- 28 Haziran 2011
- 59.490
- 150.086
Vicdan azabından geberiyorum şuan nevoşSen üzülme seninle hiç ilgisi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vicdan azabından geberiyorum şuan nevoşSen üzülme seninle hiç ilgisi yok
Heee bebeler az geldiYok Canoya
Yıllardır atraksiyonu yoktuOlsun ya aksiyon oldu
Ödül alırken yaşadıklarını unutmasınYıllardır atraksiyonu yoktu
HatırlamıyorumÖdül alırken yaşadıklarını unutmasın
Geçen yılda benzer bir şey olmuştu
Hatırladım, ama polemik olmadı o zamanÖdül alırken yaşadıklarını unutmasın
Geçen yılda benzer bir şey olmuştu
Demek öyleÇok var
Şuan bizim binada 600bin e satan varmış yapısız evi çevredeki ev fiyatlarına baksan 800binden aşağıya yok iyi bir yere tasinacaksan okulu için falan 2.350bin e bulduk en düşük ve biz direk vaz geçtikNe kadar oldu sizin orada
Şuan bizim binada 600bin e satan varmış yapısız evi çevredeki ev fiyatlarına baksan 800binden aşağıya yok iyi bir yere tasinacaksan okulu için falan 2.350bin e bulduk en düşük ve biz direk vaz geçtik
evet galiba tum belirtiler oyleydiCovid mi oldun
Geçmiş olsun iyi misin şuan?evet galiba tum belirtiler oyleydi
Canım yine iyiymiş bizim burada 800 bine ev yokŞuan bizim binada 600bin e satan varmış yapısız evi çevredeki ev fiyatlarına baksan 800binden aşağıya yok iyi bir yere tasinacaksan okulu için falan 2.350bin e bulduk en düşük ve biz direk vaz geçtik
Test yaptırmadın mıevet galiba tum belirtiler oyleydi
oksuruk kaldi geriye sadece sukur canimGeçmiş olsun iyi misin şuan?
Allah kolaylık versin canımKaç haftadır bebek 10dk da bir uyaniyor diye onunla beraber 21.30 da yatıyordum. 2 gündür iyi uyuyor, dişini patlatmış sonunda acısı azaldı herhalde ki. Şuan bu saatte oturduğunda inanamıyorum kızlar bu gece burada kalin yarın ne olacağı belli değil yine her an kaybolabilirim
Nolmuş buralarda yıne yaa adaşım nereye gittiNe kadar ayıp şeyler ya
yaptirmadim ..zaten cocuklarda temasli olarak evdeydi hepimiz temasliydik ailece...sadece esim ise devam ettiTest yaptırmadın mı