- 28 Haziran 2011
- 59.497
- 150.099
Nevosum hasarlı da olsa evlerden birseyler almaya izin verecekler miNevşehir olabilir canım kardeşim şu an orada araştırıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevosum hasarlı da olsa evlerden birseyler almaya izin verecekler miNevşehir olabilir canım kardeşim şu an orada araştırıyor.
İlk süreç bitince O da yanınıza gelir canım. Rabbim yolunuzu açık etsin, habersiz bırakma bizi.Kardeşim Nevşehir 'e gitti. Bakıyor uygun olursa orada iki ev tutarız diyoruz. Biz annemle yaşarız.
Ama eşim burada kalacak
Amiiiinİnşallah iyi olur
İnşallah canım benimEvet kızlara katılıyorum nevosum, depreme yakalanmayin yeniden inş, güvenli bir yer olur inş ama ben çok sevindim
Hepimiz senin yanindayiz canım nevosum, yalniz hissetme elbirligi ile Hepimiz yardimcinizİnşallah canım Dua edin bize
Evin durumu iyi değil. Girerse bile uzman kişilerin girmesi daha doğruNevosum hasarlı da olsa evlerden birseyler almaya izin verecekler mi
İnşallah canım zaten hemen değil şimdi kardeşim araştıracak. Onlar bir yer ayarlayacakEn uygun zamanda bizde gideriz.İlk süreç bitince O da yanınıza gelir canım. Rabbim yolunuzu açık etsin, habersiz bırakma bizi.
Ablacım bak bizim buraya da gelen çok var. Sabahtan beri kaç kişi geldi bizim büroya saymadım. Dediğim gibi başımın üstünde yeriniz var ama bi arkadaşım da Kapadokyaya gitti depremden sonra. Sanırım en yakın ve deprem riski bir tık daha az olan yer orası sizler için. İnsan tabii ki memleketinden ayrılmak istemez belki yani bu kadar uzağa gelmek istemez ama benim kapım her zaman açık. Bir telefonuna bakar.Kardeşim Nevşehir 'e gitti. Bakıyor uygun olursa orada iki ev tutarız diyoruz. Biz annemle yaşarız.
Ama eşim burada kalacak
Sen gördünEvin durumu iyi değil. Girerse bile uzman kişilerin girmesi daha doğru
Yaaa gerçekten o kadar mi Allahim bu insanlar bir çorap dahi alamayacak mıEvin durumu iyi değil. Girerse bile uzman kişilerin girmesi daha doğru
Allah razı olsun biliyorumHepimiz senin yanindayiz canım nevosum, yalniz hissetme elbirligi ile Hepimiz yardimciniz
İnstagramda evlerin içini çekmişler kafayı yedimSen gördün
Sakın girmeyin gözünüzü seveyim. Dayının biri 1.deprem sonrası gündüz eve girmiş. Telefonla kayıt ederken öğlenki depremde göçtü evi. Allah korusunSen gördün
Bizim binanın videoları var ama tam ne bilmiyoruz. Ama bizim çevredeki yüzlerce binlerce ev bu durumdaYaaa gerçekten o kadar mi Allahim bu insanlar bir çorap dahi alamayacak mı
Öyle MalesefYaaa gerçekten o kadar mi Allahim bu insanlar bir çorap dahi alamayacak mı
Çok şükür sağsınız AllahımBizim binanın videoları var ama tam ne bilmiyoruz. Ama bizim çevredeki yüzlerce binlerce ev bu durumda
Eki Görüntüle 3205246 Eki Görüntüle 3205247 Eki Görüntüle 3205248 Eki Görüntüle 3205249 Eki Görüntüle 3205250 Eki Görüntüle 3205251
Ayyyyy korkunç mucize bu binalardan çıkmak.rabbimikinci bir şans verdi vok şükür insanlaraBizim binanın videoları var ama tam ne bilmiyoruz. Ama bizim çevredeki yüzlerce binlerce ev bu durumda
Eki Görüntüle 3205246 Eki Görüntüle 3205247 Eki Görüntüle 3205248 Eki Görüntüle 3205249 Eki Görüntüle 3205250 Eki Görüntüle 3205251
Kuzenimin evi ikincide yıkıldı.Sakın girmeyin gözünüzü seveyim. Dayının biri 1.deprem sonrası gündüz eve girmiş. Telefonla kayıt ederken öğlenki depremde göçtü evi. Allah korusun