En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla eşimin dayısı da gelmek istemiyor. Bi tane traktörüm kaldı bi yağlı tele bakar götürmeleri diyor.Amcalar hep geldi genç birini bıraktılar geride.Aşımız kayısıyla pişiyor diyorlar buraları bıraksak teröristi,iti,köpeği bu taraflara kayar diyorlar.
Görümcem avcumun içi gibi bildiğim Malatya’yı tanıyamıyorum artık diyor.Eşim aileyi toparladı yolda.

Bu süreç hepimizi sınayacak elbet bizde dersler çıkaracağız ilerleyen vakitlerde.Rabbim bana da sevap nasip etti diyorum Allah’ın izniyle. 🥹
çok haklı. direk oralara doluşurlar. Allah fırsat vermesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bu sabah yine korkuyla uyandık. İlk defa 2 gibi yattık. 5 te benim çığlığım ile herkes uyandı🥺Saat 8 de yine salladı bu sefer kuzenim çığlık çığlığa 🥺
Rabbim bu korku bitsin artık 🥺
Sallandıkça enkazlarda tekrar doluyor🥺
Amin canım. evet enkazlar daha da doluyor 😔

Erkek kardeşim gitti zaten onlar daha gelmeyiz diyorlar. Annemlere gider. Ama biz zor gibi eşim gerek yok diyor.
annenler antepde miydi canım? ben yanlış mı hatırlıyorum kusura bakma. sanki eşin malatyalı ama sen gaziantepliydin? öyle kalmış aklımda.

Ahhh canım bizim kayınvalidemin var ama bizim yok. Ben zaten yıllarca dışarıda kaldım. Çocuklarımı düşünmem lazım. Umarım eşim ikna olur.
Olursa Nevşehir veya İzmir Bergama ya çocukları alıp ailem ile gideceğim. En azından bir süre 🥺
Tüm arkadaşlarımla cedalaşır gibi konuşuyoruz. Çünkü kimse kalmadı. Yaşanacak hiç imkan kalmadı🥺
Rabbim kimseye çaresizlik hissini yaşatmasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Amin canım. evet enkazlar daha da doluyor 😔

annenler antepde miydi canım? ben yanlış mı hatırlıyorum kusura bakma. sanki eşin malatyalı ama sen gaziantepliydin? öyle kalmış aklımda.
Yok canım ailem Malatya 'da eşimin işi dolayısı ile Antep' te kaldık.

arkadaşlar youtube da murat akan diye bir gazeteci var. onun videolarını mutlaka izleyin. takibe alın.

Rabbim fırsat vermesin inşallah 🤲 evet bukadar yaklaşmış olmaları hiç iyi değil ne gerekçe ile orda duruyor savaş gemisi buna neden bir şekilde engel olunmuyor, kafamda deli sorular.

Allah'ım çok feci☹️çok şükür sağsiniz çok şükür🥺🤲
Kuzenimin evi ikincide yıkıldı.
İlkinde içindeki komşu ile konuşmuşlar. Sonra ilaç almaya girmişler.
Ev yıkılmış ve enkaza kimse üç gün bakmadı. Dün enkazdan ölüleri çıkarıldı.
Çok geç kalınmış çok🥺ama işte oradaki sartlarida bilmiyoruz keşke anında heryere yetisebilselerdi ya☹️ Allah'ım mekanlarini cennet eylesin 🤲yakınlarına sabırlar versin başınız sağolsun abla ☹️

Back