sabote etmeye kimsenin de hakkı yok emek veren bunca insanını demoralize etmemek gerek diye düşünüyorum tekrardan başarılar diliyorum arkadaşlar seviliyorsunuz Günaydın 🥰

Ay ne güzel bir şey o uyuyacakta ben kaldırmak için zorlayacagimmmm... Ay hiç inanasim gelmiyor :KK70:

Dün ben de gece 12 de yattim saat 1.53 su kalktigim. Ay ne güzel uyumuşum diyip hayata kaldığım yerden devam ettim :confused:
İnsan öyle oluyor cidden yarım saat uyku bile kıymetli bizim için 😁😁

Yeni bir durum daha mi oldu 🙄🤔

X